Witam,Przymierzam się do zakupu komputera w granicach do max 5 tys. Ze względu na dość intensywną eksploatacje, preferowałbym te o wzmocnionej konstrukcji. Do tej pory obsługiwałem t61, który w pełni sprostał tym wymaganiom. Wstępnie mój wybór padł na dwa poniższe...
Za 700 zł mam możliwość kupienia: IBMLENOVOT500:CPU 2x2,53RAM 4 GB DDR3160 GB 7200 obr. Pytanie moje jest takie czy zakupić tego IBM czy w tej samej cenie kupić nowszy lapek z takimi samymi paramtetrami, lub bardzo zbliżonymi +/-
ale ten log z comboFix trudny do odczytania Sory! chyba juz Ok Dzieki wielkieA to z HijckthisLogfile of Trend Micro HijackThis v2.0.2Scan saved at 19:58:37, on 2008-01-05Platform: Windows XP Dodatek SP2 (WinNT 5.01.2600)MSIE: Internet Explorer v7.00 (7.00.6000.16574)Boot mode: NormalRunning...
Hej,Zastanawiam się który z poniższych laptopów wybrać, nie znam się za dobrze, więc będę wdzięczna za podpowiedzi i też uargumentowanie dlaczego dany model lepszy waszym zdaniem. Jeżeli polecacie inne to też jestem otwarta.1.LENOVO Yoga Slim 7 14ARE05 Ryzen 5 4500U 16GB 512GB SSD W10 Laptop - ceny i opinie w Media Expert ...
Witam, będę wdzięczny za podanie stron internetowych poniższych producentów lub firm w których mógłbym sprawdzić konfiguracje następujących producentów:AcerAsusLenovoCompal Byłem na polskiej oficjalnej stronie Ausa i Acera jednak nie znalazłem modeli które mnie interesują Jestem zainteresowany dostępną konfiguracją poniższych laptopów:Acer Aspire...
Kolejne moje pytania wiążą się z matrycą LED:- jakie są plusy i minusy takiej matrycy ?- czy któreś z poniższych modeli mają taką matrycę ?Acer Aspire 5930GAcer Aspire 6930GAsus N50VnAsus X57VnCompal FL90Compal JHL90Lenovo Y530Lenovo T61pLenovo...
Witam Was.Mam dość skomplikowany problem. Jestem posiadaczem IBMa T60 z serii 1951B45. Zainstalowany jest na nim Windows XP Professional z SP3. Wszelkie sterowniki instalowałem poprzez Lenovo System Uptade - pomyślnie. Problem dotyczy dźwięku, który włącza się i wyłącza kiedy mu się "podoba". Raz odpala się...
Mam dylemat dotyczący zakupu laptopa, na dzień dzisiejszy biorę pod uwagę następujące lapki: Acer Aspire 5930G, LenovoT500, Lenovo T61p, Asus X57Vn, Asus N50Vn oraz MSI GX620.Niestety wszystkie te urządzenia mają montowane różne karty graficzne i procesory, a ja nie mam...
Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Jaki laptop warto kupić? Kwiecień 2022 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na kwiecień 2022 r., które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na forum/testy...
Witam. Mam pewien problem. Mianowicie ostatnio wlaczam komputer a wszyskie moje zdjecia, filmy, pliki tekstowe itd. sa zaszyfrowane. Kiedy wlaczam plik z notatkami to mam w nim zamiast notatki cos w rodzaju chinskich znakow czy ciagu liczb i liter. przy kazdym pliku/folderze z plikami, utworzyly sie 4 pliki o nazwie "help_decrypt". Dwa jako pliki skrotowe do strony internetowej, jeden jako...
Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Co warto kupić? Kwiecień 2020 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na kwiecień 2020 r. , które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na forum/testy...
Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Jaki laptop warto kupić? Grudzień 2020 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na grudzień 2020 r. , które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na...