Czy ktoś może wie jak ściągnąćsimlocka z Sagema myx 6-2?Czy jest to w ogóle możlowe?Postanowiłam tak jak i ty (jakiś czas temu) ściągnąćsimlocka z sagema myx...
Witam! Mam problem z nokia 6021 z simlockiem na erę. Nie mogę sciagnac blokady kodem... wpisywałem i z kartą sim i bez niej. Wpisując bez karty otrzymuję komunikat "połączenie tylko z numerem alarmowym", a wpisując z kartą nie wyskakuje żaden komunikat typu błędny...
zacznijmy może od tego ,że sama firma SE w telefonach normalnie dostępnych , a wiec zakupowanych w SE a nie w "promocjach" operatorów nie zakłada simlock-aSIMLOCK POSIADAJĄ TYLKO TELEFONY ZAKUPOWANE U OPERATORÓW.jeśli pójdziesz do poważnego serwisu ,a nie do kolegi z podwórka to na pewno dobrze zdejmą Ci...
Witam. Dziś wam pokarzę, jak zainstalować Modem Sagem F@st 800 lub Thomson SpeedTouch 330 pod systemem Debian (Rodzina systemów UNIX).Uruchomienie Neostrady (zwłaszcza w przypadku modemu Sagem) wymaga zainstalowania kilku dodatkowych pakietów. Najłatwiej jest to zrobić przy użyciu narzędzia apt-get, które...
Witam znalazłem opis jak ściągnąćsimlockakodem z samsungów jednak nie pisze tam czy z F300 ten sposób działalink; http://samsung24.com.pl/simlock/dejmowanie...w-samsungu.htmlProszę o podpowiedź czy moge coś takiego zrobić lub proszę o...
Witam, mam takie pytanko... czy mozna kodemsciagnacsimlocka z nokii n70??? jesli tak prosil bym o link gdzie jest dostepny taki kalkulator lub o wyslanie mi kodu do sciagniecia simlocka... telefon jest z sieci Plus imei: 359567011235004...
Witam ja Mam Sagem My 700x, dziś byłem w serwisie oddałem aby ściągnąćsimlocka i poszłem za godzinę po odbiór komórki i pan powiedział mi że, nie można ściągnąćsimlocka a próbowali ściągać za pomocą...
Vojt007 nie da się ściągnąćsimlocka z tych modeli zwykłym kabelkiem. Trzeba mieć odpowiedni sprzęt do sagemów. Jeszcze niecały rok temu procedura wyglądała tak że całą kość flasha trzeba było wylutowywać i wkładać w programator. Kość flasha w tym modelu to układ BGA na kulkach...
Witamczy może ktoś wie jak ściągnąć skutecznie simlocka z noki 6610i... próbowałem kodem wpisałem 2 razy. telefon jest w sieci era numer imei to 355667002957543 Moje gg 4137552.... lub zaproponować jakiś dobry program do ściągnięcia simlocka...
witam wiem ze to moj pierwszy post ale po to sie tu zarejestrowałem bo potrzebuje pomocy i przypadkiem wpadlem na to forum, teraz napewno tu juz zostane i bede pomagal w razie potrzeby. do rzeczy mam sagemaSagem MYX6-2 i chciałbym sie dowiedziec jak simlocka