Skocz do zawartości

intel gma4500 int

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: intel gma4500 int

Laptop do 1500zł

Z Turionami do 1500 posucha, według mnie najlepszy jest ten: http://www.allegro.pl/item730053824_hp_pav...olecam_bcm.html. Taniej znajdziesz ciekawe konfiguracje w opakowaniu Mediona, ale nie polecam. Mam awers do tej firmy.Co do Intela ciekawe jest to: http://www.allegro.pl/item735471640_core_d...512_dvdrw.html- używany. Zaś ten zestaw po prostu wymiata:...

Jaki komputer za około 800zł? luty 2011

Witam,mam do dyspozycji około 800zł, chce kupić komputer stacjonarny. Przeglądam Allegro i nie mogę się zdecydować jaki zestaw wybrać. Co myślicie o tych:1) http://allegro.pl/super-okazja-amd-2x3ghz-2gb-500gb-gf7025-dvd-i1425012653.html2) http://allegro.pl/intel-2x3-0ghz-2gb-ddr3-500gb-gma4500-1gb-dvr-i1436776738.html3)...

(1920x1080)Mrowienie na full HD

Sprawdze na innym jutro...ale szczerze wątpie...Jest kilka wersji kabla HDMI (np: 1.2/1.3/1.4) ale czy to coś zmieni???Podepne jutro też lapka na analogu RGB i zobacze co Intel GMA4500 z siebie wyciśnie...ale trochę zawód...chciałem przetestować kilka gierek w FullHD (moge je odpalić ale efekt gorszy niż na niższej...
  • Monitory
  • napisane 24 06 2011 22:19
  • Odpowiedzi: 3
  • Wyświetlenia: 7040

Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Jaki laptop warto kupić? 2022 r.

Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Jaki laptop warto kupić? Luty 2022 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na luty 2022 r. , które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na forum/testy oraz...

Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Jaki laptop warto kupić? Kwiecień 2022 r.

Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Jaki laptop warto kupić? Kwiecień 2022 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na kwiecień 2022 r., które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na forum/testy...

Ranking laptopów. Jaki laptop kupić? Czerwiec 2022 r.

Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Jaki laptop warto kupić? Czerwiec 2022 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na czerwiec 2022 r., które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na forum/testy...

Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Co warto kupić? 2018 r.

Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Co warto kupić? Listopad 2018 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na listopad 2018 r., które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na forum/testy oraz...

Lenovo IdeaPad Y700-17ISK + akcesoria BCM

Link do licytacji na allegro: http://allegro.pl/lenovo-ideapad-y700-17isk-akcesoria-bcm-i6645593407.html Witam. Mam na sprzedaż ciekawy zestaw dla graczy. Co sprzedaję? 1. Laptop: Lenovo IdeaPad Y700-17ISK. 2. Podkładka pod mysz: Lenovo Y Gaming Mouse Mat. 3. Mysz: Lenovo Y Gaming Precision Mouse. 4. Słuchawki: Lenovo Y Gaming...
  • Giełda
  • napisane 21 12 2016 18:23
  • Odpowiedzi: 4
  • Wyświetlenia: 2242

komputer do 2000-2200 pomocy

Witam chciałbym uzyskać wasze porady co do wyboru podanych elementów które wybrać albo czy coś zmienić pozdrawiam :) głównie do gier i obrabiania zdjęćPłyty...

używany komputer

Procesorem Intel -i.3 -530. Turbo -4 x 3,5 GHz- 8MB Cache z opcją przy OC do 4 x 4,0 GHzPłycia główna Gigabyte H.55M-S.2H + Wi-Fi , obsługującej procesory i.5 oraz i.72 karty Graficzne na pokładzie :1- szybka karta Graficzna Radeo HD.5570 OC z 1 Gb pamięcią2 - karta Graficzna -Intel HD.4600pamięć DDR.3 - 8 Gb...

Lenovo 300-15isk - ginący dźwięk

Witam wszystkich. Nowy jetem.Niedawno zakupiłem laptopa Lenovo Ideapad 300-15isk. (bez systemu operacyjnego)Zainstalowałem Windows 7 x64, wszystkie sterowniki z płyty (x64). Kodeki K-lite mega pack. Brak jakichkolwiek problemów w menedżerze urządzeń. Aczkolwiek problem wystąpił z dźwiękiem.Po jakimś czasie od włączenia laptopa ginie dźwięk.Co ciekawe według systemu dźwięk jest. Nie...

Komputer do 1000 zł pomoc w wyborze

Witam chciałem złożyć komputer  około  1000 zł bez karty  graficznej  kartę graficzna  bym chciał kupić później bo  brak środków  na ta  chwile jak  bym  uzbierał to był kupił jak byście  mogli zaproponować  jakias   kartę do około  500 zł .  Komputer będzie wykorzystywany do grania do ...

Corsair MP600 Force Series, 1 TB High-speed Gen 4 PCIe x4, NVMe M.2 SSD

Witam . Mam pytanie bo nie jestem pewien czy ten dysk ssd będzie pasował do mojej płyty Corsair MP600 Force Series, 1 TB High-speed Gen 4 PCIe x4, NVMe M.2 SSD (Sequential Read Speeds of Up to 4,950 MB/s and Write Speeds of Up to 4,250 MB/s)Chodzi mi głównie o szybsze otwieranie gry Escape From Tarkov . A przy okazji systemu ,folderów,plików itp . Ewentualnie ktoś mi może doradzi coś...

Dziwne spadki fps na laptopie!

Ale jakim cudem się niby throothluje jak od samego początku od kiedy posiadam laptopa ma takie temperatury. Podkreślam, że płyta główna była niedawno wymieniana. Zauważyłem na nowej płycie spadek temp na GPU ale na CPU jest identycznie jak było na i5 4200h. Uzywam podkładki chłodzącej która zbija temp tylko z karty graficznej. Na procesorze nie widze żadnych zmian. Wiem, że taka temp jest dość...