Witam serdecznie! Jestem nowym użytkownikiem forum i chciałbym prosić was o pomoc przy wyborze zasilacza.Mój sprzęt Intel Core i3 3240 LGA 3.4Ghz 1155 Palit Geforce gtx 750 1Gb GDDR5Pamięć Ram 4gb ddr 3 jedna kość (nie pamiętam marki i szczegółowej specyfikacji)Płyta Główna: Asus P8H61-MX Otóż mój budżet jest prawie znikomy chciałbym zmieścić się poniżej 100 (wiem że to...
Mam telefon samsunga j400. Chciałam zainstalować program java. Po przesłaniu do telefonu pliku jar, po próbie uruchomienia, telefon odpowiedział że nie obsługuje plików jar. W instrukcji telefonu nic nie ma na ten temat. Czy ktos wie jak zainstalować program w tym telefonie?
Nie chciałbym tutaj uprawiać jakiejś kryptoreklamy...Ja szukałem na chybił trafił w google, na ebay'u. Jest wiele ofert. Jedną z nich jest np. Multi-Com z siedzibą w Kolbuszowej. Na googlu łatwo znaleźć ich stronę. Zaryzykowałem. Szybko, sprawnie, stan realizacji zamówienia na bieżąco mogłem sprawdzić. Dostałem fakturę na adres domowy, a na maila dwa kody. Na maile z pytaniami odpowiadali...
Mam problem z obrazem podczas wideorozmowy. Na ekranie zamiast obrazu rozmówcy jest kolorowa mozajka.Połączenie wykonuje z SE P990i do Samsunga SGH-J400 (to na nim jest mozajka). Sieć PlusGSM, jeśli może mieć to jakieś znaczenie.Szukałem informacji w Google i funkcją szukaj na forum ale nic nie znalazłem na ten temat (może złe słowa wpisywałem?).
Do ściągnięcia za darmo (rapidshare) u nas na stronie gsmpl.comw sekcji do pobrania znajdziecie archiwa spakowane pliki potrzebne do wgrania oprogramowania z językiem polski w Wasze telefony.Paczki zawierają zarówno flashery (programy do flashowania telefonów) jak i firmware, to jest pliki z oprogramowaniem pod dany model. LINK: http://gsmpl.com/index.php?id=Do_Pobraniaaktualnie do pobrania...
Witam wszystkich. Czy orientuje sie ktos jakim sposobem moge sie pozbyc simlocka z modelu J400? Czy dostepne sa jakies programy generujace kod do tego modelu lub dzialajace po kablu?Bede wdzieczny za kazde info. Pozdrawiam
No wlasnie ja tez mam z tym problem. Widzialem kilka propozycji w internecie sciagania zdalnie smlockow z samsungow za pomoca kodów na podstawie IMEI. Ale nie wiem czy to zadziala i czy warto poswiecac 90-150zl. W Warszawie jeden serwis robi to za 40zl. Ale u mnie na śląsku na razie nie znalazlem jeszcze serwisu, ktory by sie tym zająl. Chyba pozostaje mi czekac, az ten model sie upowszechni...