NO ale z N76 nie idzie ściągnąć simlocka tym programem bo wogóle ma inny kabel daje read phone to sie zaraz program zawiesza ;/ja mam n73 i tez mi sie zawiesza kiedy wybieram read phone. ale ja mam [beeep]a viste :/ co robic? pozdromam pytanie ten program nie chce sie zainstalowac pisze "Unable to open COM port ! " ale ja wchodzilem do tego pliku "bb5-unloker" i...
Witam.Zakupiłem samsunga nowego J600.Tel ma simlocka na siec o2 w Anglii.Chciałbym go odblokować na sieci w Polsce.Wiem,że są programy na samsungi ale starsze,generatory,itd.Czy ktos wie jakich komend,kodów mozna uzyć do tego modelu?Muszę miec kabel?kodow chyba nie ma ( z tego co wiem ) ale za to jest program,...
kurcze, nie wiem jak ściągnąc simlocka z samsunga e250. czy mozna go sciagnac za pomoca jakiegos programu?? prosze o rady...Czesc, tak mozna z niego sciagnac simlocka za pomaca programu mianowicie Samsung Tool v4.0.4 ale musisz miec do tego...
czy ktos wie czy moge sciagnac simlocka z samsunga u600 przy pomocy dostarczonego kabla usb? jesli tak to jakim programem, jesli nie to jak to zrobic???? telefon kupilem na prezent i musze sciagnac simlocka... za pomoc bardzo dziekuje
Witam oto sposób na darmowe zdjęcie sim-locka z Samsunga G600 1 - Włącz telefon bez karty SIM 2 - Ściągnij pokrywę baterii i włóż nie akceptowaną kartę sim (bez wyłączania telefonu) 3 - w pełni zresetuj * 2767 * 3855 # , telefon się przeresetuje i idzie do Menu 4 - Kustomizacja kodu simlocka * 7465625 * 638 * 00000000 * 00000000 # 5 - Unlock telefonu z...
(moze ten temat juz byl, ale jestem zalamany. jak tak to przepraszam) co sie doczytalem to jest program o nazwie "setool3" tylko nie umiem znales linka by go sciagnac....moze mi ktos poda link do niego i do innych programów by sciagnacsimloka z tenefonu "sony...
Kupilem sobei Nokia 6280 i chce sciagnacsimloka moze ktos z was mi pomoze... bo chcialem z tego programu ale mi wyskakuje blad przy uruchomianiu... Jak ktos sie bedzie pisal bede naprawde wdzeczny... pozdrawiam
Sam program nic nie daje. Trzeba mieć wykupione logi. 39 zł to cena za 1 log. 1 log = 1 telefon. Sam program jest za free.nie 1 log tylko 10 logów dla samsunga L760 1log = 1euro czyli za 10logow masz jakies 36zl plus przelew euro na konto czyli 38, tym samym programem mozna sciagnac z sonyericssonow za 5 logow ew z...
Ten program mi nie chce chulac bo nie wspopracuje z moim windowsem (windows vista) I co mam teraz zrobic?? jak sciagnac szybko sim z samsunga U600?? Z góry dziekuje za pomoc