Wyskakuje mi komunikat " Na telefon nałożono ograniczenia" Jeśli to sim-lock toIMEI: 357605/00/336436/6Sieć: EraPróbowałem Calkulatorem sciągnąć ale nie mogłem wpisać #pwBardzo prosze o pomoc.Aha wzorowałem się tym:WitamPrzed chwila sciagnalem sim locka z mojej nokii 3120 kalkulatorem: Nokiafree unlock...
Witam.Chcialem zdjacsimlocka z nokii 1209 ale w zadnym z kalkulatorow (jakie znalazlem - ok 10) nie ma do wyboru takiego modelu. Probowalem z modelem 1110 ale obawiam sie ze tylko przekroczylem limit prob.Jakiego programu uzyc do sciagniecia ...
mam nokie n70 która ma wgrany najnowszy polski soft jednak ma simlocka i jak wiadomo nie zdjeme z niej simlocka za free mam pytanie czy w jakis sposób moge wgrac do telefonu oprogramowanie rap3g takie abym mógł za pomoca dku-5 zdjac
Witam mam taki problem nie moge zdjacsimlocka w noki n70 programem BB5 unlocker wyskakuje caly czas mi jakis blad "Bad connection" ???? o co w tym chodzi czy mozna jakos inaczej zdjacsimlocka...
witam!ja mam takie pytanie czy mozna zdjacsimlocka z nokii 6020 zwyklym kablem kupionym z allegro za 8 zeta ze sterami do tego tela?bo juz 5 błedów było i teraz tylko kabel.Jesli tak to prosze podac oprogramowanie.Czy to jakies skomplikowana akcja?czy nie warta zachodu i...
koledzy jak tym kablem nokie 6288 zdjacsimlocka macie jakis programbylem w komisie cena 100 troche duzo pomozcie z gory dzieki i wesolych swiat napiszcie czy jest jakis program ktory mi zdejmie tego simlocka 6288 dzieki wielkie
Probowalem sciagnac simlocka z tej nokii ale po wpisaniu kodziku pisze mi ze pominiecie zabezpieczen jest nie mozliwe czy jakos tak co mam zrobic i czy da rade zdjacsimlocka (PLUS)
Niestety za darmo się nie da. Można kodem opcja bardzo droga kolo 100 - 150 zł, lub boxem opcja w komisie/serwisie koszt max 80 zł. Niestety 3110 classic jest z platformy BB5 i dlatego takie ceny.witama czy majac kabel USB podlaczajacy Nokie 3110 classic do kompa mozna zdjacsimlocka?...
A no podałem imei i mnie wszyscy olali. NIE ELEGANCKO. No niech ktoś napisze jak mam sciagnac tego sima. Moge samemu czy mam go gdzies zaniesc.Witam:) Jestem nowa na tym forum ale z problemem:) Jak mam zdjacsimlocka z nokia N95 i czy jezeli wloze inna karte to w sieci z ktorej...
WitamMam Nokie 6131 simlock w erze. Czy ktos wie czy da sie programem bb5_unlocker zdjac z niego sima?mam kabel dku-5 i ustawilem por jak nalezy ale ciagle wyskakuje mi blad "Bad connection..."Czy moze jest jakis inny sposob na zdjecie z niego sima?