Skocz do zawartości

ip4850 wychnięty tusz

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: ip4850 wychnięty tusz

Epson P50 vs Canon IP4850

To co napisał tutaj brutus3 to są wierutne bzdury. Mam canon Ip4700. Nadruki wychodzą bardzo ładne, a mam porównanie do maszyny kopiująco-drukującej Disc Publisher Bravo2.Koszt nadruku jest tani, zamienniki na allegro można dostać tanio 25zł za cały zestaw tuszów, 5sztuk. Na pełnych zestawach tuszów można zadrukować...

Canon produkuje niskiej jakosci drukarki,poniewaz zarabia na tuszach.IP4850 ma dobra glowice,wykonuje nadruki na plytach dvd szybko i dobrej jakosci.Drukarka pracuje glosno nawet przy ustawieniach do nocnej pracy.Po pewnym czasie uzytkowania nie rozpoznaje tuszy,nawet...

Drukarka do 300 zł + tanie zamienniki

Witam. Proszę doradźcie jaką drukarkę lub urządzenie wielofunkcyjne mogę kupić w cenie do ok. 300 zł? Bardzo istotne są dla mnie niskie ceny zamienników tuszy. W mojej poprzedniej drukarce Canon IP4850 można było dostać 4 zamienniki za 15 zł. Nie chciałbym obecnie wydawać więcej niż 30 zł za komplet, to kluczowa...

Witam, zanoszę się z zakupem drukarki która miałaby możliwość drukowania na płytach cd/dvd. W oko wpadły mi dwa modele: Epson p50 oraz Canon ip4850. Miał z Was ktoś styczność z tymi drukarkami i może coś na ich temat powiedzieć? Jak wygląda sprawa eksploatacji, tuszy?Pozdrawiam i dziękuję za odpowiedzi ;-)

Zamienniki tuszy Dulin do drukarki Brother DCP-J525W - są też podróbki ?

Na stronie firmy Dulin są tusze po 7,50zł/sztuka i 29zł komplet w promocji http://dulin.istore.pl/pl/tusze-do-drukarek-brother_tusz-do-brother-lc1220-lc1240-lc1280Znalazłem je także na stronie ADKO.pl po 4,99zł/sztuka http://adko.pl/sklep/7933-...

Zamienniki tuszy Brother LC 985

Witam. Chcę kupić drukarkę Brothera DPD-J515W, która chodzi na tusz podany w temacie i zastanawiam się jakie zamienniki byłyby do niej najlepsze. Na Allegro znalazłem imponujący zestaw 10 tuszy "0x TUSZ BROTHER DCP-J125 DCP-J315W DCP-J515W 985"...

Canon MP550 VS Brother DCP 365CN

WitamPrzeszperałem naprawde dużo tematów. Szukam Urządzenia Wielofunkcyjnego... a kieruje się głównie:1) EKONOMICZNOŚCIĄ! To dla mnie naprawdę ważne żeby tusze nie były drogie, aby drukarka wydajnie drukowała 2) Ładny druk dokumentów tekstowych, kolorowychJestem studentem,...
  • Kosz
  • napisane 17 05 2010 00:06
  • Odpowiedzi: 0
  • Wyświetlenia: 3797

Drukarka HP 920c - problem z tuszem

Witam.Mam do Państwa pytanie odnośnie HP 920c, a dokładniej problem wynikający z użytkowania tuszu.Cały czas dioda sygnalizująca problem z tuszem się paliła.Kupiłem więc drugi tusz (zamiennik), lecz problem nie zniknął. Ba, asystent HP pokazywał, że jest problem z
  • Archiwum
  • napisane 24 10 2007 12:25
  • Odpowiedzi: 1
  • Wyświetlenia: 10303

[PROBLEM]Nie działający tusz w drukarce.

Miałem podobny problem z moją poprzednią drukarką - Lexmark.Tusze oryginalne działały bez zarzutu - tusze działały tylko nieraz. Wydając 100 zł na tusz, zastanawiałem się czy będzie działał, czy może nie.Zdecydowałem się na zakup drukarki droższej, ale tańszej w eksploatacji i...

Urządzenie wielofunkcyjne z WI-FI / Ethernet do 450zł.

Powitać.W najbliższym czasie planuję kupić drukarko–skaner, czyli kombajn wielofunkcyjny.Do wydania jest 400zł, ale jestem w stanie minimalnie dopłacić, jeśli urządzenie będzie tego warte. Ustalmy zatem próg cenowy 450zł.Krótka lista marzeń, poniżej:Druk bez marginesówPraca w sieci, po Wi-FI lub EthernetMożliwość drukowania z kart pamięci i pendrive'ów...więc wyświetlacz kolorowy...

[POMOC]Napełniane tonerów

Witam.właśnie skończył mi się tusz w drukarce i myślałem nad własnoręcznym napełnieniem pojemników.Czytałem już artykuł Artykuł.Ale teraz mam problem z doborem odpowiedniego tuszu moja drukarka to Hp photosmart C4280 i zastanawiałem się jak dobrać kolory na tonerach jest tylko napisane na czarnym 350 a na kolorowym...

[PROBLEM]Nie działający tusz w drukarce.

Witam. Jakis czas temu zauwarzyłem, że kończy mi się tusz w tunerach. Postanowiłem dolać tusz ręcznie. Do każdej dziurki (kolorowe i czarne) wlałem po nie całe 3ml tuszu. Drukuje strone kalibracyjną. Wszystko OK. Kolorki itp, wszystko jest. Jednakże przy drukowaniu zawsze...

Jaki tusz wybrać

Zdecydowanie pojemniki różnią się jakością. Zapraszam do siebie - sprawdzonej firmy z 16 letnim doświadczeniem!-> www.drtusz.plPozdrawiam,Rudy z DrTusza ;Czy ma znaczenie jakiej firmy tusz kupimy? Czy różnią się one jakościowo?Czy np taki będzie ok?

Zamienniki tuszów do drukarek

DrTusz zapewnia klientom wysokiej klasy tusze i tonery do drukarek laserowych oraz atramentowych, zarówno oryginalne jak i zamienniki. W swoim asortymencie mamy również urządzenia wielofunkcyjne najlepszych producentów Brother, Samsung, Canon. Atrakcyjne ceny, szybka realizacja zamówienia oraz pełne wsparcie naszego...
  • Ogłoszenia
  • napisane 16 06 2014 15:46
  • Odpowiedzi: 1
  • Wyświetlenia: 4710