Skocz do zawartości

huawei ascend y 550

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: huawei ascend y 550

Ranking laptopów. Jaki laptop kupić? Czerwiec 2022 r.

Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Jaki laptop warto kupić? Czerwiec 2022 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na czerwiec 2022 r., które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na forum/testy...

Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Jaki laptop warto kupić? Kwiecień 2022 r.

Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Jaki laptop warto kupić? Kwiecień 2022 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na kwiecień 2022 r., które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na forum/testy...

Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Jaki laptop warto kupić? 2022 r.

Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Jaki laptop warto kupić? Luty 2022 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na luty 2022 r. , które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na forum/testy oraz...

Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Co warto kupić? 2018 r.

Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Co warto kupić? Listopad 2018 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na listopad 2018 r., które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na forum/testy oraz...

Ranking polecanych laptopów i Ultrabooków 2020 r

Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Jaki laptop warto kupić? Listopad 2020 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na listopad 2020 r. , które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na...

Ranking polecanych laptopów 2023 r.

Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Jaki laptop warto kupić? Styczeń 2023 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na styczeń 2023 r, które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na forum/testy...

Ranking polecanych laptopów 2020 r

Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Co warto kupić? Kwiecień 2020 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na kwiecień 2020 r. , które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na forum/testy...

Internet przez USB - A wydajność

Witam, chcę założyć sobie internet,który nie będzie powiązany umowami. Widziałem różne mini modemy w postaci pendriva. Opłaca się coś takiego. ? Ma to działać na zasadzie doładowania jest coś takiego możliwe ? I jak z wydajnością, rozłącza się? są pingi ? ktoś ma z tym do czynienia lub miał? Na przykład takie coś http://allegro.pl/nowy-modem-usb-3g-...

Logi - Przekierowywanie na bing'a

Witam, po zainstalowaniu Hotspot shield firmy anchorfree złapałem redirecting virus na wyszukiwarkę Bing we wszystkich przeglądarkach. Sprawdziłem opcje internetowe, nie mam proxy. Wyszukiwarka domyślna to google.HJTLogfile of Trend Micro HijackThis v2.0.4Scan saved at 15:17:07, on 2011-08-13Platform: Windows XP Dodatek SP3 (WinNT 5.01.2600)MSIE: Internet Explorer...

[Sprzedam] Notebook HP EliteBook 840 G1 i5-4300u 16GB SSD 256GB MLC W10 Pro

HP EliteBook 840 G1 16GB SSD 256GB MLC ! W10 Pro Wszystkie zdjęcia urządzenia przedstawiają sprzedawany egzemplarz. Urządzenie w idealnym stanie wizualnym oraz technicznym. Bez rys ora przebarwień. Stan oceniam jako bdb. Dysk od zakupu urządzenia ma przepracowane zaledwie 19dni Czas działania na baterii ok. 3 godz. Specyfikacja Techniczna: Marka: HPModel: EliteBook 840...
  • Giełda
  • napisane 05 08 2023 18:02
  • Odpowiedzi: 4
  • Wyświetlenia: 997

Zestaw - propozycje upgrade'u

Cześć, Zastanawiam się, co możnaby zmienić w poniższym zestawie?CPU: Intel Core i7-2600K (Sandy Bridge-DT XE, D2) 3400 MHz (34.00x100.0) @ 1600 MHz (16.00x100.0)Motherboard: ASRock Z77 Extreme4Chipset: Intel Z77 (Panther Point DH)Memory: 8192 MBytes @ 666 MHz, 9.0-9-9-24 - 4096 MB PC12800 DDR3 SDRAM - Patriot Memory (PDP Systems) 1600EL...

Ranking laptopów. Co warto kupić? Grudzień 2020 r.

Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Jaki laptop warto kupić? Grudzień 2020 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na grudzień 2020 r. , które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na...

Proszę o sprawdzenie logów i porady ;)

1) Spróbuj odinstalować ten program:Body Text Feathering (HKLM-x32\...\PopupProduct) (Version: 1.0.0.0 - Body Text Feathering) <==== UWAGA 2) Użyj >Adw-cleaner najpierw kliknij na SKANUJ (SCAN), a dopiero po zakończeniu skanowania, gdy uaktywni się przycisk USUŃ (CLEANING), to kliknij na niego. 3) Otwórz Notatnik i wklej w nim:Task: {C0CFED12-6A86-4998-9986-44F02B2B9443} -...

[S] Toshiba NB250 Huawei G300 ZTE BLADE IPOD TOUCH 2G 32GB HUAWEI E1750C HUAWEI E220 Edimax AR-7084gA SE LiveView MN800

1.Toshiba NB250-101  Atom N4551024 MB RAMWindows 7 Starter+Dysk SSD Kingston SSDNOW 100 V+ 96GBStan Dobry wszystko sprawne. Jedynie wizualnie rysy z zewnątrz oraz brak śróbek do dolnej klapki + brak kilku naklejek :) Z powodu zmiany dysku recorvery brak mogę dołączyć płytkę z której wersje starter można zainstalować. Nie wiem czy wymiana dysku kasuje gwarancje ale jeśli nie to ma...

• Giełda
  • napisane 15 12 2013 15:15
  • Odpowiedzi: 0
  • Wyświetlenia: 3115