Skocz do zawartości

intel q965 express

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: intel q965 express

Sprzedam. Komputer stacjonarny. 400zł

Witam, mam do sprzedania komputer marki Dell model Optiplex 745.Oto specyfikacja:DELL Optiplex 745Procesor: Intel Pentium D Processor ; 3,4 GHz ( 3400 MHz )Chipset: Intel Q965 (ICH8) Express ChipsetPamięć DDR2 SDRAM - non-ECC: 2048 MBTwardy...
  • Giełda
  • napisane 13 02 2013 09:50
  • Odpowiedzi: 1
  • Wyświetlenia: 3483

problem AGP/PCI

po tym screenshocie widac, ze pecet korzysta z wlasciwej karty graficznejdziwi mnie jedna zecz, po co akceleracja AGP skoro tego AGP nie ma (jest tylko PCI-Express), i o dziwo u mnie jest to dostepne i wlaczone, ale to moze jakas pozostalosc (DX jest juz bardzo stary)zobacz jeszcze najnowsze sterowniki...
  • Karty graficzne
  • napisane 12 02 2011 01:15
  • Odpowiedzi: 7
  • Wyświetlenia: 2627

Logi - Win32:adware

Witam.Mam problem z komputerem otóż za pierwszym razem komputer się zawiesił po zrestartowaniu kompa przy wczytywaniu się windowsa resetował się formatowałem jedna partycje gdzie windwos się znajdował.Po jakoś tygodniu tez sam problem nastąpił wtedy wykryło mi Win32-Adware-gen[adw]. Zaniosłem dysk to wujka wykryło jakieś błędy na dysku naprawiło i na razie wszystko działa.Mam podejrzenie że to...

Logi - Prośba o interpretację

to wklejam logi z otlaOTL logfile created on: 2011-02-08 16:37:48 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.20.6 Folder = C:\Documents and Settings\Właściciel\PulpitWindows XP Home Edition Dodatek Service Pack 3 (Version = 5.1.2600) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 6.0.2900.5512)Locale: 00000415 | Country: Polska | Language: PLK | Date Format:...

Techplanet - Zestawy Komputerowe Czerwiec 2013 (TOP)

Biorąc pod uwagę dużą ilość dostępnych podzespołów zdajemy sobie sprawę z trudności złożenia odpowiedniego zestawu komputerowego. Przygotowaliśmy dla Państwa najbardziej optymalne zestawy komputerowe, biorąc pod uwagę stosunek wydajności do ceny, oraz stabilność całego zestawu – tak, aby raz kupiony komputer służył wiele lat ! Prezentowane przez nas rozwiązania można oczywiście w dowolny...

Techplanet - Zestawy Komputerowe Kwiecień 2013 (TOP)

Biorąc pod uwagę dużą ilość dostępnych podzespołów zdajemy sobie sprawę z trudności złożenia odpowiedniego zestawu komputerowego. Przygotowaliśmy dla Państwa najbardziej optymalne zestawy komputerowe, biorąc pod uwagę stosunek wydajności do ceny, oraz stabilność całego zestawu – tak, aby raz kupiony komputer służył wiele lat ! Prezentowane przez nas rozwiązania można oczywiście w dowolny...

nowy bios/ RESET/ niebieski ekran / brak controlerów do chipsetu x48

Kupiłem nowego kompa, restetował się to zaczołem instalować sterowniki niby się troszkę ustabilizowało ale dalej od tak sobię się resetował(bez żadnego obciążenia specjalnego tak poprostu czy to przy wyłanczaniu gry , czy właczaniu przeglądarli czy poprostu pisaniu w notatniku ), posprawdzałem everestem temperaturki i oscylują od 35 C do 50 C, o zakurzeniu też nie ma mowy bo nówka komp,...
  • Archiwum
  • napisane 29 09 2008 11:12
  • Odpowiedzi: 0
  • Wyświetlenia: 3227

Logi - Dziwnie pracujący Windows XP

Witam, użyłem tych programów. tylko ten trzeci coś wykrył. Było tego w sumie 17 zainfekowanych plików. OTL logfile created on: 2011-04-25 15:20:05 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.22.3 Folder = C:\Documents and Settings\xx.JA-B083A6CA62B9\DoctorWeb\QuarantineWindows XP Home Edition Dodatek Service Pack 3 (Version = 5.1.2600) - Type = NTWorkstationInternet Explorer...

Logi - Dziwnie pracujący Windows XP

Mam problem z XP. już raz tak miałem. chodzi o to że jak uruchamiam Google chrome to pokazuje mi taki komunikat: przeglądarka Google chrome wymaga systemu Windows XP lub nowszego. Niektóre funkcje mogą nie działać. o co tu chodzi???? to się stało nagle. podam logi może się przydadzą OTL logfile created on: 2011-04-24 13:03:24 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.22.3 Folder =...

Zmulony Laptop

Podzespoły laptopa ? Smart dysku twardego z HDTune ? Temperatury podzespołów ? Jaki antywirus posiadasz ? Jak wygląda użycie zasobów - CPU i ram ?  --------[ Podsumowanie ]------------------------------------------------------------------------------------------------   Komputer:   System operacyjny Windows 7 Home Premium Home Edition   Dodatek service pack...
  • Notebooki
  • napisane 24 08 2013 10:20
  • Odpowiedzi: 6
  • Wyświetlenia: 2427

Logi - csrss.exe - włam na facebooka

Witam.Od jakiegoś czasu podczas logowania się na moje konto na fb zauważyłem że ktoś wyłącza mi czat.Nikt oprócz mnie nie zna mojego hasła. W ustawieniach konta pojawiają się dodatkowe logowania.Zauważyłem w procesach dziwny jak dla mnie proces - csrss.exeProszę o sprawdzenie moich logów z OTL. Myśle że coś oprócz csrss sie znajdzie jeszcze Z góry dziękuję OTL.txtOTL logfile created on:...

Logi - Profilaktyczne sprawdzenie

WitamJak w temacie, proszę o sprawdzenie logów. Mogę dodać, że komputer bardzo długo się włącza (Windows po załadowaniu potrzebuje wciąż około 2 minut by otworzyć proces explorera).OTL.txt:OTL logfile created on: 2012-11-02 10:03:09 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.69.0 Folder = C:\Users\Patrryk\Downloads64bit- Home Premium Edition (Version = 6.1.7600) - Type =...

Logi - Usuwanie Live Security Platinum

Zainstalował mi się Live Security Platinum. Uruchomiłem OTL w trybie awaryjnym i wybram opcje sprzatanie (niestety nie mam loga), następnie uruchomiłem komputer w normalnym trybie, wszystko działa dobrze. Zrobiłem loga OTL. Oto i one:OTL Extras logfile created on: 2012-08-20 20:06:06 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.58.1 Folder = C:\Users\Talia\Downloads64bit- Ultimate...

Logi - Kontrola

Witam , tak jak upExtras :OTL Extras logfile created on: 2012-06-23 20:45:59 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.52.0 Folder = C:\Documents and Settings\Patryk\Moje dokumenty\PobieranieWindows XP Professional Edition Dodatek Service Pack 3 (Version = 5.1.2600) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 7.0.5730.13)Locale: 00000415 | Country: Polska | Language: PLK | Date Format:...