Witam mialem w domu siec przez kabel RJ-45 neostrada udostepniona tak ,ze byl intenet na 2 komputerach. Teraz zakupilem router netgear dg834g i mam problem z konfiguracja a wlasciwe oprogramowaniem do niego.Otrzymalem plytke z instrukcja podlaczenia tego routera .Wszystko...
Witam,mam do sprzedania kilkadziesiąt sztuk takich urządzeń, wszystko wykonane przy pomocy profesjonalnych maszyn, a nie ręcznie w domu.Wygląd, rozmiar i funkcjonalność identyczna jak zaprezentowano na filmikach czy też na fotkach (jedynie kable od diod LED mogą się różnić oraz mocowanie kabli do urządzenia). Nie jest wymagana instalacja żadnego dodatkowego o...
Transition Technologies - światowy lider w tworzeniu zaawansowanego oprogramowania najwyższej klasy Jeśli szukasz praktyk, podczas których będziesz miał szansę poznać nowoczense technologie- przyjdź do nas.Umiejętności, które nabędziesz w trakcie praktyk:obiektowość (tworzenie nowych typów danych, obiektów, wywoływanie metod na rzecz utworzonych obiektów)...
Witam serdecznie. http://allegro.pl/asus-zenfone-4-asus-vivobook-zestaw-i5794191329.html Na aukcji oferuję zestaw ASUS. Gdyby kogoś interesował sam telefon lub sam laptop, to proszę pytać w prywatnej wiadomości. Cena: 1850 zł za cały zestaw W skład zestawu wchodzą: 1. Podkładka A4-Tech (X7-200MP).2. Mysz ASUS UX300 (90-XB2P00MU00000-).3. Torba ASUS...
Witam serdecznie. Na aukcji oferuję zestaw ASUS. http://allegro.pl/show_item.php?item=5817043911 Cena: Licytacja od 1550 zł bez ceny minimalnej. W skład zestawu wchodzą: 1. Podkładka A4-Tech.2. Mysz ASUS.3. Torba ASUS.4. Notebook ASUS VivoBook.5. Smartfon ASUS Zenfone 4.6. Clear Case - etui marki ASUS do smartfona ASUS Zenfone...
Witam. W tym temacie mam do zaoferowania następujące przedmioty:1. Działający przewodowy router TP-Link TL-R402M (10 zł + KW) Stan wizualny 9/10, ma drobne zabrudzenia na górze. W komplecie zasilacz, oryginalna instrukcja (kiedyś wylała się na nią woda, więc jest trochę... pomięta, czy jak to określić) i oryginalne pudełko (stan wizualny 7/10). Router...
esperanto kiedyś był popularny teraz jest na wymarciu - w multum krajów dzieci w szkołach uczy się angielskiego.Ja jestem za propagowaniem angielskiego - przykładowo dużo języków programowania jest po angielsku .to że tobie brutus ten język nie pasuje to chyba nie znaczy że wszyscy nagle mają sie uczyć jakiegośtam esperanto- ja o nim czytałem bodajże w...
witammam problem z siecia bezprzewodowo. kupilem sobie routera firmy netgear. zrobilem wszystko tak jak bylo napisane w instrukcji i niby dziala. na laptopie wykrywa mi te mojo siec bezprzewodowa. lacze sie z nia, wszystko jest ok. ale jak odpalam explorera lub firefoxa to wyskakuje blad i nie dziala net. moze musze...
Hm przy logice rozmytej raczej bym uważał z tym stwierdzeniem - chwilowo jeszcze sobie tego nie potrafie wyobrazić jak komputerowi wytłumaczyć tak abstrkacyjne zagadnienie jak temperatura tj. zeby mógł stwierdzić za pomocą dostarczonych danych, że jest prawie ciepło, bardzo zimno lub stanowczo za gorąco ;ptroche to zakrecone.Oczywiście, nie neguje tego co powiedziałeś, bo w
Przyznaje, dopiero dzisiaj zacząłem przygodę z programowaniem. Naczytałem się troche i zacząłem próbować... uzywam kompilatora FREE PASCAL IDE.... Do rzeczy, problem polega na tym ze nie wiem jak ujrzec wynik np. moich obliczen. Pisze prosty proramik liczący 2*2 ( write (2*2); ....) ale nie wiem jak to zobaczyc, bo zanim zdołam coś ujrzec to aplikacja sie...
Wreszcie mam netgeara - wgt624 v3. Na początku miłe zaskoczenie - malutki i bardzo ładnie wygląda, kolejne - sam sobie znajduje adres mac czego nie robiły 3 poprzednie, instalacja banalna - wystarczy zaintalować z płyty i postępować krok po kroku według poleceń. Laptop pomimo zabezpieczenia wpa-psk, czyli bardziej zaawansowanego niż wpa, łączy się...
Witam Podczas ostatniej pruby uruchomienia komputera z systemem Windows home premiumPodłączaLem klawiaturę i myszkę do portu USB, komputer zamiast włączyć się pokazał mi komunikat:"Uruchomienie systemu Windows nie powiodło się. Przyczyną może być ostatnia znana sprzętu lub oprogramowania. Aby rozwiązać ten problem: 1.włóż dysk instalacyjny systemu Windows...
Link do licytacji na allegro: http://allegro.pl/lenovo-ideapad-y700-17isk-akcesoria-bcm-i6645593407.html Witam. Mam na sprzedaż ciekawy zestaw dla graczy. Co sprzedaję? 1. Laptop: Lenovo IdeaPad Y700-17ISK. 2. Podkładka pod mysz: Lenovo Y Gaming Mouse Mat. 3. Mysz: Lenovo Y Gaming Precision Mouse. 4. Słuchawki: Lenovo Y Gaming...
Witaj jestem tutaj nowy i tylko tutaj zapewne uzyskam odpowiedź na moje pytanie. A mianowicie. Posiadam UPC - router cisco, laptop Sony Vaio, gdy klikam w ikonkę mój komputer, po lewej jego stronie jest pasek ( menu ) jest tam napis sieć, gdy kliknę, pojawia mi się nazwa mojego routera, nazwa komputera i ciekawostka telefon który nie jest w moim otoczeniu. Pojawia się na chwilę,...