Witam!Od kilku tygodni pojawil mi sie problem zwiazany z internetem.Po 15-20 minutach internet zaczol sie rozlaczac i niemozna bylo wejsc na zadna stronke dopiero po zrestartowaniu komputera spowrotem zaskakiwal na 15 minut.Na poczatku myslalem ze to jest wina neostrady ze jest jakas przerwa w laczach lub cos podobnego.Ale po kilku rozmowach z pomoca techniczna udalo mi sie wezwac...
witam poszukuje komputera przedewszystkim do gier i czy opłaca sie kupic taki zestawnofollowczy taka karta graficzna nie bedzie zaa słaba na najnowsze gry takie jak Splinter Cell: Double Agent albo test drive unlimited?Wytlumacze ci co to jest :1. Procesor Intel Pentium D 820 Dual Core 2x2,80Ghz BOX - bardzo wydajny, dwurdzeniowy procesor wraz z...
Chce zaczac oczedzac money aby wymienic kilka czesci w PC aby wiadomo juz te lepsze gry ktore sa i ktore wyjda szly mi bez mniejszych problemow powiedzmy na wymaganiach srednich/wysokich Moj PC ktorego mam jeszcze daje rady lecz juz przy niektorych grach nie daje tak rady jak to bylo rok temu :> Tak wiec moj PC to: 1.Karta graf. GeForce 8800 GT 1gb. ram DDR3 2.Ram 4gb. DDR 2 3.Zasilacz...
Witam,Chcialbym sie dzis zwrocic do Was z prosba o pomoc. Na poczatek przedstawie moj sprzet, a potem opisze problemy, ktore mnie trapia.PlytaGlowna: Gigabyte G33M-S2Procesor: Intel Core 2 Quad Q6600 4x 2,4GHzKarta Graficzna: ASUS ATI Radeon HD 4650 1024MB DDR2 PCIeKarta Dzwiekowa: ZintegrowanaZasilacz: ENLIGHT...
Witam wszystkich.Na pewno nie jest to pierwszy tego typu post ale nie moge nigdzie znalezc akurat takiego samego a klopocze sie z tym juz kilka dni.Problem wyglada tak: chce zainstalowac XPka na laptopie mojej dziewczyny i wyskakuje komunikat (po wrzuceniu plytki i formacie), ze komputer nie moze wykryc dyskow...
Witam Mam problem. Od nowosci na swoim laptopie mialem zainstalowany system operacyjny Windows Vista i mialem w trybie opcje zasilania obecny stan hibernacji. Niedawno musialem sformatowac ten system, i zaisntalowalem ponownie Vista home Basic 32-bity bo taki dostalem od nowwosci. Niestety formatowanie poszlo 'dziwnie' i zaisntalowalem nowego...
Raport z everesta jest w załaczniku jako txttzn kiedy robie cos innego oprocz grania to sie tego tak nie odczuwa ale to jest przeciez nowy komp z dwurdzeniowką i 2 giga ramu i ma obowiązek chodzic caly czas plynnie przy wielu procesach a tak nie jest co jakis czas lekko wszystko zwalnia..otwieranie okien czy cos w tym stylu. Wogule zdziwila mnie jedna...
A więc tak. Zacznę od wentylatora. W mojej Gigabyte gtx 560 Ti nie działa jeden z wentylatorów i nie wiem czym to jest spowodowane. W furmarku po chwili temperatura wzrasta do 104 C. Czy jest to uszkodzenie karty czy może jest jakiś inny tego powód. Po drugie podczas grania w skyrim po jakims czasie komputer się wyłącza i jest to spowodowane Bsodem 116. Sterowniki tyle razy przeinstalowywałem,...
Witam! Bede sie streszczal bo zalezy mi na czasie, mam taki problem:Dostalem zadanie sformatowania partycji C i zainstalowania na niej XP. Byly jakies problemy z zapisem (cos w stylu "Opozniony zapis nie powiodl sie bla bla bla...").Format poszedl bez problemu, instalacja tez.Natomiast gdy zaczelem instalowac sterowniki nagle, monitro zrobil sie czarny i przelaczyl sie na tryb...
O ile w kontekście tego konkretnego procka można założyć, że będzie działał chociaż ja nic uciąć bym sobie nie dał, o tyle nie mogę się zgodzić z twierdzeniem iż niekompletne są listy wsparcia procków, skoro więc nie ma sensu sprawdzić czy działa...
Bylem dzis w szkole (jeden z czolowych college na swiecie), i o dziwo na zadnym komputerze nie ujzalem linuxa. ba, nawet w serverowni wszystko stalo na Viscie..(czy server 2008, generalnie wygladalo to jak Vista), wiec skoro nawet najlepsi uzywaja Visty(tj. windowsa) czy zeczywiscie warto bawic sie w linuxa?hmm..na bank nie na vista a na serwer 2008 i to nie jest tak ze najlepsi, kazdy idiota...
WITAMYOTO POLECANE ZESTAWY KOMPUTEROWE W OKREŚLONYCH PRZEDZIAŁACH CENOWYCHZestawy przystosowane są do różnych zastosowań. Wszystko jest odpowiednio dobrane pod względem cena/wydajność. Wszystkie zestawy posiadają markowe zasilacze , a nie no-name tak jak większość szrotu z allegro i marketów. Wszystkie zestawy zapewniają także późniejszą rozbudowę. Wszystkie zestawy nadają się do OC...
Witam!Mam 2 pytania dotyczace wentylacji komputera. Konkretnie chodzi mi o dodatkowy wentylator oraz temperature plytyglownej. Posiadam obudowe iBox LYNX 703LD (wiem, ze to niższa polka). Z lewej strony obudowy (patrzac na komputer od przodu) znajduje sie 'tuba', ktora rzekomo ma pomagac w wentylacji...
Ostatnio Robilem skan sysytemu comobfixem i przerwalem w trakcie skanowania wylaczajac komopa z gwinta, po tym wylaczeniu, komputer wogle nie reaguje , nie wlacza sieMoje przypuszczenia , to albo zasilacz , albo plytaglowna albo bateryjka od biosu sie rozwalila-Sprawdzilem zasilacz , niby jest jakis przeplyw pradu,...