Witam.Szukam pomocy ws. pulpitu którego nie mogę zmienic i jest czarny. Do wieczoru było wszystko ok , ale chciałam :wypróbować nowy program i zaisntalowałam Starter Wallpaper Changer. Zmienilam tapete i po ponownym zalogowaniu ekran był czarny. Więc usunęłam ten program (nie poprzez deinstalacje tylko z pulpitu...
Witam.Wiec dostalem na gwiazdke os rodzicow wlasnie nowego laptopa,Windows Vista Home premium byl nagrany,jednak nigdzie nie ma plyty,ale mam klucz produtku. I moj problem polega na tym ze chcialbym ta Viste na grac na mojego nowego kompa ktorego niedlugo dostane.. Jest jaksa...
Witam wszystkich i bede wdzieczna za pomoc.Otoz gry(wszystkie)po kilku minutach same sie wylanczaja,przychodzi roport o bledzie alpikacji setup.exe,i po graniu.Nie moge wgrac rownierz programow,bo wyswietla sie komunikat ze mam wlozyc dysk instalacyjny windowsa bo brakuje jakiegos ploku,nie moge przywrucic...
Witam!Mam taki problem z reinstalem windy. A więc chciałem znajomej zrobic formata i wgrać nowego wina. Więc odpalam po restarcie płytkę windowsa ładuje się, po czym komunikat:Instaltor nie znalazł zainstalowanego żadnego dysku twardego na tym komputerze. Dziwne bo jak może nie byc dsku skoro
Witam,kupiłem dzisiaj laptopa HP Pavilion g6-2245sw amd a10-4600m. Zaintalowałemwindows 8 i chciałem podzielić dysk na dwie partycje zgodnie z instrukcją z filmiku: http://www.youtube.com/watch?v=pR5b2fzGXQYKomputer zrestarował się i zamiast włączyć, pokazuje następujący błąd:OdzyskiwanieKomputer wymaga...
Cześć ! Mam pewien problem, otóż na moim laptopie są zainstalowane 2 systemy: Ubuntu 10.4 oraz XP. Podjąłem próbę usunięcia Ubuntu, ale wtedy nie chciał się załączyć XP i wyświetlał się jakiś błąd"no such directorygrub rescue>"Tak więc zaintalowałem linuxa i znowu podjąłem próbe, ale tym razem...
Don’t Sleep. Aplikacja zapobiega zamknięciu systemu, zrestartowaniu,Hibernacji, wylogowania się, blokuje wygaszacza ekranu.Jest to istotnie jak używamy starsze programy. W10Privaty to gratka dla tych, którzy chcą zachować prywatność w systemieWindows. Program działa tylko...
1) Spróbuj odinstalować ten program:WinSnare (HKLM-x32\...\{54A54A73-D8CF-4EBF-BEA7-AD6507ACE4C5}) (Version: 4.1.0 - WinSnare) <==== UWAGAAdw-Cleaner go usunął, ale w logach FRST dalej jest 2) Otwórz Notatnik i wklej w nim:DeleteKey: HKLM\SOFTWARE\Microsoft\...
Mam problem z komputerem stacjonarnym. Pisze z tableta, nie mam polskich znakow, wybaczcie.Zaczelo sie od tego, ze Windows 7 nie wybudzil sie z hibernacji, a po tym wcale nie chcial sie uruchomic.Komputer to: Quad Q6600, 4GB RAM, plyta to MSI P45 neo (nie jestem na 100% pewien tego dopisku neo), zasilacz jakis 550W...
Jakaś infekcja niewątpliwie była, bo są nałożone blokady na programy ochronne. Log FRST.txt o jest tylko jego górna część! 1) Odinstaluj ten program:Smart File Advisor 1.1.8 (HKLM-x32\...\Smart File Advisor_is1) (Version: 1.1.8 - Filefacts.net) <==== UWAGA 2) Uruchom FRST. NA klawiaturze naciśnij...
Witam. Nie wiem czy to odpowiedni dział (jeżeli nie to proszę o przeniesienie). Od ponad miesiąca walczę z dwoma skomplikowanymi (jak dla mnie) problemami z komputerem. Problem #1 (ten problem występuje od dłuższego czasu, jeżeli nie...