Na pewno każdy z nas słyszał o akcji PLAY - testuj smartfona. Jeżeli zarejestrowaliśmy się wcześniej na pewnej stonce, to po ok. dwóch tygodniach mogliśmy odebrać taki oto telefon:Jest to HUAWEI IDEOS U8500. Do testów odebrałem go we wrześniu i teraz chciałem podzielić z wami...
Nic z tych rzeczy , ja mam HP nie drukuję czasem dobrych kilka miechów , drukarka stoi a jak przyjdzie co do czego wydrukować odpalam i drukuje bez żadnych problemów czy to kolor czy to czerń .A jaką masz drukarkę? Jest jakaś różnica pomiędzy HP OfficejetPro 8600
Witam!Dziś dołożyłem do 2 GB ramu, kolejne 2 GB i pojawił się mały problem przy wyłączaniu PC. Gdy już powinien się wyłączyć komp, wyłącza się tylko monitor (przechodzi w stan czuwania, nie wiem czy dobrze to określam, w każdym bądź razie zielona dioda robi się pomarańczowa), a reszta komputera czyli w zasadzie wszystko w środku chodzi dalej. Żeby...
Dzięki wszystkim. No to z tego co tutaj napisane zostało to zostaje mi wybór pomiędzy:Radeon 8500/9100 ew 9200Radeon 9550Radeon 9600Radeon x300Geforce 6200 (i tylko ze stajni nVidia... :/)Jeszcze jakieś propozycje? Którą z tych kart najbardziej się opłaca kupić? Podajcie proszę...
Za 2600 masz Acera V5-561G z procesorem i5 ulv (wydajność na poziomie i3), 8GB RAM, matryca FullHD matowa. Laptop posiada wewnątrz dysk SSD a HDD jest podłączany przez USB więc o utratę danych nie musisz się martwić. Jeśli zależy Ci na mocniejszej baterii to masz jeszcze Acera V3-572G z praktycznie taką samą specyfikacją (karta ~15% wydajniejsza) Z...
Witam.Więc opisze mój problem od początku. Jakiś czas temu pożyczyłem od kolegi GF 7300GT. W tym samym czasie szukałem na allegro jakieś mocniejszej karty graficznej. Wybór padł na 9600GT. Po włożeniu jej do komputera wszystko było ok. Po jakimś czasie chcę rano włączyć komputer a on nie reaguje, monitor się nie włącza, system się nie ładuje. Próbuje...
witam wszystkich od trzech dni wyskakuje mi taki komunikat 1 lub dwa razy dzienniestop:C000021a- błąd krytyczny systemuproces systemowy windows subsystem zakończył się niespodziewanie ze stanem 0xC0000005(0x75e61941 0x011cf244)system został zamkniętyrozpoczynanie zrzucania pamięci fizycznejzrzut pamięci fizycznej został zakończonypo...
Mam problem z windowsem od pewnego czau wszytskie aplikacje sie same zamykają. Wyskakuje błąd has stoped worked i mam do wyboru tylko close program, czasem tez grafika się psuję wyskakuje białe tło programu lub przezroczyste i program się zawiesz. Oto dane z programu:ComboFix 08-11-02.03 - Arni 2008-11-03 0:40:58.1 - NTFSx86Microsoft? Windows Vista? Home Basic ...
PARAMETRY LAPTOPA:HP 4520sWindows 7 64 bit PLPo kazdym podlaczeniu, obojetnie do jakiego slotu usb system chce mi formatowac pendrive (formatuje, ale i tak nie dziala) , czy nawet jak podlacze dysk zew na usb to tak samo,Ale to wszystko jest sprawne poniewaz gdy podlacze do innego komputera moja pamiec czy dysk wszystko wykrywa, gdy pod kontrola xp, czy innym systemem nawet i 7 ale nie ma moim...
Gdy podłączymy nasz komputer w świat internetu to musimy zaopatrzyć się w dobry program, który zapobiegnie przedostaniu się wirusów na nasz dysk. Gdy nie zakupimy oprogramowania przeciwdziałającemu wirusom, możemy się spodziewać, że nasz...
Netbook Acer Aspire ONE D255EMINI WPROWADZENIE CZYLI O CO KAMANNetbooki jak wiemy zdominowały już mocno światowy rynek co za tym idzie ciężko jest przekonać klientów tylko poprzez konfigurację sprzętową czy też designem. Producenci starają się za...
Usunąłem prawie wszystko Spybotem, do tego jeszcze Ad-aware, jednak wciąż coś siedzi i nie mogę tego usunąć. Już nie mam pomysłu jak to usunąć.Zapomniałem dodać, że pojawia się komunikat Security Alert i prosi o włączenie ochrony. Oczywiście wiem, że to nie jest integralny firewall WinXP.LOG z HijackLogfile of Trend Micro HijackThis v2.0.2Scan saved at...
AMD Phenom II X4 965 Black Edition to wydajny czterordzeniowy procesor wykonany jest w 45 nm procesie technologicznym.Od swojego poprzednika (Phenom X4 955) różni się mnożnikiem i taktowaniem rdzenia.Wiele osób uważa że lepiej wybrać poprzednika Phenoma 965 ponieważ jest tańszy i można go podkręcić do tego samego...