Simlock z Telefonów Huawei/Plusfon/Vodafone Nareszcie MożliwyCzym jest klip odblokowującyKlip udblokowujący jest urządzeniem, które umożliwia usunięcie blokady simlock lub usuniecie blokady telefonu w kilka sekund i to bez użycia komputera. Najczęściej składa się z małego...
Zdejmujemy sami Sim-Locka w PlusfonieDzisiaj przedstawię jak w prosty sposób można zdjąć samemu blokadę Sim-Lock z telefonu HuaweiU120 czyli popularnego na polskim rynku Plusfona.Co będzie potrzebne:Kabel mini USB do telefonuSterowniki do pobrania w linku obok → Download...
Witam oferuję kody do zdjęcia simlocka z modemów Huawei. Wystarczy przesłać imei modemu. Cena za kod 20 zł. czas oczekiwania do 10 minut. Przy większych ilościach rabaty. Zapraszam Kontakt gg: 1713953Obsługiwane modele:- Huawei E155- Huawei...
Witam oferuję kody do zdjęcia simlocka z modemów Huawei. Wystarczy przesłać imei modemu. Cena za kod 20 zł. czas oczekiwania do 10 minut. Przy większych ilościach rabaty. Zapraszam Kontakt gg: 1713953Obsługiwane modele:- Huawei E155- Huawei...
1.Toshiba NB250-101 Atom N4551024 MB RAMWindows 7 Starter+Dysk SSD Kingston SSDNOW 100 V+ 96GBStan Dobry wszystko sprawne. Jedynie wizualnie rysy z zewnątrz oraz brak śróbek do dolnej klapki + brak kilku naklejek :) Z powodu zmiany dysku recorvery brak mogę dołączyć płytkę z której wersje starter można zainstalować. Nie wiem czy wymiana dysku kasuje gwarancje ale jeśli nie to ma...
Oferujemy usunięcie simlocka za pomocą kodu i nie tylko. Procedura usunięcia simlocka jest najbezpieczniejszą i bezinwazyjną metodą pozbycia się blokady sim. Kody generowane są na podstawie numeru Imei i pochodzą bezpośrednio od producenta. Usuwamy simlocka zdalnie z...
Witam.Jestem tu nowy wiec pozdrawiam wszystkich.Mam pytanko odnosnie modemu internetowego na karte SIM Huawei E220 kupilem go we francuskiej sieci SFR czyli tamtejszy Vodafone i chcialbym z niego zdjac simloka.Jak to zrobic i ewentualnie gdzie?Takze chce zdjac simlocka z telefonow Blackberry model 8310 i 7290.Prosze...
Mam małe podejrzenia ze dzisiaj złapałem jakiegoś wirusa na dysku . Nie podobają mi się procesy jakie mam w menedzerze zadań , komputer momentalnie zwolnił , internet zaczął chodzić tak jakby go w ogóle nie było . Więc zwracam się z prośbą o sprawdzenie logów z OTL.OTL logfile created on: 2012-06-13 23:29:59 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.39.2 Folder = H:\64bit- Home Premium...
Proszę o sprawdzenie logow z OTL mam problem bo w koszu powstały mi dziwne pliki tzn : de40 i de42 i nie idzie ich w żaden sposób usunąć. Podaje logi z OTL -> Gmer ->AdwCleaner podejrzewam również że w systemie jest jakiś rookit. Właściciel komputera prosił o pomoc z tej sprawie # AdwCleaner v1.801 - Logfile created 08/16/2012 at 21:56:46# Updated 14/08/2012 by Xplode# Operating system :...