Skocz do zawartości

ip4850 inst napelniania

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: ip4850 inst napelniania

Epson P50 vs Canon IP4850

Canon produkuje niskiej jakosci drukarki,poniewaz zarabia na tuszach.IP4850 ma dobra glowice,wykonuje nadruki na plytach dvd szybko i dobrej jakosci.Drukarka pracuje glosno nawet przy ustawieniach do nocnej pracy.Po pewnym czasie uzytkowania nie rozpoznaje tuszy,nawet orginalnych.Pod glowica drukarki jest listwa zstykowa podtrzymywana na plastikowych...

Wirus, który się odnawia

Rezultaty skanu uzupełniającego Farbar Recovery Scan Tool (x64) Wersja: 09-08-2017Uruchomiony przez user (10-08-2017 20:26:45)Uruchomiony z C:\Users\user\Documents\DownloadsWindows 7 Home Premium Service Pack 1 (X64) (2017-01-18 10:39:57)Tryb startu: Normal============================================================================== Konta użytkowników:...

Problem ze sterownikami i dzwiękiem Windows XP

Witam. Ostatnio oddałem komputer do kompletnego wyczyszczenia. Wrócił z zainstalowanymi sterownikami itd lecz dżwięku nie było. Gdy wchodze w menagera urządzeń to przy ,,kontrolery dzwięku, wideo i gier'' -> Audio device on high definition audio bus -> własciwosci - pisze że brak zainstalowanych sterowników...

Problem z odinstalowaniem antywirusa i mrugający kursor myszy

Witajcie.W dniu wczorajszym dotarł do mnie laptop (ASUS R556LJ-XO164T-8), z zainstalowanym, oryginalnym Win 10 i podstawowymi rzeczami. Konfiguracja to: Intel i5-5200U CPU @2.20GHz 2.20GHz, 8GB RAM, 64 bit Windows i GeForce920M. System zainstalowany jest na dysku SSD (oznaczenie C:\), tymczasem samego Avasta...
  • Windows 10
  • napisane 05 04 2016 16:00
  • Odpowiedzi: 1
  • Wyświetlenia: 5227

komputer resetuje się na ekranie logowania do Windowsa

Witam mam mały problem a mianowicie niedawno sprawiłem sobie nowego kompa, wszystko bez problemu podpiąłem i zainstalowałem windowsa i wszystko działało bez problemu (podkreślam nic nie było podkręcane ani zmieniane w biosie) . Wczoraj przy przeglądaniu strony w necie nagle komputer się zresetował - po tymże resecie przy ponownym...

Wirus, który się odnawia

Jakaś infekcja niewątpliwie była, bo są nałożone blokady na programy ochronne. Log FRST.txt o jest tylko jego górna część! 1) Odinstaluj ten program:Smart File Advisor 1.1.8 (HKLM-x32\...\Smart File Advisor_is1) (Version: 1.1.8 - Filefacts.net) <==== UWAGA 2) Uruchom FRST. NA klawiaturze naciśnij jednocześnie CTRL +Y .Otworzy się...

Problem z uruchomieniem jakiegokolwiek programu

Witam i proszę o pomoc.Nie wiem czy wybrałem dobrą kategorię i czy wpisałem dobre tagi, lecz zacznę opisywać mój problem.Wczoraj przeinstalowałem system z windows vista home premium 32bit na windows 7 ultimate 64 bit.Wszystko chodziło, dopóki nie podkusiło mnie żeby zmienić domyślną ściężkę instalacji programów....
  • Windows 7
  • napisane 26 01 2016 15:33
  • Odpowiedzi: 4
  • Wyświetlenia: 5827

Skaner canon lide 110 niedziała - problem ze sterownikiem

Problem wystąpił po naprawie windows XP SP3. Po naprawie system nie wykrywa urządzeń w menedżerze urządzeń, ale wszystkie urządzenia działaj poprawnie. Niedziałający skaner przeinstalowałem używając płytki dołączonej do skanera z oprogramowanie MP nawigator EX4.0., sterownika scangear nie udałosię zainstalować,...

GTX 560 - Artefakt podczas instalacji/dezinstalacji sterowników

Otóż ostatnio postanowiłem zainstalować najnowsze sterowniki do mojej karty graficznej. W czasie instalacji wyskoczył mi właśnie artefakt taki jak na filmiku, ale nie zdawałem sobie sprawy, że to coś aż tak złego.Dopiero po 2-3 dniach gry zwróciłem uwagę, że FPSy w grze szybko zaczynają skakać i od 300 skacze mi do...

System Windows nie pozwala zainstalować aplikacji, wykrywa że jest już nowsza wersja.

Dzień dobryPróbowałem zaktualizować program obsługujący Token z certyfikatem służący do logowania się do domeny i komputera SafeNet Authentication Client, instalacja nie powiodła się , teraz przy każdej próbie instalacji otrzymuje komunikat że system wykrył nowszą wersje programu za...
  • Oprogramowanie
  • napisane 02 02 2023 11:00
  • Wyświetlenia: 5871

Jak można zaaktualizować Windowsa 10 z zachowaniem ustawień?

Obecnie mam zainstalowanego Windowsa 10.0.19042.508 (Win10 20H2 October 2020 Update) Pro 64 bit i gdy chcę go z obrazu ISO pl_windows_10_consumer_editions_version_21h1_x64_dvd_b2921efc.iso aktualizować do nowszej wersji to się nie da.Zrobiłem też inne ISO programem Media Creator Tool i to samo. Zaktualizować się da ale chcę mieć zachowane wszystkie...
  • Windows 10
  • napisane 23 10 2021 22:50
  • Wyświetlenia: 1155

Win7 nie rozhibernowal sie; komputer nie uruchamia sie

Mam problem z komputerem stacjonarnym. Pisze z tableta, nie mam polskich znakow, wybaczcie.Zaczelo sie od tego, ze Windows 7 nie wybudzil sie z hibernacji, a po tym wcale nie chcial sie uruchomic.Komputer to: Quad Q6600, 4GB RAM, plyta to MSI P45 neo (nie jestem na 100% pewien tego dopisku neo), zasilacz jakis 550W chyba Pentagram, GeForce 9400 GT, karta dzwiekowa, naped nagrywarka DVD, dysk...

Windows update nie pobiera aktualizacji po wymianie dysku win8.1

A jakie i z jaką datą masz ostatnio zainstalowane aktualizacje (podaj min ostatnie 3)Ewentualnie spróbuj tego:https://www.howisolve.com/checking-for-updates-stuck-solved-windows-7-sp-1-8-1-10/Witam . aktualizacje ktore zainstalowala firma Asus na gwarancji : Update for Windows (KB3000850) Data

Lenovo 300-15isk - ginący dźwięk

Witam wszystkich. Nowy jetem.Niedawno zakupiłem laptopa Lenovo Ideapad 300-15isk. (bez systemu operacyjnego)Zainstalowałem Windows 7 x64, wszystkie sterowniki z płyty (x64). Kodeki K-lite mega pack. Brak jakichkolwiek problemów w menedżerze urządzeń. Aczkolwiek problem wystąpił z dźwiękiem.Po jakimś czasie od włączenia laptopa ginie dźwięk.Co...