czesc, mam problem ze sciagnieciem simlocka z samsung e250 , mam kabel do tego telefonu i mam pytanie czy da rade zdjac go za pomoca kabla , prosze o pomoc w jaki sposob moge zdjacsimloka z tego telefonu
Witam i prosze odrazu o pomoc! Potrzebuje zdjacsimloka z samsunga m300 to bardzo wazne kto wie jak to zrobic i zna kody do zdejmowania simlokow z tego modelu bardzo prosze o pomoc pozdrawiam milena2302
Witam oto sposób na darmowe zdjęcie sim-locka z Samsunga G600 1 - Włącz telefon bez karty SIM 2 - Ściągnij pokrywę baterii i włóż nie akceptowaną kartę sim (bez wyłączania telefonu) 3 - w pełni zresetuj * 2767 * 3855 # , telefon się przeresetuje i idzie do Menu 4 - Kustomizacja kodu simlocka * 7465625 * 638 * 00000000 * 00000000 # 5 - Unlock telefonu z...
Witam.Jestem tu nowy wiec pozdrawiam wszystkich.Mam pytanko odnosnie modemu internetowego na karte SIM Huawei E220 kupilem go we francuskiej sieci SFR czyli tamtejszy Vodafone i chcialbym z niego zdjacsimloka.Jak to zrobic i ewentualnie gdzie?Takze chce zdjac simlocka z...
elo. mam samsunga sgh-l760 i jak ziomale wyżej chce zdjac simlocka z play SAMEMU W DOMU bo mi kasy szkoda ;p moj e-mail pawlakjunior@wp.pl jezeli ktos moglby mi pomoc to bede wdzieczny pozdro
Witam jak zdjac simlocka z samsunga B2710. ponieważ potrzebuje telefonu na Heyah a w nim jest simlock z Orange.Jeżeli może mi ktos podac jakiś kod do zdjecia.I 2 sprawa w nie wiem czy to ten dział ale da sie jakoś naprawić guziki dotykowe w sony ericssonie K850 bez wizyty w serwisie słyszałam że można wgrać nowego...