Witam. Proszę doradźcie jaką drukarkę lub urządzenie wielofunkcyjne mogę kupić w cenie do ok. 300 zł? Bardzo istotne są dla mnie niskie ceny zamienników tuszy. W mojej poprzedniej drukarce Canon IP4850 można było dostać 4 zamienniki za 15 zł. Nie chciałbym obecnie wydawać więcej niż 30 zł za komplet, to kluczowa sprawa. Poza tym drukuję rzadko, pewnie nie...
To co napisał tutaj brutus3 to są wierutne bzdury. Mam canon Ip4700. Nadruki wychodzą bardzo ładne, a mam porównanie do maszyny kopiująco-drukującej Disc Publisher Bravo2.Koszt nadruku jest tani, zamienniki na allegro można dostać tanio 25zł za cały zestaw tuszów, 5sztuk. Na pełnych zestawach tuszów można zadrukować spokojnie ze 200-300sztuk płyt przy 20-30% kryciu płyty. Przy pełnych...
Canon produkuje niskiej jakosci drukarki,poniewaz zarabia na tuszach.IP4850 ma dobra glowice,wykonuje nadruki na plytach dvd szybko i dobrej jakosci.Drukarka pracuje glosno nawet przy ustawieniach do nocnej pracy.Po pewnym czasie uzytkowania nie rozpoznaje tuszy,nawet orginalnych.Pod glowica drukarki jest listwa zstykowa podtrzymywana na plastikowych...
Witam, zanoszę się z zakupem drukarki która miałaby możliwość drukowania na płytach cd/dvd. W oko wpadły mi dwa modele: Epson p50 oraz Canon ip4850. Miał z Was ktoś styczność z tymi drukarkami i może coś na ich temat powiedzieć? Jak wygląda sprawa eksploatacji, tuszy?Pozdrawiam i dziękuję za odpowiedzi ;-)