Witajcie, mam problem z zainstalowaniem windowsa XP na dysku sata mojego laptopa hp 550.Nie jest problem zintegrowanie sterownikow za pomoca nlite z XP i wypalenie plytki problem jest w tym, że pomimo tych zabiegów windows podczas instalacji nie widzi dysku sata czyli jednym slowem sterowniki są złe ...(korzystalem...
Kupiłem nowego kompa, restetował się to zaczołem instalować sterowniki niby się troszkę ustabilizowało ale dalej od tak sobię się resetował(bez żadnego obciążenia specjalnego tak poprostu czy to przy wyłanczaniu gry , czy właczaniu przeglądarli czy poprostu pisaniu w notatniku ), posprawdzałem everestem temperaturki i oscylują od 35 C do 50 C, o...
Witam, zainstalowałem windows 7 na medionie md 96500 i teraz mam problem ze sterownikami bo na oficjalnej stronie mediona nie ma sterowników pod win7 , jeżeli ktoś mógłby mi pomoć pobrać te sterowniki , głównie chodzi mi o sterowniki do...
Hej! jestescie moja ostatnia deska ratunku...dwa dni temu zrobilam format i musialam nalozyc na siebie sterowniki (tak stwierdzil moj sasiad) i nie mam dzwieku...w ogole! grafike juz dopasowalismy, ale z tym nie moge dac sobie rady:( mam system windows xp, nie mam plytki ze sterownikami.. w everescie mam...
Witam mam problem z resetowaniem się komputera. Reset następuje w różnych okolicznościach.Gdy gram ,gdy przeglądam internet czy robie coś innego.Dużo szukałem i próbowałem ,aby rozwiązać ten problem lecz najwyraźniej wszystko na nic.Zainstalowałem program EVEREST Home Edition ,który pokazywał temperaturę plyty glównej75+°C ,zainstalowalem program AIDA64 Extreme Edition(trial version) ,która...
Witam,W komputerze z zainstalowanym systemem operacyjnym Windows 2000 Professional jest płyta MSI 915G Combo - socket 775. Nie można jednak korzystać z gniazd USB. Gdy wejdę do "Zarządzanie komputerem (lokalne)" -> "Narzędzia systemowe" -> "Menedżer urządzeń" nie mam tutaj żadnych znaków zapytania. W grupie "Kontrolery uniwersalnej magistrali...
Witam wszystkichmam problem z instalacją XP (W7 bez problemu) na płycie P5B w trybie AHCI na ICH8R =>zapodawałem już wszelkie stery przez F6 na początku instalacji =>niestety dysk jest nie widziany =>stery były z samego intela ,asusa i inne =>płyta oparta jest o chipset i965/ICH8R =>jak bym tego nie robił niestety..=>ktoś tu pokazał...
witam wszystkich to moja karta dzwiekowa Intel82801DB(M) ICH4(-M) - AC'97 Audio a to płyta asustek P4PE2-X Błagam, pomózcie mi znaleźć sterowniki ....po formacie głos nie działa, a komputer nie widzi sterowników. Przy próbie instalacji...
Ah te dyski SATA wejdź na tą stronę zapoznaj się z problemem:http://www.howtogeek.com/howto/windows/res...p-installation/Wkleję kawałek dokumentacji. Po prostu musisz utworzyć dyskietkę z sterownikiem SATA do HDD postępuj zgodnie z instrukcją:1- Go to Intel website and get the Intel&...
Witam mianowicie mam pytanie jak ustawić w komputerze żeby podczas grania bardziej wykorzystywał procesor,ponieważ jak gram w NSF most wanted to gra mi sie troche tnie a obciąrzenie procesora nie przekracza 30%.Może jest to normalne ?niewiem dlatego pytam. Zawszystkie odpowiedzi z gury dzieki.Dane mojego kompurtera : Komputer: System operacyjny Microsoft...
witam jesli ktos by mi mogł wskazac z kad sciagnac sterownik karty muzycznej to bylbym bardzo wdzieczny Typ procesora Intel Pentium 4, 2266 MHz (17 x 133) Nazwa płyty głównej Compaq Evo D310 Mikroukład płyty głównej Intel Brookdale-G i845G Karta dźwiękowa
witam jesli ktos by mi mogł wskazac z kad sciagnac sterownik karty muzycznej to bylbym bardzo wdzieczny Typ procesora Intel Pentium 4, 2266 MHz (17 x 133) Nazwa płyty głównej Compaq Evo D310 Mikroukład płyty głównej Intel Brookdale-G i845G Karta dźwiękowa
Słuchajcie to długa historia, ale naprawdę potrzebuję waszej pomocy i nie mam za dużo czasu, więc przeczytajcie, pomyślcie i pomóżcie mi! Zacznijmy od tego, że chciałem zaoszczędzić miejsca na dysku i wybrałem oczyszczanie dysku, a tam opcję "kompresja starych plików"- nie wiem co mnie pokusiło. Zaoszczędziłem ~2gb miejsca kosztem tego co teraz mam. Uruchomiłem ponownie komputer...
Witam,Mam problem z bsod Machine_check_exception.Jeżeli post umieściłem w złym dziale to Przepraszam i proszę o przeniesienie. Zacznę od specyfikacji:Sun Ultra 27Typ procesora QuadCore Intel Xeon W3540, 3166 MHz (24 x 132)Mikroukład płyty głównej Intel Tylersburg X58, ...