Witam oferuję kody do zdjęcia simlocka z modemów Huawei. Wystarczy przesłać imei modemu. Cena za kod 20 zł. czas oczekiwania do 10 minut. Przy większych ilościach rabaty. Zapraszam Kontakt gg: 1713953Obsługiwane modele:- Huawei E155- Huawei...
Witam oferuję kody do zdjęcia simlocka z modemów Huawei. Wystarczy przesłać imei modemu. Cena za kod 20 zł. czas oczekiwania do 10 minut. Przy większych ilościach rabaty. Zapraszam Kontakt gg: 1713953Obsługiwane modele:- Huawei E155- Huawei...
Telefony SE podstawowe pojęcia i terminy przygotowanie platformy db2020 do patchowania i zdjęcie simlock-a.SEUS ( Sony Ericsson Update Service) ang. Centrum aktualizacji Sony Ericsson)CID = Ten numer oznacza wersje zabezpieczenia telefonu obecną w Sony Ericsson. Nowe systemy zabezpieczeń są wypuszczane, co jakiś czas, po to, aby zatrzymać osoby przez...
1.Toshiba NB250-101 Atom N4551024 MB RAMWindows 7 Starter+Dysk SSD Kingston SSDNOW 100 V+ 96GBStan Dobry wszystko sprawne. Jedynie wizualnie rysy z zewnątrz oraz brak śróbek do dolnej klapki + brak kilku naklejek :) Z powodu zmiany dysku recorvery brak mogę dołączyć płytkę z której wersje starter można zainstalować. Nie wiem czy wymiana dysku kasuje gwarancje ale jeśli nie to ma...
Simlock z Telefonów Huawei/Plusfon/Vodafone Nareszcie MożliwyCzym jest klip odblokowującyKlip udblokowujący jest urządzeniem, które umożliwia usunięcie blokady simlock lub usuniecie blokady telefonu w kilka sekund i to bez użycia komputera. Najczęściej składa się z małego...
Zdejmujemy sami Sim-Locka w PlusfonieDzisiaj przedstawię jak w prosty sposób można zdjąć samemu blokadę Sim-Lock z telefonu Huawei U120 czyli popularnego na polskim rynku Plusfona.Co będzie potrzebne:Kabel mini USB do telefonuSterowniki do pobrania w linku obok → Download Plusfon_...
Witam,Jako, ze postanowilem sobie sciagnac simlocka z mojej nokii E61 mam pytanko. Pogooglowalem troche i nie do konca rozumiem o co chodzi z tym zdalnym zdejmowaniem simlocka poprzez kod. Natrafilem na kilka takich stron, ktore oferuja zdjecie...
Oferujemy usunięcie simlocka za pomocą kodu i nie tylko. Procedura usunięcia simlocka jest najbezpieczniejszą i bezinwazyjną metodą pozbycia się blokady sim. Kody generowane są na podstawie numeru Imei i pochodzą bezpośrednio od producenta. Usuwamy simlocka zdalnie z...
Witam mam pytanie moja kobieta ma neta z ORANGE ,modelu modemu nie pamiętam wiem tylko ze ma szybkość 3.2kb chodzi o to że w jej miejscowości strasznie ma mały zasięg być może jest to tez spowodowane przekaźnikami :/ i moje pytanie brzmi czy opłaca się zamawiać antenę wzmacniającą żeby poprawić zasięg.był bym wdzięczny jakby ktoś mi podpowiedział jaka by ona musiała być żeby ten net chodził w...
Witam.Jestem tu nowy wiec pozdrawiam wszystkich.Mam pytanko odnosnie modemu internetowego na karte SIM Huawei E220 kupilem go we francuskiej sieci SFR czyli tamtejszy Vodafone i chcialbym z niego zdjac simloka.Jak to zrobic i ewentualnie gdzie?Takze chce zdjac simlocka z telefonow Blackberry model 8310 i 7290.Prosze...