wydaje mi sie ze w komisie mozna spowrotem zalozycsimlocka... przynajmniej do nokii... wiec moze jakby cos bylo nie tak z telefonem, mozna byloby zalozyc spowrotem, myle sie?no a wyobraź sobie sytuacje, że telefon szlag trafia calkiem... Albo pada coś co uniemożliwia włączenie...
Telefony SE podstawowe pojęcia i terminy przygotowanie platformy db2020 do patchowania i zdjęcie simlock-a.SEUS ( Sony Ericsson Update Service) ang. Centrum aktualizacji Sony Ericsson)CID = Ten numer oznacza wersje zabezpieczenia telefonu obecną w Sony Ericsson. Nowe systemy zabezpieczeń są wypuszczane, co jakiś czas, po to, aby zatrzymać osoby przez...
Całą procedurę przeprowadzacie na własną odpowiedzialność!I.Sposób na starsze oprogramowania:1. Wkładamy kartę sieci na którą jest założony simlock i wpisujemy kod: *#9998*627837793# Włącza się "zarządzanie plikami" w menu "profil użytkownika" 4.2.4 2. Na wyświetlaczu pojawi się info "Błędny numer" ale mamy dodatkową...
Nie należy się poddawać !W moim telefonie też za Chiny Ludowe nie mogłem zdjąć simlocka opisaną metodą.Próbowałem 5 razy dokładnie krok po kroku (z resetowaniem ustawień) i nic.Testowałem też wariant ze innym kodem zamiast 1111 > 0404 ale bez skutku.W akcie desperacji spróbowałem ostatni raz, ale trochę inaczej i zadziałało !! Opiszę...
Witam,Jako, ze postanowilem sobie sciagnac simlocka z mojej nokii E61 mam pytanko. Pogooglowalem troche i nie do konca rozumiem o co chodzi z tym zdalnym zdejmowaniem simlocka poprzez kod. Natrafilem na kilka takich stron, ktore oferuja zdjecie simlocka z tego telefonu. Ceny...
1. Zanim założysz wątek zapoznaj się z regulaminem forum.2. Zanim zadasz pytanie skorzystaj z forumowej szukajki.3. Jeśli zapisałeś posta, a chcesz coś zmienić/dodać - użyj opcji edytuj. Nie pisz kolejnego sam pod sobą! 4. W myśl zasady jak na forum to na forum nie podajemy nr gg, maila itp.5. Pytania dotyczące simloka z telefonów SE K700i, K750i (i...
Nie należy się poddawać !W moim telefonie też za Chiny Ludowe nie mogłem zdjąć simlocka opisaną metodą.Próbowałem 5 razy dokładnie krok po kroku (z resetowaniem ustawień) i nic.Testowałem też wariant ze innym kodem zamiast 1111 > 0404 ale bez skutku.W akcie desperacji spróbowałem ostatni raz, ale trochę inaczej i zadziałało !! Opiszę...
U mnie na viscie działają wszystkie polecenia bez problemu Vista Ultimate Tylko że uruchom jako administrator.Bo jak normalnie uruchomiłem to wystąpił błąd i kontynuuj .Witam ! Dobry człowieku po prostu oświeciłeś mnie, durnotę kompletną hehe. Oświeciłeś mnie tymi zrzutami które zamieściłeś, zwłaszcza jednym z nich - tym na którym pokazane jest menu od DOS-a. Szczerze mówiąc nawet nie...
po wpisaniu kodu 2945#*9701# pojawia mi sieengineering mode a w nim: -BB TEST -MODEL VERSION -ENG MODE CALL TIMER FACTORY RESET -MF TEST - DRM ENGINEERING MODEo zaden kod tel nie prosi filojgfgfddcbi bo wpisywałeś (jak ja początkowo) bez zainstalowanej karty SIM. To faktycznie nic nie daje.Warunkiem działania kodu jest ( na samym początku) praca na karcie operatora którego SIM Lock akceptuje (...
Witam!Kupiłem używaną nokię 6151, jest jeszcze na gwarancji, ale poprzedni właściciel zdjął z niej simlocka.Chę oddać ją na gwarancję, ale bez simlocka się mogą przyczepić, więc jakby ktoś wiedział jak założyćsimlocka na PLUS'a na...
Przepraszam, że znowu o Piotrim, ale napisałem do niego na gg:CODE-BOXJa 12:10:19Witam.Jestem jednym z głównych właścicieli serwisu tweaks.pl.Piszę, gdyż chcę Pana powiadomić, iż została przeciwko panu wytoczona sprawa sądowa, z zarzutem stręczycielstwa i oraz narażenia na stratę mienia. Jeśli chce to pan jakoś rozwiązać niech pan odpisze. Za te 'wybryki' grozi 20000zł grzywny lub...
Witam przedstawię wam sposób na zdjęcie simlocka z motoroli K1 oraz Z3 bez potrzeby robienia TP (testpoint) zwykłym kablem USBProcedura wygląda następująco:-Na wstępie wykonujemy takie czynności:1. Otwórz program Mstool, wciśnij "Handset", i wybierz swój model telefonu K1 lub Z32....
Nie chciałbym tutaj uprawiać jakiejś kryptoreklamy...Ja szukałem na chybił trafił w google, na ebay'u. Jest wiele ofert. Jedną z nich jest np. Multi-Com z siedzibą w Kolbuszowej. Na googlu łatwo znaleźć ich stronę. Zaryzykowałem. Szybko, sprawnie, stan realizacji zamówienia na bieżąco mogłem sprawdzić. Dostałem fakturę na adres domowy, a na maila dwa kody. Na maile z pytaniami odpowiadali...
Witam wszystkich, nie jestem pewien czy założyłem temat w odpowiednim pokoju. Jeśli nie, to moderatora proszę o przeniesienie tamatu. Słuchajcie, dziwna i dość długo ciągnąca się sprawa. We wrześniu 2006 kupiłem laptopa firmy xxx (celowo nie będę używał nazw firm) w sklepie yyy, gdzie została mi udzielona dwuletnia gwarancja.Komputer jest mi potrzebny do...