Skocz do zawartości

jak ponownie założyć simlocka na lg km900

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: jak ponownie założyć simlocka na lg km900

Simlock Samsung SGH-Z400

wydaje mi sie ze w komisie mozna spowrotem zalozyc simlocka... przynajmniej do nokii... wiec moze jakby cos bylo nie tak z telefonem, mozna byloby zalozyc spowrotem, myle sie?no a wyobraź sobie sytuacje, że telefon szlag trafia calkiem... Albo pada coś co uniemożliwia włączenie...
  • Simlock Samsung
  • napisane 25 06 2007 20:05
  • Odpowiedzi: 11
  • Wyświetlenia: 22216

Telefony SE podstawowe pojęcia i terminy

Telefony SE podstawowe pojęcia i terminy przygotowanie platformy db2020 do patchowania i zdjęcie simlock-a.SEUS ( Sony Ericsson Update Service) ang. Centrum aktualizacji Sony Ericsson)CID = Ten numer oznacza wersje zabezpieczenia telefonu obecną w Sony Ericsson. Nowe systemy zabezpieczeń są wypuszczane, co jakiś czas, po to, aby zatrzymać osoby przez...
  • Simlock Sony SE
  • napisane 28 02 2008 11:09
  • Odpowiedzi: 83
  • Wyświetlenia: 191470

Samsung SGH-C100 Simlock kodem

Całą procedurę przeprowadzacie na własną odpowiedzialność!I.Sposób na starsze oprogramowania:1. Wkładamy kartę sieci na którą jest założony simlock i wpisujemy kod: *#9998*627837793# Włącza się "zarządzanie plikami" w menu "profil użytkownika" 4.2.4 2. Na wyświetlaczu pojawi się info "Błędny numer" ale mamy dodatkową...
  • Simlock Samsung
  • napisane 26 02 2008 00:07
  • Odpowiedzi: 0
  • Wyświetlenia: 20536

Simlock LG KE970

Nie należy się poddawać !W moim telefonie też za Chiny Ludowe nie mogłem zdjąć simlocka opisaną metodą.Próbowałem 5 razy dokładnie krok po kroku (z resetowaniem ustawień) i nic.Testowałem też wariant ze innym kodem zamiast 1111 > 0404 ale bez skutku.W akcie desperacji spróbowałem ostatni raz, ale trochę inaczej i zadziałało !! Opiszę...
  • Simlock LG
  • napisane 30 01 2008 14:02
  • Odpowiedzi: 71
  • Wyświetlenia: 159201

Zdalny kod zdjecia Simlocka z Nokii E61

Witam,Jako, ze postanowilem sobie sciagnac simlocka z mojej nokii E61 mam pytanko. Pogooglowalem troche i nie do konca rozumiem o co chodzi z tym zdalnym zdejmowaniem simlocka poprzez kod. Natrafilem na kilka takich stron, ktore oferuja zdjecie simlocka z tego telefonu. Ceny...
  • Archiwum
  • napisane 25 01 2008 21:14
  • Odpowiedzi: 1
  • Wyświetlenia: 4788

Zasady działu 'Simlock SE'

1. Zanim założysz wątek zapoznaj się z regulaminem forum.2. Zanim zadasz pytanie skorzystaj z forumowej szukajki.3. Jeśli zapisałeś posta, a chcesz coś zmienić/dodać - użyj opcji edytuj. Nie pisz kolejnego sam pod sobą! 4. W myśl zasady jak na forum to na forum nie podajemy nr gg, maila itp.5. Pytania dotyczące simloka z telefonów SE K700i, K750i (i...

• Simlock Sony SE
  • napisane 17 11 2008 17:11
  • Odpowiedzi: 0
  • Wyświetlenia: 35820

Simlock LG KE970

Nie należy się poddawać !W moim telefonie też za Chiny Ludowe nie mogłem zdjąć simlocka opisaną metodą.Próbowałem 5 razy dokładnie krok po kroku (z resetowaniem ustawień) i nic.Testowałem też wariant ze innym kodem zamiast 1111 > 0404 ale bez skutku.W akcie desperacji spróbowałem ostatni raz, ale trochę inaczej i zadziałało !! Opiszę...
  • Simlock LG

Problem "prywatności"

U mnie na viscie działają wszystkie polecenia bez problemu Vista Ultimate Tylko że uruchom jako administrator.Bo jak normalnie uruchomiłem to wystąpił błąd i kontynuuj .Witam ! Dobry człowieku po prostu oświeciłeś mnie, durnotę kompletną hehe. Oświeciłeś mnie tymi zrzutami które zamieściłeś, zwłaszcza jednym z nich - tym na którym pokazane jest menu od DOS-a. Szczerze mówiąc nawet nie...
  • Windows Vista
  • napisane 26 12 2008 02:50
  • Odpowiedzi: 12
  • Wyświetlenia: 4999

Simlock LG KE970

po wpisaniu kodu 2945#*9701# pojawia mi sieengineering mode a w nim: -BB TEST -MODEL VERSION -ENG MODE CALL TIMER FACTORY RESET -MF TEST - DRM ENGINEERING MODEo zaden kod tel nie prosi filojgfgfddcbi bo wpisywałeś (jak ja początkowo) bez zainstalowanej karty SIM. To faktycznie nic nie daje.Warunkiem działania kodu jest ( na samym początku) praca na karcie operatora którego SIM Lock akceptuje (...
  • Simlock LG

Simlock Nokia 6151

Witam!Kupiłem używaną nokię 6151, jest jeszcze na gwarancji, ale poprzedni właściciel zdjął z niej simlocka.Chę oddać ją na gwarancję, ale bez simlocka się mogą przyczepić, więc jakby ktoś wiedział jak założyć simlocka na PLUS'a na...
  • Simlock Nokia
  • napisane 22 06 2007 18:41
  • Odpowiedzi: 11
  • Wyświetlenia: 18829

Pogaduchy

Przepraszam, że znowu o Piotrim, ale napisałem do niego na gg:CODE-BOXJa 12:10:19Witam.Jestem jednym z głównych właścicieli serwisu tweaks.pl.Piszę, gdyż chcę Pana powiadomić, iż została przeciwko panu wytoczona sprawa sądowa, z zarzutem stręczycielstwa i oraz narażenia na stratę mienia. Jeśli chce to pan jakoś rozwiązać niech pan odpisze. Za te 'wybryki' grozi 20000zł grzywny lub...

Simlock motorola K1 i Z3 bez TP kablem USB

Witam przedstawię wam sposób na zdjęcie simlocka z motoroli K1 oraz Z3 bez potrzeby robienia TP (testpoint) zwykłym kablem USBProcedura wygląda następująco:-Na wstępie wykonujemy takie czynności:1. Otwórz program Mstool, wciśnij "Handset", i wybierz swój model telefonu K1 lub Z32....
  • Simlock Motorola
  • napisane 29 02 2008 21:17
  • Odpowiedzi: 27
  • Wyświetlenia: 85885

Simlock samsung j400

Nie chciałbym tutaj uprawiać jakiejś kryptoreklamy...Ja szukałem na chybił trafił w google, na ebay'u. Jest wiele ofert. Jedną z nich jest np. Multi-Com z siedzibą w Kolbuszowej. Na googlu łatwo znaleźć ich stronę. Zaryzykowałem. Szybko, sprawnie, stan realizacji zamówienia na bieżąco mogłem sprawdzić. Dostałem fakturę na adres domowy, a na maila dwa kody. Na maile z pytaniami odpowiadali...
  • Simlock Samsung
  • napisane 22 12 2007 18:30
  • Odpowiedzi: 6
  • Wyświetlenia: 8302

Historia pewnej gwarancji

Witam wszystkich, nie jestem pewien czy założyłem temat w odpowiednim pokoju. Jeśli nie, to moderatora proszę o przeniesienie tamatu. Słuchajcie, dziwna i dość długo ciągnąca się sprawa. We wrześniu 2006 kupiłem laptopa firmy xxx (celowo nie będę używał nazw firm) w sklepie yyy, gdzie została mi udzielona dwuletnia gwarancja.Komputer jest mi potrzebny do...