Skocz do zawartości

instalowanie hp f2180

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: instalowanie hp f2180

Ubuntu 10/10 w skali Mozliwosci/Funkcjonalnosc?

FAQ dotyczacy konfiguracji Ubuntu 7.04 najbardziej dopracowanej wersji tego systemu.Najbardziej stabilna i dzialajaca jest do tej pory wersja Ubuntu 7.04 .Ubuntu obsluguje SMP bez kompilacji jadra , jest latwo konfigurowalny i przyjazny dla poczatkujacych uzytkownikow , Instalacja systemu na przecietnych konfiguracjach nie sprawia problemu .Na średniej konfiguracjiAMD x2 4000+ 1GB RAM 250GB...
  • Kosz
  • napisane 25 02 2008 22:06
  • Odpowiedzi: 2
  • Wyświetlenia: 4254

Po instalacji XP, jak zabezpieczyć i uzdolnić komputer do pracy i rozrywki.

Po instalacji XPPo instalacji Windows XP nasz komputer jest bezsilny, nic nie potrafi otworzyć, łatwo go zawirusować, jest bezbronny, celem tego poradnika jest pomoc w zabezpieczeniu i uzdolnieniu komputera do podstawowych czynności. Jest to kontynuacja poradnika Preinstalacja Windowsa XP-Czyli jego usuwanie i instalowanie na...
  • Porady Windows
  • napisane 12 12 2008 18:44
  • Odpowiedzi: 0
  • Wyświetlenia: 16396

Rodzaje wirusów na androida

Natknąłem się na ciekawą stronę na której są opisane jakie wirusy mogą zaatakować naszego androida ;) i to nie ważne czy ściągamy aplikacje z marketu czy z innego źródła. Android.Couterclank - zarażenie urządzenia tym robakiem następowało w momencie ściągania gier, zawierających w sobie złośliwe oprogramowanie. Po ściągnięciu gry następowało rozprzestrzenienie się wirusa po systemie. W...

Wiersz poleceń Windows CMD Konsola DOS WIN

1. Polecenie "xcopy"Kopiuje pliki i katalogi, łącznie z podkatalogami.Składniaxcopy lokalizacja_źródłowa [lokalizacja_docelowa] ] ] [{/a|/m}] ][+[plik_3]] [{/y|/-y}] Parametrylokalizacja_źródłowaWymagany. Określa lokalizację i nazwy plików, które należy skopiować. Ten parametr musi zawierać dysk lub ścieżkę.lokalizacja_docelowaOkreśla lokalizację...

• Porady Windows
  • napisane 22 07 2011 06:41
  • Odpowiedzi: 1
  • Wyświetlenia: 44014

Windows XP nie chce sie wylaczyc - wina nero ?

Witam wszystkich serdecznie,mam taki problem, po sformatowaniu dysku (wszystkich partycji, C i D) i zainstalowanieu "świezego" WINDOWS'a XP Professional, na laptopie Acer Aspire 5315 z service pack'iem 2, Windows nie chce sie wyłączyć. Po wykonanu operacji wyłącz (start > Zamknij > wylacz komputer), komputer zaczyna sie wyłaczac,...
  • Windows XP
  • napisane 28 12 2009 14:41
  • Wyświetlenia: 6017

Instalowanie aplikacji JAVA

Witam! Czy jest możliwość zainstalowania aplikacji java (np. gier, programów) w telefonie Nokia 6230, na karcie pamięci zewnętrznej (nie tej wbudowanej bo ta ma strasznie mało miejsca)? A jeśli jest taka możliwość to proszę o powiedzienie jak to zrobic )Witam! Czy jest możliwość zainstalowania aplikacji java...

Problem z zainstalowaniem Nvidia 7300 GO pod Viste

Witajcie!Mam problem z zainstalowaniem karty Geforce Go 7300 pod system Windows Vista Home Premium 32bit.Moj Notebook to Acer Aspire 5630.Sciagam sterowniki zarówno ze strony producenta Acer, jak i z Nvidii.Podczas instalacji wyskakuje mi error: Probujesz zainstalować sterownik 32bit na 64bit wersję Uninstalelera NvidiiNie wiem, co z tym...
  • Windows Vista
  • napisane 05 10 2007 10:49
  • Wyświetlenia: 2906

Problem z CRC

Witam, 2 tyg temu odebrałem nowy komputer i mam problem: podczas instalowania gier i programów, wyskakuję bład CRC, nawet przy instalowaniu programów które są na dysku. Czy może to występować przez brak zainstalowania sterowników do dysku sAta??Config:Gigabyte N force 550Amd...
  • Archiwum
  • napisane 23 08 2007 09:21
  • Odpowiedzi: 13
  • Wyświetlenia: 3049

Kontroler open HCD hosta USB

Witam All!Z dnia na dzien siadl mi net :-(...po kliknieciu na ikonke hiuawei komunikat card invalidpo odinstalowaniu zaznaczonych na zolto w managerze urzadzen standardowych kontrolerow open HCD hosta UBS i odinstalowaniu programu proba z ponownym instalowaniem plytki...

problem z A7V8X-X

Witam wszystkich,Mam dziwny problem ze starą płytą A7V8X-X i kartą Sapphire radeon 9550. Otóż po nałożeniu na świeżo zainstalowany Windows XP sterowników do płyty głównej (zwanych 4in1) i sterowników do karty graficznej niektóre pliki filmowe odtwarzane są, nazwijmy to, w "odwróconych" barwach. Po wielu próbach doszedłem do tego, że występuje to gdy zainstaluje się sterownik do AGP...
  • Archiwum
  • napisane 03 03 2008 11:02
  • Wyświetlenia: 917

Konfiguracja Thunderbirda do współpracy z Google Calendar

Całość jest nieco skomplikowana. Postaram się kolejno opisać kroki, jak to zrobić.- przede wszystkim należy ze strony Mozilli ściągnąć i zainstalować dodatek do TB pn. Lightning. Rozszerzenie to można pobrać tu: http://www.mozilla.org/projects/calendar/l...g/download.html- należy też pobrać i zainstalować ten programik: http://downloads.sourceforge.net/gcaldaemo...-1.0-beta14.exeTeraz możemy...
  • Poradniki
  • napisane 10 01 2008 13:03
  • Wyświetlenia: 10102

karta dźwiękowa sypie system, czy to możliwe

Koledzy, mam kłopot z kartą dzwiękową C-media CMI8738/c3dx audio device. Otóż zmuszony byłem do Format C. Po udanym procesie zacząłem instalować wszystko powolutku od początku i gdy doszedlem do instalowania karty dźwiekowej komputer mi zwariowal. Po zainstalowaniu sterownikow od karty i ponownym uruchomieniu...
  • Archiwum
  • napisane 27 12 2007 15:19
  • Odpowiedzi: 4
  • Wyświetlenia: 983

MPD16 -windows xp problem

Witammam taki problem niedawno zakupiłem urzadzenie MIDI pod usb/midi Akai mpd 16 była dołączona orginalna plytka ze sterownikami i programem zaraz po rozpakowaniu wziolem sie za podłączanie i instalowanie podczas instalacji sterowników usb wyskoczył błąd że oprogramowanie nie przeszło testów zgodności z systemem windows z uwagi na to że dosyć często...
  • Archiwum
  • napisane 15 12 2007 22:26
  • Wyświetlenia: 1213

Problem z zainstalowaniem WINXP

Mam problem z ktorym nie mogę sobie poradzić już od około tygodnia. Znajomemu siadła płyta głowna, poprzednia nie chciała wystartować nawet strona dostępu do BIOSu się nie pokazywała, oczywiście kupił używaną na allegro. Ta wygląda na dobrą gdyż wszystko startuje oprocz windowsa.Proba zainstalowania XP na tej płycie kończy się fiaskiem.Na samym początku...
  • Windows XP
  • napisane 21 10 2007 23:51
  • Wyświetlenia: 975