Witam napisałem wczoraj temat związany z wyborem routera dostałem kilka odpowiedzi ,ale niestety nadal nie jestem pewien jaki z nich byłby najlepszy ,prosiłbym o pomoc w wybraniu najlepszego.Pozdrawiam http://allegro.pl/tp-link-tl-wr841nd-router-300mbps-wi-fi-dsl-pppoe-i4164810043.htmlhttp://allegro.pl/
Witam. Piszę ten post, ponieważ jakiś tydzień temu pojawił się w moim połączeniu internetowym pewien problem. Sytuacja wygląda następująco: Pewnego dnia, gdy nie było mnie w domu, był mały problem z dostawami internetu. Siostra, która pilnie potrzebowała połączenia z internetem Pozamieniała kabelki między routerem a modemem do tego stopnia, że
witam,podlacze sie, bo nie moge zakladac nowych tematow. a mam problema:/probowalem podlaczyc d-link 524 u kolegi. mam w domu taki sami po dlugich probach udalo mi sie podlaczyc. natomiast u kolegii po 2h juz nie mialem sil...wszystko robilem wg instrukcji:wlozylem plytke, podlaczylem router, wlozylem ethernet do...
Witam, Mam problem który chciałbym rozwiązać. Walczę z tematem już 2 dzień. Mam w domu internet po linii TP kablowej. Do tej linii podpięty mam na piętrze router Pentagram Cerberus P6331-4A. Wczorajkupiłem drugi router TP0Link TL-WR740N...
Cześć.Posiadam laptop (świeżo kupiony), który posiada WiFi - dzięki właśnie WiFi łączę się z routerem (TP-Link) i mam internet.Jednak problem jest bardzo irytujący, ponieważ zrywa mi połączenie z internetem - są to różne odstępy czasowe.Internet posiadam z Multimedii i przez modem wydzielam sygnał do wspomnianego...
To co kupiles to router z wbudowanym AP Szkoda ze D-Linka ... no ale coz. W takim razie jak w ustawieniach routera masz kopiowanie MACa karty sieciowej to mozesz go zainstalowac po prostu ten kabel co z gory idzie podpinasz pod port WAN w...
Witam chce pobrac nowe oprogramowanie firmware do mojego routera TPLINK bo mam nieaktualne, moj router to TP LINK WR740N V4 wybieram wlasnie te parametry podczas wyboru jakie firmware sciagniac. Sciaga...
Do wczoraj dzialala. Dzis zachcialo mi sie zainstalowac system od nowa.Zainstalowalem stery karty sieciowej GIGABYTE GN-WP01GS PCI WLAN CARD (TURBO) ,widac ze karta dziala (dioda mrooga).Proboje skonfigurowac w kompie progam od tej sieciówki i wielkie g...Jakis sygnal lapie ok 82%, ale siec nie dziala.A ma sie polaczyc radiowo z ...
Od zawsze dla jaj świetnie się bawiłem na omegle aż pewnego dnia nie widziałem żadnych kamer mam windows xp , sprawdzałem czy nie mam wiusów używałem otl combo fix , no java od nowa klikałem zezwól i tak dalej , na omegle ciągle wyszukuje mi czarne obrazy i na innym czacie tak samo . ja mam kamerke ja siebie widać lecz oni mnie nie widzą i ja ich nie widzę 95% ludzi nie ma kamer czyli...
Witam serdecznie. Mam pewien problem. Otóż wyjeżdżam do rodziny do Niemiec. Mają u siebie internet w kablu (kabel podłączony do laptopa). Nie chciałbym się bić o kabel, aby móc wejść do internetu, dlatego też chciałbym zabrać ze sobą routera, na miejscu go podłączyć i mieć bez problemu dostęp do internetu przez wi-fi. Nie znam się na tych sprawach. Kiedyś...
Witam. Mam router Tp-Link WR740N i nan im soft gargoyle.Chcialbym w QoS ustawic najwyzszy priorytet na wszystkich komputerach w sieci na gre World of Warcraft. Probowalem sam to zrobic ale konczylo sie tym ze musialem zerowac router....
Przymierzam się do zakupu routera, chciałbym rozdzielić sygnał na laptop. Nie mam jakiś wielkich wymagań, bo mieszkam w mieszkaniu na jednym piętrze. Internet kablowy z Multimedii. Zastanawiam się nad 8level WRT-150 i TP-Link TL-WR740N. Wygląda na to, że wybiorę ten drugi, bo...
Dostałem informacje o tym, że co jakiś czas rozłącza mi się router ethernetowy i zastanawiam się jak mogę temu zapobiec, albo choć sprawdzić stan rzeczy. Takie dostałem logi od operatora:21:54:19 interface,info ether1 link up (speed 100M, full duplex)21:54:26 interface,info ether1 link...
Nie napisałeś jaką drukarkę i jak jest połączony router TP-LNKA z Netiaspotem. To napiszę ogólnie ;D , przyjmując że routery mają łączyć się bezprzewodowo, a TP-LINK nie był konfigurowany - jak był to z tyłu jest przycisk reset - na właczonym zasilaniu wcisnąć i trzymać aż z...