WitamMam ostatnio (miesiac) maly problem, ktory staje sie coraz bardziej wkurzajacy.Czasami nagle, a rzadko wczesniej spowalniajac, komp zatrzymuje mi sie. Stop-klatka. Po prostu ruch na ekranie zamiera. Ciagle widze to co robilem tuz przed zwiecha (w grze ciagle jeden obraz, pod oknami kursor myszki w jednym miejscu). Przez kilkanascie minut zadnej...
Po pierwsze nie poradzilem sobie z kasperskim:Information about applications and operating system components in which vulnerabilities have been detected. C:\Program Files (x86)\Google\Picasa3\plugins\expwebsites\expwebsites.yti C:\Program Files (x86)\Java\jre7\bin\java.exe C:\windows\SysWOW64\msxml4.dllorazInformation about...
Witam.Od jakiegoś czasu podczas logowania się na moje konto na fb zauważyłem że ktoś wyłącza mi czat.Nikt oprócz mnie nie zna mojego hasła. W ustawieniach konta pojawiają się dodatkowe logowania.Zauważyłem w procesach dziwny jak dla mnie proces - csrss.exeProszę o sprawdzenie moich logów z OTL. Myśle że coś oprócz csrss sie znajdzie jeszcze Z góry dziękuję OTL.txtOTL logfile created on:...
Ostatnia aktualizacja 08.07.2008Chciałbym w tym wątku poruszyć parę spraw dotyczących wyboru komponentów przy kupnie nowego komputera. Co prawda jest wszedzie mnóstwo watków z przyklejonymi gotowymi zestawami za daną cenę, ale wielu osobom nic to nie mówi a ja tutaj chciałbym omówić to z trochę innej strony. Mam nadzieję że pomoze to troche osobom które mają zamiar kupowac nowy komputer, a nie...
Biorąc pod uwagę dużą ilość dostępnych podzespołów zdajemy sobie sprawę z trudności złożenia odpowiedniego zestawu komputerowego. Przygotowaliśmy dla Państwa najbardziej optymalne zestawy komputerowe, biorąc pod uwagę stosunek wydajności do ceny, oraz stabilność całego zestawu – tak, aby raz kupiony komputer służył wiele lat ! Prezentowane przez nas rozwiązania można oczywiście w dowolny...
Witam Potrzebuje laptopa do pracy i na studia do programowania. Laptop ma być demonem prędkości ponieważ będzie służył do odpalania naprawdę wielkiej aplikacji w Javie, która w trybie development wstaje w około 10min. Stan: może być używany ważne żeby miał przynajmniej z 2 lata gwarancjiCena: do 2500zł (i ani złotówki więcej)Procesor: najlepiej 4-rdzeniowy...
Witam neka mnie pewien problem.Otóż dostałem od kolegi karte graficzna GeForce GTS 450 1GB podlaczylem oraz podlaczylem zasilanie, przeinstalowalem system by miec wszystko na swiezo lecz tu dopiero zaczely sie problemy, nie moglem wlaczyc komputera, wyjmowalem pokolei konponenty w nadzieji na uruchomienie (nie przechodzil BIOS) jednak podlaczylem wszystko spowrotem i zresetowalem baterie od...
Witam,Sprzęt jest następujący:AMD phenom II x555 z odblokowanymi i sprawnymi 4 rdzeniami, aktualnie działającym na dwóch. 3.2 ghz (teoretycznie teraz jest to phenom 2 x4 b55 )Płyta głowna gigabyte 890GPA-UD3HKarta Gigabyte gtx 650 tiZasilacz Gembird 500wProblem jest taki, iż przy temperaturze pokojowej powyżej 25 stopni, przy 3 bądź 4
PŁTYKA : B450 AORUS PRO - https://www.x-kom.pl/p/440977-plyta-glowna-socket-am4-gigabyte-b450-aorus-pro.html Tą płytkę uważam za jedną z lepszych w dobrej cenieProcek - https://www.x-kom.pl/p/500085-procesor-amd-ryzen-5-amd-ryzen-5-3600.htmltaktowanie 3,6Ghz w boostowaniu 4,2 Ghz, 6 rdzeni, 12 wątkówKarta graficzna -...
Gram w wybrane gry i pytanie na ile dużo tytołów gier Szególnie samochodowe symulatory i FPP potrzebuje koniecznie dx 12 czy na 11 pójdzie np kart gtx 770 Co do podzespołów jakie posiadam Procek asus M4n68t procek Phenom II x2 555 2x3,2 niby to BE cpuz nie pakozuje BE jak odblokować dwa ...
Witam. Potrzebuję ultra szybko pomocy bo nie mam za wiele czasu na decyzje Kupiłem do tego zestawu po bardzo okazyjnej cenie kartę graficzną Gigabyte HD 6850 (OC). Jako,że apetyt rośnie w miarę jedzenia chcę zrobić kolejny upgrade.W niedalekiej przyszłości będę zmieniał monitor na Full HD,także proszę się nie sugerować obecnym.Nie będę podawał konkretnego budżetu bo nie wiem w ogóle w jakich...
Witam serdecznie. Na aukcji oferuję zestaw ASUS. http://allegro.pl/show_item.php?item=5817043911 Cena: Licytacja od 1550 zł bez ceny minimalnej. W skład zestawu wchodzą: 1. Podkładka A4-Tech.2. Mysz ASUS.3. Torba ASUS.4. Notebook ASUS VivoBook.5. Smartfon ASUS Zenfone 4.6. Clear Case - etui marki ASUS do smartfona ASUS Zenfone...