Ania06 więc jako "niewykwalifikowany" człowiek (mam swój serwis gsm od 7 lat) powiem ci, że ja osobiście zdejmuję simlocki urządzenień, które zostały do tego celu stworzone. Twierdzisz, że twój znajomy zdjął ci simlocka za free -...
mam nokie n70 która ma wgrany najnowszy polski soft jednak ma simlocka i jak wiadomo nie zdjeme z niej simlocka za free mam pytanie czy w jakis sposób moge wgrac do telefonu oprogramowanie rap3g takie abym mógł za pomoca dku-5 zdjac
witam a więc moj problem wyglada tak ze nie moge zainstalowac programu do NokiaFREE Unlock Codes Calculator. jakis błąd wyskakuje przy uruchomieniu programu wiec moze pomogl by mi ktos zdjącsimlocka z nokii 3120 ?? IMEI: 355680002634582 w sieci ERA typ RH-19 jezeli jest jeszcze...
Wyskakuje mi komunikat " Na telefon nałożono ograniczenia" Jeśli to sim-lock toIMEI: 357605/00/336436/6Sieć: EraPróbowałem Calkulatorem sciągnąć ale nie mogłem wpisać #pwBardzo prosze o pomoc.Aha wzorowałem się tym:WitamPrzed chwila sciagnalem sim locka z mojej nokii 3120 kalkulatorem: Nokiafree unlock codes calculator v3.10 sciagnietym ze...
matek112 "Proszę czytać ze zrozumieniem temat od początku. Programem za free od dejana zrobimy modele 6630, 6680, 6681, n70, n90 i żadnego modelu więcej. Resztę telefonów trzeba robić specjalnym boxem serwisowym, podłączając test pointy (co niekiedy jest skomplikowane) proszę nie mówić że 100 zł to jest dużo bo gdybym dał wam boxa to byście nie...
Proszę czytać ze zrozumieniem temat od początku. Programem za free od dejana zrobimy modele 6630, 6680, 6681, n70, n90 i żadnego modelu więcej. Resztę telefonów trzeba robić specjalnym boxem serwisowym, podłączając test pointy (co niekiedy jest skomplikowane) proszę nie mówić że 100 zł to jest dużo bo gdybym dał wam boxa to byście nie wiedzieli jak się...
Jak zdjąćsimlock z Samsunga SGH-F250 (i E250).1. włączamy telefon bez karty sim.2. wpisujemy kod *2767*3855# (restart EPROM) i szybko wkładamy nieakceptowaną kartę sim nie wyciągajac baterii, można ją uchylić <e250 po włączeniu z nieakceptowaną kartą żąda kodu sieci, i nie da się wpisać nic innego>.3....
witam a więc moj problem wyglada tak ze nie moge zainstalowac programu do NokiaFREE Unlock Codes Calculator. jakis błąd wyskakuje przy uruchomieniu programu wiec moze pomogl by mi ktos zdjącsimlocka z nokii 3120 ?? IMEI: 355680002634582 w sieci ERA typ RH-19 jezeli jest jeszcze...
Jeżeli tak to byłbym zaiteresowany, gdyż potrzebuję zdjąc szybko i najlepiej za free smoka z SE K510iSzukałem po necie przeróżnych sposobów ale to było tek bezsęsowne jak . Znalazłem bardzo ciekawą stronę o tą ale niestety, nie generują już kodów do tego modelu z przyczyn technicznych dostawcy czy jakoś tak. Z góry...
Dzieki za szybką odp Pozostaje pytanie jakim programem? Bo NokiaFREE 3.10 mi nie działa (rozumiem że SE to wybiera się tam Sony) Na innym forum czytam że na ten model nie da się zdjąć z domu simlocka trzeba płacić. Ktos wie ile w tym prawdy?
Z tym k800 to jeszcze zależy jaki masz w nim cid, ale podejrzewam że najwyższy więc i tak nie ma opcji za free trzeba robic oryginalnym setoolem po patchu lub trwale zdjąćsimlocka dream boxem po TP.
Telefony SE podstawowe pojęcia i terminy przygotowanie platformy db2020 do patchowania i zdjęcie simlock-a.SEUS ( Sony Ericsson Update Service) ang. Centrum aktualizacji Sony Ericsson)CID = Ten numer oznacza wersje zabezpieczenia telefonu obecną w Sony Ericsson. Nowe systemy zabezpieczeń są wypuszczane, co jakiś czas, po to, aby zatrzymać osoby przez...