Witam jestem posiadaczem karty graficznej Geeforce Gts250 1gb. Gdy gram w CS:GO temperatury dochodzą do 60 stopni jak jestem na pulpicie to około 40.Gdy byłem w sklepie komputerowym ALFATECH w Szczecinie z prośbą o pomoc w dopasowaniu zasilacza ( myślę że to jest przyczyna grzania się karty ) facet powiedział...
Witam!Od pewnego czasu zainteresowałem się O/C.Chciałbym podkręcić moją kartę Nvidię gts250 z chłodzeniem dark knight.Moje pytania są następujące:Jakiego programu używać do podkręcenia karty, obecnie zainstalowałem MSIAfterburner-czy ten program się nada?Czy chłodzenie...
WITAMOTO POLECANE ZESTAWY KOMPUTEROWE W OKREŚLONYCH PRZEDZIAŁACH CENOWYCHZestawy przystosowane są do różnych zastosowań. Wszystko jest odpowiednio dobrane pod względem cena/wydajność. Wszystkie zestawy posiadają markowe zasilacze , a nie no-name tak jak większość szrotu z allegro i marketów. Wszystkie zestawy zapewniają także późniejszą rozbudowę. Wszystkie zestawy nadają się do OC...
Ostatnia aktualizacja 08.07.2008Chciałbym w tym wątku poruszyć parę spraw dotyczących wyboru komponentów przy kupnie nowego komputera. Co prawda jest wszedzie mnóstwo watków z przyklejonymi gotowymi zestawami za daną cenę, ale wielu osobom nic to nie mówi a ja tutaj chciałbym omówić to z trochę innej strony. Mam nadzieję że pomoze to troche osobom które mają zamiar kupowac nowy komputer, a nie...
Witam. Potrzebuję komputera do 3800 zloty, buda + mysz.Komputer ten ma być do gier.Monitor posiadam Full HD 22 albo 23 cale O to moja propozycja: ( nie wiem czy dobrze wszystko, jezeli cos zle prosze o poprawienie mnie i podanie co lepsze za co )http://www.morele.ne...i52500k-358735/http://www...
Recenzje obudów komputerowych nie należą do najciekawszej lektury. Pisane zwykle są wedle utartego schematu, według wcześniej ustalonej metodologii (wiem z autopsji ). Specjalnie na potrzeby konkursu i tego forum, postarałem się napisać recenzje inaczej. Postaram się przedstawić tą obudowę w sposób ciekawy, inny niż...
Dzięki, zrobię tak jak mówisz i zamówię nowy zasilacz. Bazując na twojej konfiguracji chciałbym zmienić obudowę - na Cooler Master Elite 370 (Black)Odliczam DVD - wykorzystam nagrywarkę ze starego zestawu.No i niewiele mi już z budżetu zostaje, ale dałbym radę np. w procku o jedno piętro wyżej wskoczyć na AMD ATHLON II X3 440 BOX / 3.0 GHz, AM3 (255 zł)Czyli:AMD ATHLON II X3 440 BOX / 3.0 GHz,...
Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Jaki laptop warto kupić? Listopad 2020 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na listopad 2020 r. , które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na...
Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Jaki laptop warto kupić? Czerwiec 2022 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na czerwiec 2022 r., które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na forum/testy...
Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Co warto kupić? Kwiecień 2020 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na kwiecień 2020 r. , które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na forum/testy...
Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Jaki laptop warto kupić? Kwiecień 2022 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na kwiecień 2022 r., które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na forum/testy...
Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Jaki laptop warto kupić? Grudzień 2020 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na grudzień 2020 r. , które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na...
Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Jaki laptop warto kupić? Styczeń 2023 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na styczeń 2023 r, które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na forum/testy...
Cześć,proszę o pomoc w ocenie kompatybilności zestawu, który jako laik składam już kilka długich dni. Ostatni komputer składałem kilka lat temu i ponowne wdrożenie się w obecne standardy trochę zajęło.Strona pcpartpicker (konfi -> /user/jatoja88/saved/TBpKZL), z której korzystałem nie wskazała żadnych niezgodności, ale jednak wolę zaufać osobom bardziej doświadczonym. Komputer będzie służyć...