Witam problem jest następujący: przy ładowaniu visty komputer się restartuje, jest tak cały czas, mało tego próbowałem zainstalować ją od nowa ale nie chce bootować jej płyty czy to możliwe że jest ona nie bootowalna (oczywiscie w biosie wszystko OK), problem się zaczął po zainstalowaniu sterowników do lexmarka. Pytanie moje dlaczego Vista przy ładowaniu...
Witam, własnie kupiłem urządzenia wielofunkcyjne Lexmarkx4875. Mam taki problem że podczas kopiowania dokumentów (robienia ksero) na całej długości kartki drukuje sie cienki czarny pasek. dlaczego tak sie dzieje? czy to jakas wada sprzetu czy cos z oprogramowaniem? Dodam ze podczas normalnego drukowania takiego...
Witam,Posiadam drukarkę LexmarkX4875. Podczas instalacji sterowników i teście sprzętu prędkość procesora jest wyświetlana jako 4294967295 MHz (wymagane 800MHz). Instalator twierdzi, że komputer nie spełnia wymagań. Ściągałem także sterowniki z internetu ale to nic nie dało. Wie ktoś co z tym fantem zrobić?
Witam, mam problem z Windowsem 10 (system jest po niemiecku i muszę sobie sam wszystkie komunikaty tłumaczyć). Podczas uruchamiania się systemu załącza się automatyczna naprawa, następnie na ułamek sekundy pokazuje się jakieś okienko(nie wiem, bo szybko miga), później diagnozowanie komputera i na samym końcu niebieski ekran. Na niebieskim ekranie napisane jest, że System nie został...
Proponuję wymianę wentylatorów.http://www.morele.net/silentiumpc-wentylator-zephyr-120x120x25mm-cichy-13-6-dba-spc016-321476/Jak sprawa wygląda w środku obudowy, kurz, zanieczyszczenia itp. Można też spróbować naprawić wentylatorhttp://majsterkowo.pl/jak-naprawic-glosny-wentylator-komputerowy/.
Jeśli masz płytę instalacyjną Windows, zabootuj i sprawdź czy partycje są "widoczne". Jeśli tak, spróbuj naprawić instalacjeGdzie jest S.M.A.R.T? z programu MHDD jak to wykonać poniżej masz instrukcję.http://www.expressit.pl/porady-komputerowe/bad-sektory-jak-naprawic-dysk-twardy/
Ah.. w porządku, w sumie ciesze sie ze pomogles mi naprawic ten problem, tyle raczej wystarczy zebym mogla sobie popykac w jakies gry XD dziekuje slicznie :)
Witam czy ktos wie jak mozna usunac tego wirusa i naprawic szkody przez niego wykonane?? Probowalem juz adware, malwerbytes, kaspersky a teraz leci eset rescuesystem i nic nie wykrywa wirusa. Wszystkie pliki sa zaszyfrowane. Szukam tak samo porad po internecie ale to wszystkie strony daja porade jak zlapac kolejnego wirusa ;)
w kazdych grach wystepuja mikro przycinki co jakis czas. Przykladowo w cs normalnie jest 200-500 fpsow bo mam fps_max 0 i co 1 minute okolo jest spadek fps do 30 na doslownie 0,2 sekundy po czym wraca do 200-500 ale denerwuje to bo przez takie cos czesto gine. Od czego to moze zalezec? sterowniki do karty graficznej testowalem pierwsze na 359 teraz mam 368 i na obu tak samo Czy aktualizacja np...
Witam, mam problem z myszka i klawiatura.Właczam windowsa wszystko pieknie gra gitara, loguje sie jestem juz na pulpicie wlaczam sobie przegladarke i myszka tak jak by przestawala mi chodzic bokuje sie albo na pasku zadan na pulpicie , w rogach ekranu po prostu wszedzie gdzie chce wskazac kursorem myszka tak jak by sie blokowala i nie moge nic zrobic, a z klawiatura jest tak ze polskie znaki...
Witam.Mam problem z graniem w Fife od czasu kiedy powstal Origin. Fifa 11 szla idealnie potem wyszla 12 i granie z Originem. Od tamtego czasu caly czas mam problem z polaczeniem. Gra jest opozniona. Nie da sie nawiazac z rywalem walki bo caly czas jestem spozniony. Ma ktos jakis pomysl co zrobic? Tutaj polaczenie z UoTrace. Licze na pomoc! Do tego zauwazlyem ze gra czasem chodzi...
zawsze gdy wlanczam kompa to na pierwszy pokaz puplitu wszystkie ikony na pululpicie maja taki sam obrazek taki jakby szablon papieru na poczatku zachwile zmienialy swój obrazek na normalny a teraz trzeba czekać dlugo a niekiedy trzeba ingerowac aby sie zmieniły. Czy da sie to naprawic ???
Dzieki za odpwiedz , okazalo się że dysk smiga na 100% użyciu i to powodowało zawieche i problemy z windowsem.Teraz tak odpaliłem HD Tune i zrobiłem skan dysku. Znalazl 2 uszkodzone secktory . Jak to naprawic?
Witam Serdecznie. 6 dni temu moj komputer zwariowal :) Wlączyl się normalnie i gdy powinien wyswietlić się ekran do logowania do Windowsa nastepuje ciemność , czarny ekran z ktorym nic nie da się zrobić.Próbowałem pare razy w koncu wszedlem w tryb naprawy (przycisk windows + B + Power) . System nie znalazl zadnych błędów wiec nie mial czego ...