Skocz do zawartości

instrukcja zen mozaic ez100

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: instrukcja zen mozaic ez100

Problem z Zen Mozaic

Mam problem z wgrywaniem filmów na Zen Mozaic EZ100, otóż kupując go nie było w zestawie żadnej płytki z konwerterm plików i nie mam pojęcia jakie rozszerzenie mają mieć wgrywane...

problem z Creative Zen Mozaic 8GB

wczoraj kupiłem sobie odtwarzacz mp4 Creative Zen Mozaic EZ 100 8GB, podpiąłem do kompa i zrzuciłem muzykę (zapełniła się cała pamięć a nie wrzuciłem jeszcze wszystkiego;/). rzecz w tym że przeczytałem w instrukcji obsługi że aby włączyć głośniczek nie wystarczy odpiąć słuchawki...

Recenzja zestawu słuchawkowego Jabra Clipper

Na rynku jest coraz większe grono producentów, którzy konkurują ze sobą o wyprodukowanie jak najlepiej sprzedających się słuchawek. Jedną z takich firm, zresztą trzeba przyznać, że pomysłowych, o czym przekonacie się w dalszej publikacji, jest Jabra. Do mnie właśnie trafił ich zestaw słuchawkowy o nazwie Jabra Clipper. Czy warto w ten produkt zainwestować swoje pieniądze? Przekonacie się...

Dodawanie urządzenia lub komputera do sieci bezprzewodowej za pomocą dysku flash USB - Windows7

Sposób dodawania urządzenia lub komputera do sieci zależy od typu karty sieciowej i wersji systemu Windows uruchomionej na komputerze. W przypadku każdego typu komputera lub urządzenia, które ma zostać dodane do sieci, należy postępować zgodnie z poniższymi instrukcjami.Sieć ma...
  • Windows 7
  • napisane 18 11 2012 03:58
  • Odpowiedzi: 0
  • Wyświetlenia: 39464

Test Thermaltake Contac 39

Niedawno postanowiłem do swojego komputera zakupić chłodzenie inne niż box'owe. Sam w sobie jakoś specjalnie rozrzutny nie jestem, więc zainwestowałem w sprzęt marki SilentiumPC, a dokładnie w model Spartan. Bardzo znane chłodzenie wśród tych "tańszych". Od tego czasu sądziłem, że to naprawdę dobre...

Wirus, który się odnawia

Rezultaty skanu uzupełniającego Farbar Recovery Scan Tool (x64) Wersja: 09-08-2017Uruchomiony przez user (10-08-2017 20:26:45)Uruchomiony z C:\Users\user\Documents\DownloadsWindows 7 Home Premium Service Pack 1 (X64) (2017-01-18 10:39:57)Tryb startu: Normal============================================================================== Konta użytkowników:...

Sprzedam ASUS Zenfone 4 + ASUS VivoBook - Zestaw

Witam serdecznie. http://allegro.pl/asus-zenfone-4-asus-vivobook-zestaw-i5794191329.html Na aukcji oferuję zestaw ASUS. Gdyby kogoś interesował sam telefon lub sam laptop, to proszę pytać w prywatnej wiadomości. Cena: 1850 zł za cały zestaw W skład zestawu wchodzą: 1. Podkładka A4-Tech (X7-200MP).2. Mysz ASUS UX300...
  • Giełda
  • napisane 20 11 2015 17:36
  • Odpowiedzi: 1
  • Wyświetlenia: 2144

Plantronics Voyager Legend UC B235 - recenzja słuchawki

VOYAGER LEGEND UC B235 – NIESTRASZNA JEJ WICHURA CZY BIUROWY GWARPrzedstawiamy recenzję słuchawki Bluetooth Plantronics Voyager Legend, którą mieliśmy okazję testować zarówno w biurze przy monitorze, jak i na ulicy, a także podczas prowadzenia samochodu.Pierwsze co widzimy po otwarciu opakowania to mnogość akcesoriów dołączonych do słuchawki. Znajdziemy...

Test Gigabyte GA-B75-D3V niedroga płyta do domowego komputera

Chciałbym zaprezentować dziś platformę, którą miałem okazję przetestować. Jest to jeden z najpopularniejszych obecnie modeli płyt głównych z niższego segmentu oparty na chipsecie Intel B75. Oto GA-B75-D3V od firmy Gigabyte.Płyta ta dzięki wielu interesującym funkcjom i wyposażeniu (o czym niżej) oraz niskiej cenie nadaje się świetnie jako podstawa...

Forum IPB zgodne z urządzaniami przenośnymi(update Google Algorytm)

Kilka tygodni temu pojawiła się najnowsza wersja forum IPB 3.4., która została przez IPS uznana za ostateczną(3.4.8) i tym samym zamyka to dalsze wspieranie skryptu. Niestety pomimo swojej świeżości nie rozwiązuje ona palącego problemu braku zgodności skryptu IPB z urządzeniami mobilnymi według Google. Na pierwszy rzut oka forum wygląda dobrze na ekranach...

(NIŻSZA CENA) Sprzedam Kartę Graficzną MSI RTX 3080 VENTUS 3X 10G OC LHR

Witam mam na sprzedaż 5 kart graficznych MSI RTX 3080 VENTUS 3X PLUS 10G OC LHR 10 GB Karty są w pełni nowe a sprzedaż odbywa się na stronie Allegro która zapewnia program ochrony kupujących, co najważniejsze moja oferta obecnie jest najtańszą ofertą za  rtx 3080. Cena 4149 złKarta graficzna MSI RTX 3080 VENTUS 3X PLUS 10G OC w Warszawa - Sklep, Opinie, Cena w...

Infekcje w plikach wykonywalnych - Ciężkie do usunięcia przypadki

Infekcje w plikach wykonywalnychInfekcje w plikach wykonywalnych są ciężkie do usunięcia, dlatego że atakują pliki z których zbudowany jest system, co często skutkuje różnego rodzaju błędami.W każdym przypadku modyfikowany jest kod systemowej biblioteki NTDLL.dll można to zobaczyć w logu i będzie wyglądało tak:detected NTDLL code modification:ZwOpenFilePoniżej przedstawię kilka...

[S] 6cio kanałowy regulator obrotów wentylatora czerwony custom AVR

Witam Posiadam na sprzedaż 6cio kanałowy regulator obrotów wentylatorów PC sterowany za pomocą potencjometrów oraz przycisków z wyświetlaczem LED. Regulator współpracuje ze standardowymi wentylatorami 12V z wtyczkami 3pinowymi. Panel kontrolny prezentuje się wizualnie bardzo fajnie i nada naszemu PCtowi unikalny wygląd.Sprzedawany regulator obrotów...
  • Giełda
  • napisane 25 01 2016 20:58
  • Odpowiedzi: 0
  • Wyświetlenia: 2120

[Sprzedam] Laptop + telefon + akcesoria = zestaw ASUS

Witam serdecznie. Na aukcji oferuję zestaw ASUS. http://allegro.pl/show_item.php?item=5817043911 Cena: Licytacja od 1550 zł bez ceny minimalnej. W skład zestawu wchodzą: 1. Podkładka A4-Tech.2. Mysz ASUS.3. Torba ASUS.4. Notebook ASUS VivoBook.5. Smartfon ASUS Zenfone 4.6. Clear Case - etui marki...
  • Giełda
  • napisane 24 11 2015 01:36
  • Odpowiedzi: 1
  • Wyświetlenia: 1972