Dzień dobry, Również posiadam Windows 10 i od dawna mam ten sam problem. Na laptopie Acer Aspire e1 zakupionym w salonie Plusa wraz z internetem nie działa mi internet łączony po kablu od innego dostawcy. Do tej pory korzystałam z modemu Plusa ZTE MF283 i wszystko działało...
Witam wszystkich serdecznie,mam taki problem, po sformatowaniu dysku (wszystkich partycji, C i D) i zainstalowanieu "świezego" WINDOWS'a XP Professional, na laptopie Acer Aspire 5315 z service pack'iem 2, Windows nie chce...
Witam.Mam taki problem z w/w laptopem. Podczas uruchamiania po wczytaniu się tego paska windows jest czarny ekran okolo 8-10 min. Na laptopie zainstalowany jest system Windows Vista. Mam wrażenie jak by sie jakies skan dysku robił czy coś w tym stylu ale oczywiscie ekran jest...
Witam serdecznie użytkowników forum. Mam ogromny problem z laptopem Acer aspire 3690. Dokładnie chodzi, że laptopik po jakimś czasie samoczynnie się wyłącza. O tyle jest to kłopotliwe ponieważ jednego dnia potrafi chodzić cały dzień i się nie wyłączy a na drugi dzień wyłączy sie po 2 godzinach pracy....
Witam serdecznie użytkowników forum. Mam ogromny problem z laptopem Acer aspire 3690. Dokładnie chodzi, że laptopik po jakimś czasie samoczynnie się wyłącza. O tyle jest to kłopotliwe ponieważ jednego dnia potrafi chodzić cały dzień i się nie wyłączy a na drugi dzień wyłączy sie po 2 godzinach pracy....
Problem przedstawia się tak: Wtorek, godzina 16:00Rozpakowuję całkiem spore archiwum RAR (sprawdzone pod kątem wirusów). Niestety w trakcie operacji orientuję się, że partycja systemowa (mam winXP Pro)ma nieco zbyt mało miejsca i WinRAR zaczyna się dusić, a w końcu wiesza się cały komputer. Po ponownym uruchomieniu ukazuje mi się komunikat o błędzie odczytu z dysku. Próba uruchomienia w trybie...
Mam laptopa Acer Aspire 3610 i powazny problem z ktorym nie wiem jak sobie poradzic. Otoz przy odpalaniu system (WinXP Pro SP2) po kilku chwilach pojawia sie czarny ekran i nic dalej sie nie dzieje, przy probie odpalenia w trybie awaryjnym system staje po zaladowaniu pliku mup.sys. Wiele godzin poswiecilem na przeszukanie Internetu z nadzieja na...
Siemanko wszystkim.Prosze o pomoc ! Po formacie na laptopie nie chcą mi się otwierać niektóre (można powiedzieć wszystkie) strony internetowe ocb. ? Na stacjonarnym wszystko śmiga tylko na laptopie po formacie jakaś lipa jest. Przeczytałem większość "internetów" ale nic nie pomaga. Jakieś pomysły ? Aha...
Witam, mam problem z siecią wifi w swoim domu. Szukam na necie już od paru godzin, próbowałem różnych rozwiązań i póki co nic efektów sensownych nie dało a więc zwracam się z prośbą do Was. Na wstępie podam konfigurację laptopa : Acer Aspire 5737ZIntel Core2Duo T6400 (2,00GHz, 800MHz FSB, 2MB L2 Cache)Up to 1407MB NVIDIA GeForce 9400M G 500GB...
Witam forumowiczów.Chciałbym Wam przedstawić problem jaki pojawił się w moim laptopie Acer Aspire 5551G.Kilka dni temu z nieznanych mi przyczyn, zaczął wyskakiwać komunikat o problemie z dyskiem twardym.Wykonałem kopie zapasową najważniejszych danych, po czym wykonałem scandisc'a ...
Witam, jak widac w temacie chcialbym przeinstalowac viste, ktora domyslnie byla wgrana na moim laptopie - ASUS F3E-AP177C na system windows xp. Nie jest to jednak prosta sprawa, podejrzewam ze problem tkwi w braku sterownikow. Probowalem w nLite zrobic plytke xp ze sterownikami...
Witam,niedawno formatowalem laptopa (Acer Aspire 5101AWLMi) i odkrylem bardzo nieprzyjemna sprawe ... mianowicie posiadam procesor AMD turiom 64 mobile technology mk36 (2.0 GHz, 512 kb L2 cache) , a pracuje on z czestotliwoscia jedynie 800 MHz... sprawa jest bardzo uciazliwa gdyz rowniez pamiec operacyjna gdzies uciekla ( z 512 MB DDR2 zostalo ok...
Witam Od pewnego czasu borykam się z pewnym problemem na moim laptopie. Po pewnym czasi eod włączenia jakiejś gry (CS:GO, LoL, Spintires itp.), a czasami nawet przy odpaleniu Google Chrome, czy Microsoft Edge, ekran całkowicie gaśnie, po czym włącza się sekwencja kolorów: biały, czerwony, zielony, niebieski, dalej dyskoteki nie oglądałem. Dzieje...
Witam. Niedawno robiłem format dysku C w laptopie Acer Aspire 7552G z Windowsem 7. Zainstalowałem sterowniki, wszystko śmiga poza wyświetlaniem się klawiszów skrótów. Klawisze fn + strzałka w górę, w dół zmienia częstotliwość głośności jak poprzednio ale nie wyświetla się...