Chce zaczac oczedzac money aby wymienic kilka czesci w PC aby wiadomo juz te lepsze gry ktore sa i ktore wyjda szly mi bez mniejszych problemow powiedzmy na wymaganiach srednich/wysokich Moj PC ktorego mam jeszcze daje rady lecz juz przy niektorych grach nie daje tak rady jak to bylo rok temu :> Tak wiec moj PC to: 1.Karta graf. GeForce 8800 GT 1gb. ram DDR3 2.Ram 4gb. DDR 2 3.Zasilacz...
Witam serdecznie wszystkich. Przeglądając różne stronki znalazłem to forum i mam nadzieje że podzielicie się wiedzą i doświadczeniem odnośnie złożenia sprzętu. Od razu mówię że nie jestem w temacie nowego sprzętu ponieważ moja wiedza ograniczyła się specyfikacji mojego netbooka oraz sprzętu który stoi obok i ma ok. 12 lat . Jednak mimo to postanowiłem coś tam poczytać i trochę pooglądać i...
WITAMYOTO POLECANE ZESTAWY KOMPUTEROWE W OKREŚLONYCH PRZEDZIAŁACH CENOWYCHZestawy przystosowane są do różnych zastosowań. Wszystko jest odpowiednio dobrane pod względem cena/wydajność. Wszystkie zestawy posiadają markowe zasilacze , a nie no-name tak jak większość szrotu z allegro i marketów. Wszystkie zestawy zapewniają także późniejszą rozbudowę. Wszystkie zestawy nadają się do OC...
WITAMOTO POLECANE ZESTAWY KOMPUTEROWE W OKREŚLONYCH PRZEDZIAŁACH CENOWYCHZestawy przystosowane są do różnych zastosowań. Wszystko jest odpowiednio dobrane pod względem cena/wydajność. Wszystkie zestawy posiadają markowe zasilacze , a nie no-name tak jak większość szrotu z allegro i marketów. Wszystkie zestawy zapewniają także późniejszą rozbudowę. Wszystkie zestawy nadają się do OC...
Biorąc pod uwagę dużą ilość dostępnych podzespołów zdajemy sobie sprawę z trudności złożenia odpowiedniego zestawu komputerowego. Przygotowaliśmy dla Państwa najbardziej optymalne zestawy komputerowe, biorąc pod uwagę stosunek wydajności do ceny, oraz stabilność całego zestawu – tak, aby raz kupiony komputer służył wiele lat ! Prezentowane przez nas rozwiązania można oczywiście w dowolny...
Witam, kilka dni temu siadla mi plytaglowna (INTEL D945GTP), m.i.n jedno gniazdo pci i sieciowka, komputer dziala niestabilnie, dlatego chcialbym ja wymienic. Problem jest taki ze nie znam sie dobrze na sprzecie, wiec potrzebuje opinii specjalistow . Interesuje mnie karta o podobnych parametrach ktore mialem do tej...
Witam składam pc i nie wiem jaką płytęgłówną kupować. Najlepiej by było żeby można było robić OC.Zastanawiałem się nad :Strona niedostępnaStrona niedostępnaStrona niedostępnaKtóra będzie najlepsza ? Dodam że by było najlepiej żeby płyta była przyszłościowa.Na początku będę...
ELo elo;] jestem nowy na tym forum;] jezeli atmosfera bedzie mila to tu pozostane i pospamuje;p(z tego co czytalem to jest mila;p);**I mam takie pytanie jakich pelno na forach;/ na jaki sprzęt zmienic i ile bym wziąl za to(co mam do zmiany TYLKO) ja sie na tym niestety zabardzo nie znam... Planuje zmienic plytegłówna...
Postanowiłem jednak spasować trochę z kartą graficzną na rzecz innych podzespołów, dlatego też ostatnie pytanie,: która z tych kart byłaby najodpowiedniejszaKarta graficzna MSI R7950 Twin Frozr 3GD5/OC BE Karta graficzna Sapphire Radeon HD7950 3072MB DDR5/384bit DVI/HDMI/DP PCI-E (950/5000) (wer. OC - OverClock) (chłodzenie VAPOR-X) (11196-09-40G) Karta graficzna Sapphire Radeon HD 7950 3GB...
Zestaw gruntownie bym przebudował.... ten nie jest zły ale da się lepiej w tej cenie.Lp ID Nazwa Cena Ilość Wartość 1 414468 Płytagłówna ASRock Z68 EXTREME3 GEN3 ...