Skocz do zawartości

instalacja aspire 5101 kolejnosc

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: instalacja aspire 5101 kolejnosc

Ubuntu 10/10 w skali Mozliwosci/Funkcjonalnosc?

FAQ dotyczacy konfiguracji Ubuntu 7.04 najbardziej dopracowanej wersji tego systemu.Najbardziej stabilna i dzialajaca jest do tej pory wersja Ubuntu 7.04 .Ubuntu obsluguje SMP bez kompilacji jadra , jest latwo konfigurowalny i przyjazny dla poczatkujacych uzytkownikow , Instalacja systemu na przecietnych konfiguracjach nie sprawia problemu .Na średniej...
  • Kosz
  • napisane 25 02 2008 22:06
  • Odpowiedzi: 2
  • Wyświetlenia: 4253

compaq presario c700

Wygrzebane na forum...Pojawił się dźwięk aczkolwiek nie działa regulacja głośności -------------------------------------------------------------------------------------------------------------| (1) Sciagamy sterowniki: |a. chipset => http://www.gigabyte.pl/download/mb/driver/17679/b. grafika => http://www.laptopvideo2go.com/drivers/xp c. dzwiek, modem, kamera, touchpad, wifi, czytnik,...
  • Archiwum
  • napisane 04 10 2008 11:32
  • Odpowiedzi: 4
  • Wyświetlenia: 6753

[Poradnik] Naprawa/podmiana uszkodzonych plików ( explorer.exe, svchost.exe, hal.dll, i inne).

Naprawa plików w Windows XP ( wymagana płyta instalacyjna ) Tak ja wyżej potrzebna będzie płyta instalacyjna Windows XP. 1. W BIOSIE ustawiamy kolejność bootowania na CD/DVD → Jak to zrobić KLIK 2. Bootujemy Windowsa XP z płyty ( naciskamy rzecz jasna coś na klawiaturze, aby uruchomić ) : 3. Po załadowaniu wszystkich sterowników i potrzebnych plików pojawi się na ekran
  • Poradniki
  • napisane 13 07 2015 18:27
  • Odpowiedzi: 4
  • Wyświetlenia: 54943

Acer Aspire ONE D255E MEGA RECENZJA !

Netbook Acer Aspire ONE D255EMINI WPROWADZENIE CZYLI O CO KAMANNetbooki jak wiemy zdominowały już mocno światowy rynek co za tym idzie ciężko jest przekonać klientów tylko poprzez konfigurację sprzętową czy też designem. Producenci starają się za wszelką cenę by wprowadzić na...

Instalacja Windows XP na laptopie ACER.

Instalacja systemu Windows XP na AcerzeSterowniki do Windows XPInstalacja karty muzycznejInstalacja WIFIInstalacja kart graficznejStandardowa instalacja systemu1. Uruchamiamy program nLite, jego...
  • Notebooki
  • napisane 24 01 2008 11:14
  • Odpowiedzi: 8
  • Wyświetlenia: 135423

Kilka pytań w związku z laptopem

Witam,posiadam laptopa acer 5750G (i3,540m,8gb, 256gb ssd) i mam kilka pytań :1. czy ktoś może wie jakiej grubości powinny być termopady i Phobya Thermopad XT 120 x 20 x 1mm 7W/m będą dobre?1a. Czy im większa przewodność ciepła termopadu i pasty tym lepiej, czyli 7W/m lepiej przewodzi niż 2W/m?2.  czy jest sens wymieniać pastę na Geild GC Extreme czy może wystarczy MX-2?3. czy to możliwe,...
  • Notebooki
  • napisane 09 01 2015 13:45
  • Odpowiedzi: 0
  • Wyświetlenia: 3645

FAQ dotyczące częstych problemów ze sprzętem i system WinXP

Dlaczego system się wiesza, komputer sam się resetuje, wyłącza lub o zgrozo nie włącza. Opis częstych problemówPoradnik pisany jest dla osób mających problemy z komputerem lub systemem Windows XP(niestety nie posiadam Visty dlatego poradnik jest na XP, choć wiele z tu opisanych porad można wykorzystać w Viscie. Nie kiedy są tylko minimalne różnice), najpopularniejszym systemem operacyjnym jak...
  • Porady Windows
  • napisane 25 02 2008 19:17
  • Wyświetlenia: 41818

Acer Aspire 1640Z po formacie nie ma dźwięku

Oprócz instalacji systemu należy wgrać sterowniki w komputerach stacjonarnych do płyt głównych dołączana jest płyta CD z sterownikami i taka płyta powinna być dołączana przy sprzedaży do laptopa. Masz tu stronę z sterownikami dla ciebie : Sterowniki do ...
  • Notebooki
  • napisane 06 05 2011 20:14
  • Odpowiedzi: 6
  • Wyświetlenia: 4234

Recovery Disk do ACER 3610 i inne modele!

Żmudnie pobrałem to iso do recovey, na moim laptopie Acer Aspire 5610Z nie startuje.Zaczynają wgrywać się sterowniki czarny ekran miga tylko kursor i nic się nie dzieje.Czy mógłby ktoś poratować jakąś płytką do instalacji lub Recovery /najlepiej torrenta / mojego laptopa Acer Aspire...
  • Notebooki
  • napisane 27 11 2007 12:48
  • Odpowiedzi: 8
  • Wyświetlenia: 61948

Problem z dyskiem

Mam dziwny problem z prawie nowym dyskiem, formatuje dysk instaluje windows wszystko dziala oki, po miesiacu dysk zaczyna dziwnie pykac wyłącza sie i wlacza, nie da sie uzywac zadnych aplikacji 3d po paru godzinach nawet winamp sie przycina, czasami wyskakuje blue screen z numerem bledu wskazujacym na to ze dysk pracujacy jako master jest podlaczony do drugiego w ...
  • Archiwum
  • napisane 27 07 2007 13:12
  • Odpowiedzi: 2
  • Wyświetlenia: 1451

kopia ukrytej partycji + instalacja systemu

WitamMam do Was dwa pytania związane z ukrytą partycją w notebook'ach.1. Chciałbym wykonać kopię takiej właśnie ukrytej partycji. Czy program Norton Ghost (lub inny do backupu) zobaczy tą ukrytą partycję i pozwoli na wykonanie jej kopii?2. Jakiś czas temu kupiłem notebook'a Acer Aspire 3614WLMi. Jak pewnie sie domyślacie sprzet ten nie posiada...
  • Archiwum
  • napisane 01 07 2007 01:39
  • Wyświetlenia: 3153

ACER ASPIRE nie bootuje płyt i nie uruchamia programow

KOMPUTER STACJONARNY 'ACER M1935 ASPIRE' NIE BOOTUJE Z PŁYT DVD I NIE DA SIĘ URUCHOMIĆ ŻADNEGO PROGRAMU Z WIERSZA POLECEŃ. Heja ! Potrzebuję pomocy Problem dotyczy powyższego komputera. W komputerze siedzi jeden dysk twardy, który jest sformatowany i nic na nim nie ma. W Biosie ustawione jest bootowanie w pierwszej kolejności z płyt CD/DVD. Pomimo...

Problem z directX na netbooku win 8

Witam. Posiadam netbooka: Operating System: Windows 8 64-bit (6.2, Build 9200) (9200.win8_gdr.150316-1542)System Manufacturer: AcerSystem Model: Aspire V5-121BIOS: V2.12Processor: AMD C-70 APU with Radeon(tm) HD Graphics (2 CPUs), ~1.0GHzMemory: 4096MB RAMDirectX Version: DirectX 11  Zaczynając od początku. Chciałem włączyć sobię grę(don't...
  • Windows 8 i 8.1
  • napisane 27 07 2015 16:27
  • Wyświetlenia: 8994

Laptop Acer Aspiro problem z napędem CD-rom po przeinstalowaniu systemu.

WitamOstatnio kolega prosił mnie o przeinstalowanie jego Aspiro 5520 z visty ultimate 64bit na XP.Po wypaliłem płyty XP w nLite ze sterami sata do jego lapka wszystko szło gładko ale podczas instalacji coś poszło nie tak z instalacją tych sterów, Xp zainstalował się normalnie...