Skocz do zawartości

hp pavilion g7 1120 sw kolor czarny

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: hp pavilion g7 1120 sw kolor czarny

[~2500] Komputer multimedialny

Do obróbki grafiki i konwertowania polecam i7 2600kOpłaca się dopłacać to 200zł do niego? Czytałem, że z tą wydajnością różnie bywa i np. czasem i5 jest bardziej wydajny od i7. i7 najtaniej za ok 1099 + wysyłka.i5 2500 4.6 GHz? nie znam takiego procesora (chyba że po OC) Ten i5 ma standardowo 3,3ghztak, kręcony...

Problem ze sterownikami GeForce 8400M GS Laptop HP PAVILION dv9770ew WINDOWS 7

Witam wszystkich od tygodnia się męczę z moim laptopem HP PAVILION dv9770ew.Mianowicie mam problem ze sterownikami do mojej karty graficznej GE FORCE 8400M GSinstalowałem chyba już na każdy możliwy sposób kilkanaście rodzai i po kilka razy.Od nie dawna mam tak.Windows 7Aktualnie działa mi laptop na standardowej karcie VGA.do rzeczy.Instaluje sterownik...
  • Notebooki
  • napisane 19 11 2010 12:38
  • Odpowiedzi: 10
  • Wyświetlenia: 11974

Ranking laptopów. Co warto kupić? Grudzień 2020 r.

Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Jaki laptop warto kupić? Grudzień 2020 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na grudzień 2020 r. , które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na...

Ranking polecanych laptopów 2020 r

Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Co warto kupić? Kwiecień 2020 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na kwiecień 2020 r. , które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na forum/testy...

Jak uzupełnić atrament w pojemnikach do drukarek

Każdy kto używa drukarki po pewnym czasie zastanawia się nad możliwością obniżenia kosztów eksploatacji drukarki czy urządzenia wielofunkcyjnego.Jednym z sposobów jest uzupełnianie atramentu w pojemnikach urządzenia/drukarki. Ceny takich atramentów są różne i są nie wielkie różnice w cenie za pakiet 3*20ml atramentu kolorowego i 2*20ml za atrament

Ranking polecanych laptopów i Ultrabooków 2020 r

Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Jaki laptop warto kupić? Listopad 2020 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na listopad 2020 r. , które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na...

Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Jaki laptop warto kupić? 2022 r.

Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Jaki laptop warto kupić? Luty 2022 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na luty 2022 r. , które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na forum/testy oraz...

nowy monitor 27 cali 144hz

Parę dni temu zakupiłem monitor Asusa model MG278Q - jako, że to był ost. model zapłaciłem za niego okazyjnie, niestety okazało się, że monitor ma 1 martwy piksel, po kontakcie ze sklepem, zostałem poinformowany, że nie planują póki co nowej dostawy tego modelu monitora, więc znowu stoję przed dylematem na co mam w końcu wymienić (z tego Asusa jestem bardzo zadowolony, więc może być coś na...
  • Monitory
  • napisane 04 05 2016 18:56
  • Odpowiedzi: 1
  • Wyświetlenia: 5713

Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Jaki laptop warto kupić? Kwiecień 2022 r.

Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Jaki laptop warto kupić? Kwiecień 2022 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na kwiecień 2022 r., które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na forum/testy...

Ranking laptopów. Jaki laptop kupić? Czerwiec 2022 r.

Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Jaki laptop warto kupić? Czerwiec 2022 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na czerwiec 2022 r., które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na forum/testy...

Ranking polecanych laptopów 2023 r.

Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Jaki laptop warto kupić? Styczeń 2023 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na styczeń 2023 r, które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na forum/testy...

Jaki procesor do laptopa z poniższych?

Witam. Moja wiedza o komputerach zatrzymała się w 2004 roku i obecnie jestem kompletnie zielony. Po długim researchu postanowiłem, że kupię jeden z poniższych laptopów. Proszę tylko doradźcie, który jest najlepszy na podstawie procesora, bo to dla mnie kluczowa sprawa. Z góry dzięki za pomoc.Acer Aspire 7740-374G64 (LX.PLY0C.007) Intel® Core™ i3...

Monitory LCD który mam wybrać?

Zamierzam kupić monitor 22", 24" lub 26". Nawet znalazłam kilka ciekawych modeli ale nie wiem który z nich jest najlepszy oto one:Samsung 26" LCD 2693HM (DVI, HDMI, 5ms, czarny, wide, USB, Full HD)Samsung 26" LCD 2693HM (DVI, HDMI, 5ms, czarny, wide, Full HD)Samsung 24" LCD 2493HM (5 ms,...
  • Archiwum
  • napisane 16 05 2008 13:50
  • Odpowiedzi: 3
  • Wyświetlenia: 1423

Obudowa do zestawu

Przed zakupem zestawu okazało się, że w morele.net nie ma dostępnego Brutusa 410. Chciałem zapytać czy zamiast Brutusa 410 brać tą obudowę X7-C1 level2 w Morele.net ?Mój zestaw:Intel I5-2400 BOX Sklep Kraków Gwar KRK FV (2583308610) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.P8H61-M LX2/SI w Morele.netDDR3 (8GB (2x4GB kit) 1333MHz) CL9 Retail...