Witam oto sposób na darmowe zdjęcie sim-locka z Samsunga G600 1 - Włącz telefon bez karty SIM 2 - Ściągnij pokrywę baterii i włóż nie akceptowaną kartę sim (bez wyłączania telefonu) 3 - w pełni zresetuj * 2767 * 3855 # , telefon się przeresetuje i idzie do Menu 4 - Kustomizacja kodu simlocka * 7465625 * 638 *...
czesc, mam problem ze sciagnieciem simlocka z samsung e250 , mam kabel do tego telefonu i mam pytanie czy da rade zdjac go za pomoca kabla , prosze o pomoc w jaki sposob moge zdjac simloka z tego telefonu
Witam jak zdjacsimlocka z samsunga B2710. ponieważ potrzebuje telefonu na Heyah a w nim jest simlock z Orange.Jeżeli może mi ktos podac jakiś kod do zdjecia.I 2 sprawa w nie wiem czy to ten dział ale da sie jakoś naprawić guziki dotykowe w...
Moze napisze ktos konkretnie jak zdjac tego simlocka ?? Słyszałem ze da sie wygenerowac kod za pomoca programu sim for samsung 3.0 ale nie mozna go nigdzie znalesc JESLI KTOS WIE JAK SCIAGNAC TEGO SIMLOCKA PROSZE O POMOC I KONKRETNE...
elo. mam samsunga sgh-l760 i jak ziomale wyżej chce zdjacsimlocka z play SAMEMU W DOMU bo mi kasy szkoda ;p moj e-mail pawlakjunior@wp.pl jezeli ktos moglby mi pomoc to bede wdzieczny pozdro
Witajcie,Potrzebuje pilnie zdjacsimlock'a z samsunga u700. Nie posiadam kabla com tylk usb.Moze macie jakies propozycje, jakies mysli ktore mi pomoga. pozdr.
witam.pomoze mi ktos zdjacsimlocka z z630. mam kabel serwisowy i sciagnolem samsung toll. 4.0.4 i nic............. wyskakuje jakis blad programuczy musze miec jeszcze jakiegos box-a czy cos takiego ?? pozdrawiam