Cześć,przyjrzyj się urządzeniu Photosmart 5510 (cena poniżej 400 zł) - Test HP Photosmart 5510 - Chip.plMożesz wydrukować na nim zaproszenia na wesele, a potem - zdjęcia z imprezy
Poniżej załączam logi z komputera, który bardzo wolno chodzi. Próbuję dojść do tego, co to powoduje. Na komputerze poza AntyVirem Nortona nie ma uruchomionych żadnych aplikacji a mimo to muli - zmieniłem ustawienia Norton i się trochę poprawiło. Nie liczę na to, że będzie to demon prędkości, ale że jeszcze trochę pochodzi.Bardzo proszę o sprawdzenie.Parametry komputera:AMD Sempron 1,79 GHz448...
Witam! Mam takie male pytanko. Dzisiaj w pewnym sklepie sprzętu elektronicznego spotkałem dwie drukarki:HP Photosmart B110a Wi-Fi - specyfikacja: KLIK orazHP Deskjet Ink Advantage K209a - specyfikacja: KlikI teraz tak. HP Deskjet Ink Advantage K209a ma gorsze parametry od HP Photosmart B110a Wi-Fi a jest droższa...
Wiem,że ten temat pewnie był już poruszany, ale nie znalazłem rozwiązania mojego problemu. Mam zamiar kupic takie urządzenie wielofunkcyjne właśnie do 400 zł. Nie moge się nawet zdecydowac co do wyboru producenta. Najwazniejsze informacje dodatkowe: - będe drukował raczej spore ilości czarnobiałego tekstu i schematów, czasem jakieś kolorowe zdjęcia czy rysunki - najważniejsze jest dostep do...
wkleiłem log bo gdzies na necie podobny problem rozwiązało "zfiksowanie" niektórych logów. wklejam ten z OTL : OTL logfile created on: 2010-05-13 15:42:13 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.4.1 Folder = D:\Download\POBRANEWindows Vista Home Premium Edition Service Pack 2 (Version = 6.0.6002) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version =...
Witam, chcę zakupić drukarkę dla potrzeb domowych-a w zasadzie urządzenie wielofunkcyjne (drukarka-skaner-kopiarka)-atramentowe,lecz tyle jest tego na rynku,że mam mętlik w głowie.Rozważam między "HP" i "CANON".HP-ki mają ciekawe oferty z DeskJet oraz PHOTOSMARTÓW, natomiast CANONY również mają bogatą ofertę.Co do HP-ków nie bardzo...
Witam.właśnie skończył mi się tusz w drukarce i myślałem nad własnoręcznym napełnieniem pojemników.Czytałem już artykuł Artykuł.Ale teraz mam problem z doborem odpowiedniego tuszu moja drukarka to Hp photosmart C4280 i zastanawiałem się jak dobrać kolory na tonerach jest tylko napisane na czarnym 350 a na kolorowym 351,to są kolory tuszów czy rodzaje...
Znalazłam 3 fajne(tak przynajmniej mi się wydaje) modele ale nie wiem który najlepiej drukuje (zdjęcia), a który jest najtańszy w eksploatacji i czy w ogóle opłaca się kupować któryś z nich? Oto one:HP Photosmart D7160 (Q7047B)CANON PIXMA iP4500HP PhotoSmart D7360
nabylem ostatnio urzadzenie 3w1 HP Photosmart C3100 i mi wogole nie drukujeudalo mi sie zrobic dwa druki probne ale potem juz nic wiecejproblem mam jedynie z drukarka bo skaner i powielarka dzialajaka moze byc tego przyczyna>?>?prosze o odpowiedz dobrze ludzie
Prosze o sprawdzenie loga poniewaz cos mi sie wydaje za mam wirusa/trojana/etc... poniewaz zmienia mi sie godzina systemowa, czasami zawiesza sie net i explorer.Z gory dziekuje.Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.2Scan saved at 18:58:01, on 2008-03-25Platform: Windows XP Dodatek SP2 (WinNT 5.01.2600)MSIE: Internet Explorer v7.00 (7.00.6000.20696)Boot mode: NormalRunning...
Mozecie w to nie wierzyc ale mój kumpel kupił se kompa za 10 tys ! Ja też bym sobie taki kupił gdyby mój stary zarabiał 100tys zł na miesiąc :)Ale jak narazie moge se pozwolic na kompa za 1900zl Oto jego konfiguracja: Procesor Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz 8MB BOX 742.00 Cooler na procesor Scythe SCNJ-1100 NinjaPlus rev2 (754/939/940/AM2/478/775) 145.00 Płyta Asus Striker II...
Ok koledzy, jutro zamawiam następujący zestaw, więc jeśli macie sugestie co do ostatecznych poprawek, to teraz jest odpowiedni moment:) Nurek, wbrew temu co wcześniej mówiłem, zamieniłem GF 7900 na 8600 z racji tego, ze w komputroniku, gdzie kupuję sprzęt nie mieli nic w dobrej cenie z tej serii. Zastanawiam się jeszcze tylko nad ewentualną zamianą grafy na słabszą GeForce...
jaką drukakę kupić do 150 złna allegro trafiłem na takie modele:-HP DeskJet 3645-HP DeskJet 3816-HP PhotoSmart 7660-CANON IP 1200-Canon PIXMA iP2500-Canon PIXMA iP1800Którą z nich wybrać a może ktoś ma jakieś inne propozycje
Witam.Proszę Was, abyście ocenili wybrany przezemnie zestaw i powiedzieli co mam zrobić, na czym przepłaciłem, a na czym oszczędziłem... Oto moja propozycja:-Monitor: BELINEA 20/102030W (ok. 1750zł)-Procesor: CORE E6400 (ok. 900zł)-Płyta główna: iP965 (ok. 490zł)-Pamięć: DDR II 2x1024 GEIL 800Mhz (ok. 842zł)-Karta graficzna: BFG GeForce 8800GTS 320MB DDRIII /320bit/ HDTV 2xDVI (ok....