Simlocka z KU990 można zdjąc kablem USB od tego telefonu.A oto jak go zdjąc:ściągamy paczke lg.rarInstalujemy LGMDP World Edition,robimy backup Nv,uruchamiamy lg3g,zaznaczamy direct unlock i klikamy na Apply Jobs,po zdjęciu
Simlocka z KU990 można zdjąc kablem USB od tego telefonu.A oto jak go zdjąc:ściągamy paczke lg.rarInstalujemy LGMDP World Edition,robimy backup Nv,uruchamiamy lg3g,zaznaczamy direct unlock i klikamy na Apply Jobs,po zdjęciu
Simlocka z KU990 można zdjąc kablem USB od tego telefonu.A oto jak go zdjąc:Instalujemy LGMDP World Edition,robimy backup Nv,uruchamiamy lg3g,zaznaczamy direct unlock i klikamy na Apply Jobs,po zdjęciu ...
Telefony SE podstawowe pojęcia i terminy przygotowanie platformy db2020 do patchowania i zdjęcie simlock-a.SEUS ( Sony Ericsson Update Service) ang. Centrum aktualizacji Sony Ericsson)CID = Ten numer oznacza wersje zabezpieczenia telefonu obecną w Sony Ericsson. Nowe systemy zabezpieczeń są wypuszczane, co jakiś czas, po to, aby zatrzymać osoby przez...
zacznijmy może od tego ,że sama firma SE w telefonach normalnie dostępnych , a wiec zakupowanych w SE a nie w "promocjach" operatorów nie zakłada simlock-aSIMLOCK POSIADAJĄ TYLKO TELEFONY ZAKUPOWANE U OPERATORÓW.jeśli pójdziesz do poważnego serwisu ,a nie do kolegi z podwórka to na pewno dobrze zdejmą Ci...
zacznijmy może od tego ,że sama firma SE w telefonach normalnie dostępnych , a wiec zakupowanych w SE a nie w "promocjach" operatorów nie zakłada simlock-aSIMLOCK POSIADAJĄ TYLKO TELEFONY ZAKUPOWANE U OPERATORÓW.jeśli pójdziesz do poważnego serwisu ,a nie do kolegi z podwórka to na pewno dobrze zdejmą Ci...
#pw+3130267237+1##pw+1234567890+1#Spróbuj wpisać któryś z tych kodów . Po tym powinno być wszystko wporządku.Jeżeli pojawi się napis "SIM was not restricted" - oznacza to, że masz szczęście i Twój telefon nie posiada Simlocka.Jeśli zaś "Code error" - to znaczy, że masz Simlock i wprowadziłeś...
Nie należy się poddawać !W moim telefonie też za Chiny Ludowe nie mogłem zdjąćsimlocka opisaną metodą.Próbowałem 5 razy dokładnie krok po kroku (z resetowaniem ustawień) i nic.Testowałem też wariant ze innym kodem zamiast 1111 > 0404 ale bez skutku.W akcie desperacji spróbowałem ostatni raz, ale trochę...
wojnarek jak nie wierzysz we własne siły to daj sobie spokój . Teraz nie są to duże pieniądze by zdjąćsimlock z tego aparatu, opis na forum zdjęcia simlocka to tylko za pomocą patcha , po aktualizacji softu itd , simlock wraca.Ale jak...
1. Zanim założysz wątek zapoznaj się z regulaminem forum.2. Zanim zadasz pytanie skorzystaj z forumowej szukajki.3. Jeśli zapisałeś posta, a chcesz coś zmienić/dodać - użyj opcji edytuj. Nie pisz kolejnego sam pod sobą! 4. W myśl zasady jak na forum to na forum nie podajemy nr gg, maila itp.5. Pytania dotyczące simloka z telefonów SE K700i, K750i (i pochodne) należy zadawać tylko w temacie...
Witam, mam mały problem. Mianowicie dostałem ten telefon, ale ma on simlocka na Erę (ja jestem w Plusie). I tu właśnie pojawia się pytanie: jak zdjąć z niej simlocka samemu nie mając kabla? Z góry dzięki za SENSOWNE odpowiedzi (nie takie - "chyba cię pogięło - z tego tela...
jest też link z opcja szukaj. K510 to już w sumie stary telefon . co do softu jak nie zaproponował program podniesienia CID , zawsze można poszukać kompletu softu i go prze flashować softem z CID 52 . jak nie znajdziesz napisz do mnie na PW. a ze swojej strony to odżałował bym to 20-30 pln i poszedł do serwisu (CID49 , db2010 ), zdjął
Cześć!Czy da się zdjąćsimlocka i wgrać polskie menu do noki 1650 bez kabelka ?jeśli tak to jak?Jeśli trzeba z kabelkiem to napiszcie jak zdjąć przy użyciu kabelka W budzie z simlockami powiedzieli że chcą 65,- Pomóżcie, ...