Witam!Mógłby mi ktoś powiedziec jak sciagnacsimlocka w K750i??Robie wszystko co on pisze ,....Aha i jeszcze zawsze jak wkładam kabelek to kompa to mi sie włacza koma:)I setool2 ciagle sie ładuje:/a sterowniki Flash USB masz , bo pewnie nie i sie podniecasz. na sterach z...
Witam!Mógłby mi ktoś powiedziec jak sciagnacsimlocka w K750i??Robie wszystko co on pisze ,....Aha i jeszcze zawsze jak wkładam kabelek to kompa to mi sie włacza koma:)I setool2 ciagle sie ładuje:/
Witam,Jako, ze postanowilem sobie sciagnacsimlocka z mojej nokii E61 mam pytanko. Pogooglowalem troche i nie do konca rozumiem o co chodzi z tym zdalnym zdejmowaniem simlocka poprzez kod. Natrafilem na kilka takich stron, ktore oferuja zdjecie ...
Potrzeba jest zdjąć simlocka z Sagema myx6-2. Simlock jest na orange. Na żądanie mogę podać IMEI.Pozdrawiamnie jestem pewien ale z innych telefonow oprucz nokii starych i tych troche nowszych simlocka latow sciagnac przez imei a z innych...
1. Zanim założysz wątek zapoznaj się z regulaminem forum.2. Zanim zadasz pytanie skorzystaj z forumowej szukajki.3. Jeśli zapisałeś posta, a chcesz coś zmienić/dodać - użyj opcji edytuj. Nie pisz kolejnego sam pod sobą! 4. W myśl zasady jak na forum to na forum nie podajemy nr gg, maila itp.5. Pytania dotyczące simloka z telefonów SE K700i, K750i (i...
czy ktos wie czy moge sciagnacsimlocka z samsunga u600 przy pomocy dostarczonego kabla usb? jesli tak to jakim programem, jesli nie to jak to zrobic???? telefon kupilem na prezent i musze sciagnacsimlocka... za pomoc bardzo dziekuje
mam system 64 bitowy, patrzylem juz na necie wszedzie gdzie sie dalo instalowalowalem rozne sterowniki nawet pod w800i ,bo pisali ze bez problemu dziaja tamte stery. robilem i tak nawet:( odinstalowalem podlaczylem tel k750i i nic pokazalo mi sie ze nie moze znalezc sterow (albo cos takiego) a jak wchodze w menadzer urzadzen to jest pokazane ten tel ale...
Simlocka z KU990 można zdjąc kablem USB od tego telefonu.A oto jak go zdjąc:ściągamy paczke lg.rarInstalujemy LGMDP World Edition,robimy backup Nv,uruchamiamy lg3g,zaznaczamy direct unlock i klikamy na Apply Jobs,po zdjęciu simlocka KONIECZNIE nie restartując telefonu wgrywamy plik Nv stworzony wcześniej.Sposób...
przeszukalam juz kilka for, jednak nie uzyskalam odpowiedzi jak sciagnacsimlocka z tego modelu.czy w ogole istenieje jakis sposob, by tego dokonac? pozdrawiampomocne dane:simlock orange.imei: 358566 01322723/ 401
witam jestem w usa i musialem kupic karte sim, poniewaz zalapalem sie na promocje zakupilem karte z ww telefonem z nadzieja ze zabiore go do pl tel zwykly prosty i pomyslalem o mamie jednak teraz widze ze nie byl to dobry interes, kompletnie nic nie znalazlem na temat jak mozna z niego sciagnacsimlocka/? czy jest to...
Witam, wie ktos moze czy mozna jakims "domowym" sposobem na szybko sciagnacSimLocka z tego telefonu?Samsung E1100 - kupilem w anlgii nowy telefon zawsze byly bez simlocka a ten jest zablokowanyJesli ktos by mogl pomoc to prosilbym o pomoc...
Co mozecie powiedziec o kartach X-SIM ?Czy dzialaja z nimi dobrze telefony tzn. czy nie wyskakuja jakies bledy itp?Mam nokie E51 ale nie wiem jak z niej sciagnacSIMlocka.Poza tym nie wiem czy po sciagnieciu znowu mi nie wskoczy simlock po jakiejs aktualizacji albo w jakis inny...
Moze napisze ktos konkretnie jak zdjac tego simlocka ?? Słyszałem ze da sie wygenerowac kod za pomoca programu sim for samsung 3.0 ale nie mozna go nigdzie znalesc JESLI KTOS WIE JAK SCIAGNAC TEGO SIMLOCKA PROSZE O POMOC I KONKRETNE NAPISANIE PORADNIKA JAK TO ZROBIC !
U mnie zdjęcie simlocka nie zadziałało.Mam tel k750i DB2010 CID49 plusgsm.Zrobiłem patch programem Remove simlock. Wrałem go setoolem 1.11. Na paczątku jakby zadziałało - włożyłem kartę Era/ Biedronka i działa. Zrobłem jedną rozmowę tel i myslałem że wszystko dobrze. Niestety...