Win XP SP3Avast wykrył w msubxhro.dll trojana, potwierdził to F-secure. Nieopatrznie zgodziłem się na wyrzucenie go.Komunikat o braku tego pliku wychodzi: wielokrotnie w trakcie uruchamiania systemu, po kliknięciu w każdą ikonkę, praktycznie przy każdym uruchamianiu czegokolwiek. Dodam, że każda aplikacja uruchamia się po tym komunikacie.Dokładnie to wygląda tak:przy każdym uruchomieniu...
Win XP SP3Avast wykrył w msubxhro.dll trojana, potwierdził to F-secure. Nieopatrznie zgodziłem się na wyrzucenie go.Komunikat o braku tego pliku wychodzi: wielokrotnie w trakcie uruchamiania systemu, po kliknięciu w każdą ikonkę, praktycznie przy każdym uruchamianiu czegokolwiek. Dodam, że każda aplikacja uruchamia się po tym komunikacie.Dokładnie to wygląda tak:przy każdym uruchomieniu...
Po pierwsze nie poradzilem sobie z kasperskim:Information about applications and operating system components in which vulnerabilities have been detected. C:\Program Files (x86)\Google\Picasa3\plugins\expwebsites\expwebsites.yti C:\Program Files (x86)\Java\jre7\bin\java.exe C:\windows\SysWOW64\msxml4.dllorazInformation about...
Odinstalowałem Winampa, DFX'a i K-Lit'a. Ściągnąłem najnowsze wersje Winampa i K-lite i zainstalowałem po uprzednim wyczyszczeniu rejestru CCleanerem którego sam od dawna używam. Myślałem ze wszystko będzie ok, słucham sobie muzyki - testowo zapętliłem kilka piosenek - minęło 30,40 minut i jest ok....
Musze zmienic swoj wybor z Asrock 939Dual-SATA2 ULi s.939 na inna plyte z portem FW poniewaz dzieki temu zaoszczedze i obejde sie bez zakupu konwertera do kamer analogowo/cyfrowych. Jaka plyte do 350 zl byscie polecali? Chetnie kupilbym jakiegos ASUSa lub EPOXa.Znalazłem takiego Gigabyte. Ma AGP, PCI-E oraz...
Wklej logi FRST 1 raportAdditional scan result of Farbar Recovery Scan Tool (x64) Version: 13-04-2015Ran by Artur at 2015-04-14 16:58:23Running from C:\Users\Artur\DesktopBoot Mode: Normal============================================================================== Security Center ========================(If an entry is included in the fixlist, it will be...
a na takim zestawie zagrałbym w gta 4 ?Procek: AMD Athlon 64 X2Mobo: ASRock 939Dual-VSTARAM: 4x512MB DDR400Grafa: GeForce 8400GS Superczy ten od kupla jest lepszy czy nie?To zabytek... Żeby to był chociaż Athlon na AM2 i grafka 8600GT to może na minimum. 8400GS służy do wyświetlania pulpitu. Za 500zł rozgladaj się tylko za używanymi zestawami na Core 2...
a na takim zestawie zagrałbym w gta 4 ?Procek: AMD Athlon 64 X2Mobo: ASRock 939Dual-VSTARAM: 4x512MB DDR400Grafa: GeForce 8400GS Superczy ten od kupla jest lepszy czy nie?
Witam.Od jakiegoś czasu podczas logowania się na moje konto na fb zauważyłem że ktoś wyłącza mi czat.Nikt oprócz mnie nie zna mojego hasła. W ustawieniach konta pojawiają się dodatkowe logowania.Zauważyłem w procesach dziwny jak dla mnie proces - csrss.exeProszę o sprawdzenie moich logów z OTL. Myśle że coś oprócz csrss sie znajdzie jeszcze Z góry dziękuję OTL.txtOTL logfile created on:...
Witam. czytalem po różnych forach ze jak zmniejsze HT czyli Hypertransport to bedzie procek bardzien stabilny przy dalbszym podkrecaniu czyli tak posiadam tego procka co wtemacie i Płyte główna Asrock 939dual-sata2i tutaj jest problem ze przeszukalem caly bios i nie moge znalesc HT=hypertransport czy wie ktos gdzie to wtym biosie jest??? moze to...
Witam,Mam mały problemik. Otóż chciałem nagrać dźwięk, który jest odtwarzany w głośnikach. Wiem że do tego celu jako domyślne urządzenie do nagrywania powinienem wybrać Miks Stereo lub coś podobnego. I tu zaczynają się schody, ponieważ nie mam nic takiego do wyboru w opcjach. Co mam zrobić aby móc nagrać dźwięk z głośników. Poniżej linki do...