Muszę pomyśleć bo właśnie głównie mi chodzi co może być przyczyną bo że karta się grzeje to luzz można wymienić wnetylator lub w ostateczności karte ale dlaczego płyta ma taka temperature? U Kumpla patrzałem ma parametrowo podobny PC i Płyta i Karta ba poziome 38-42 stoponie karta około 60 stopniOstatnio nagrałem Riva tuner i troszkę podkręciłem wiatrak na grafie troszkę zbiło temperaturyPłyta...
Witam od jakiegoś czasu zaobserwowałem wysokie temperatury płyty głównej i karty graficznej.Czasami Komputer tak jakby się wyłącza znaczy obraz gaśnie ale komputer nadal pracuje lecz głośniej i nic się nie da zrobić jedynie restart.Ostatnio go czyściłem lecz nic to nie pomogło Podaje Temperatury Typ czujnika ITE IT8718F (ISA 290h)Typ czujnika procesora...
Witam.Mam problem z komputerem i niewiem co nawala.Włączam kompa wszystko startuje i o dziwo nie ma nic na monitorze,brak ładowania biosu no to reset.Po tym resecie komp włancza sie ok. bios sie ładuje system też.No i [beeep] samoczynny restart kompa.I znowu bios sie nie ładuje,dopiero za piatym razem reset pomaga.Wtedy komp juz chodzi normalnie nawet w stresie brak zwisów i...
Kupiłem nowego kompa, restetował się to zaczołem instalować sterowniki niby się troszkę ustabilizowało ale dalej od tak sobię się resetował(bez żadnego obciążenia specjalnego tak poprostu czy to przy wyłanczaniu gry , czy właczaniu przeglądarli czy poprostu pisaniu w notatniku ), posprawdzałem everestem temperaturki i oscylują od 35 C do 50 C, o zakurzeniu też nie ma mowy bo nówka komp,...