Skocz do zawartości

jak uruchomić kartęsc 7200 71 na win7

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: jak uruchomić kartęsc 7200 71 na win7

Windows7 zacina się podczas normalnej pracy

Witam,Do tej pory korzystałem z Win7 PRO 32 bit na dysku samsung 160GB, komp ciągle mi się zacinał. Dziś kupiłem samsunga 500GB HM500JJ i zainstalowałem na nim Win7 64bit. Win się zaktualizowałem, następnie zainstalowałem nortona 360 oraz Malwarebytes anti malware. Jakie było moje zdziwienie gdy po tych czynnościach...
  • Windows 7
  • napisane 04 06 2011 22:58
  • Odpowiedzi: 25
  • Wyświetlenia: 11395

Logi - Prośba o sprawdzenie

Dzięki za wskazówki. Mam nadzieję, że już wszystko jest ok, ale miałam jakieś problemy z OTL po wklejeniu i wykonaniu skryptu. Program nie odpowiadal i musiałam ponownie uruchomić komputer.Oto log z AutoRuns"HKLM\System\CurrentControlSet\Control\Terminal Server\Wds\rdpwd\StartupPrograms" "" "" ""+...

Artefakty - Radeon X1650

WitamProszę o pomoc, mam problem z uruchomieniem komputera.Po włączeniu komputera pojawiajają się kolorowe krzaki na monitorze (przy połączeniu kablem DVI nie wyświetlało się nic, był czarny obraz, przez złącze D-Sub widać to co opisuję) które przyjmują formę pionowych szerokich pasów wypełnionych jednakowymi literami lub znakami, słychać że system...
  • Karty graficzne
  • napisane 23 12 2010 14:05
  • Odpowiedzi: 2
  • Wyświetlenia: 2615

Logi - Usuwanie Live Security Platinum

Witam,Również złapałem tego "antywirusa", przez którego nie mogę uruchamiać żadnych programów, nawet wyłączyć laptopa. Zrobiłem raport logów OTLem, które przesyłam poniżej. Mam nadzieję, że pomożecie mi to usunąć.I raport OTLAll processes killed========== OTL ==========Registry key...

HP Compaq nx6310 - Propozycje delikatnego upgrade'u i kilka pytań :)

Witam :) Posiadam laptopa HP Compaq nx6310 i chciałbym dowiedzieć się od was - ekspertów, co warto by jeszcze w nim nieco upgrade'ować, aby móc w miarę komfortowo na nim pracować. Dokładna specyfikacja: Procesor: Intel Centrino Duo T2050 @ 1,6GHzPamięć: DDR2 SODIMM 1,5GB (512MB Hynix + 1024MB - marki nie pamiętam)GPU: Intel GMA 945/950 (+ Sherry 1.3 Driver)CD/DVD: DVD-RAMHDD:...
  • Notebooki
  • napisane 22 11 2013 00:14
  • Odpowiedzi: 5
  • Wyświetlenia: 4291

8800GT artefakty, zawieszanie.

Dobra to może dokładnie opisze co zrobiłem i co jest 1. grałem w wydaje mi się nie jakąś rewelacyjnie potrzebującą mocy grę - parę razy się komp zawieszał tak że trzeba było powerem wyłączyć - obraz zostawał z głośników szedł pisk2. ostania zawiecha na jeszcze...
  • Karty graficzne
  • napisane 09 05 2010 16:15
  • Odpowiedzi: 12
  • Wyświetlenia: 4117

Problem z komputerem i pamięcią RAM

Witam,Problem polega na tym, iż komputer przy włożeniu pamięci 2GBx2 800Mhz Dual Channel, po minucie się zawiesza i wyskakują bluescreen’y. Ale to tylko koniuszek kłopotów, cała historia poniżej.Proszę o pomoc w rozwiązaniu tego problemu.Początkowa specyfikacja komputera:Płyta: Gigabyte GA-M57SLI-S4 nVidia nForce 570 SLI rev. 1.0 BIOS ver. F3Procesor: AMD Athlon 64 X2 3800+ BOX (Socket...
  • Kosz
  • napisane 14 01 2011 15:40
  • Odpowiedzi: 0
  • Wyświetlenia: 3294

Brak menedżera rozruchu Windows8

Na kompie mam trzy systemy operacyjne XP win7 i win8. Po robieniu porządków komputer nie chciał się urucomić. Naprawa z dysku win8 nic nie dała, naprawa z dysku win7 naprawiła bootmgr i system można uruchamiać. Niestety zniknął mi menadżer rozruchu oryginalny win8. Mam zainstalowany easy bcd. Mogę więc wybierać...
  • Windows 8 i 8.1
  • napisane 28 09 2013 20:36
  • Odpowiedzi: 1
  • Wyświetlenia: 4990

Wybór laptopa na co należy zwrócić uwagę

Na co należy zwrócić uwagę przy wyborze laptopa - lista wskazówek. Poniżej przygotowałem listę wskazówek przy wyborze laptopa w zależności od zastosowań: multimedia, gry, obróbka obrazu, biznes. Wielu użytkowników rezygnuje z komputera stacjonarnego na rzecz urządzeń mobilnych, jednak decydując się na ten krok musimy znaleźć uniwersalnego laptopa, który spełni nasze wymagania. Każdy komputer...

BSOD - przyczyna w soft- czy hardware?

Witam wszystkich,Na poczatku grudnia zakupilem komputer z konfiguracja:Procesor:AMD Athlon II X4 620 /2.6GHz, 2MB, 95W, BOX, AM3/Płyta główna:AsRock M3A785GXH/128M /AMD 785G, DDR3-1600/Pamięć RAM:G.Skill 4GB (2x2GB) 1600MHz CL9 NQDysk twardy:Samsung 1 TB 7200rpm 32MB cache SATA-II F3 (HD103SJ)Nagrywarka DVD:LG GH22LS50 SATA SecurDisc LightScribe...
  • Windows Vista
  • napisane 08 02 2010 16:00
  • Odpowiedzi: 5
  • Wyświetlenia: 5102

Problem z instalacją Windows XP

Ludzie ratujcie, bo zaczynam panikować!Laptop to Samsung R522. Miałem na nim Windows 7, jednak CCleaner coś nausuwał i system nie mógł się uruchomić. Zainstalowałem nowego Win7, z tym że przez pomyłkę 64 zamiast 32 bitów. Więc chciałem od nowa wgrać 32 bity, jednak nic nie mogłem zrobić. Postanowiłem więc dla...
  • Windows XP
  • napisane 29 11 2006 20:50
  • Odpowiedzi: 269
  • Wyświetlenia: 175592

odmowa dostępu do folderów po zmianie XP na Win7...

WitamMiałem wirusa, który blokował mi antywirusa i wyrzucał z przeglądarki internetowej keidy chciałem coś w tej sprawie zrobić. W związku z czym postanowiłem zrobić format. Zgrałem wszelkie potrzebne pliki na jedną partycję i wziąłem się za instalacje windowsa. Na początku miałem Win7 i chciałem ponownie go zainstalować. Podczas instalacji 7 nie...
  • Windows XP
  • napisane 17 08 2012 20:20
  • Wyświetlenia: 6178

Problemy z instalacją systemów Windows XP SP3, Vista SP1, Seven

Witam serdecznie.Mam problem z instalacją systemów Windows.Posiadam trzy oryginalne systemy operacyjne:- Windows XP Professional SP3- Windows Vista Business SP1- Windows 7 Professional (64)Kiedy chcę zainstalować Windows XP Professional SP3, uruchamiam komputer z nośnika CD. Pojawia się ekran instalacyjny, który "ładuje" pliki instalacyjne. W pewnym momencie ładowania plików (lub po...
  • Windows Vista
  • napisane 23 03 2010 23:08
  • Wyświetlenia: 6818

Brak BOOTMGR po formacie

Witam wszystkich. Na poczatku zaznaczam ze nie dzialaja mi polskie znaki, poniewaz pisze z programu GParted.Od jakiegos czasu komputer mi zamulal i postanowilem go sformatowac. Uzywalem systemu Windows 7 Ultimate 64 bit. Formatowanie nie bylo mozliwe z poziomu Windowsa. Kiedys gdy zmienialem system z Windows XP na Windows 7 to nie bylo problemu i przy instalacji normalnie widniala opcja...
  • Windows 7
  • napisane 03 06 2013 14:46
  • Odpowiedzi: 6
  • Wyświetlenia: 7911