Telefony SE podstawowe pojęcia i terminy przygotowanie platformy db2020 do patchowania i zdjęcie simlock-a.SEUS ( Sony Ericsson Update Service) ang. Centrum aktualizacji Sony Ericsson)CID = Ten numer oznacza wersje zabezpieczenia telefonu obecną w Sony Ericsson. Nowe systemy zabezpieczeń są wypuszczane, co jakiś czas, po to, aby zatrzymać osoby przez...
Nie należy się poddawać !W moim telefonie też za Chiny Ludowe nie mogłem zdjąćsimlocka opisaną metodą.Próbowałem 5 razy dokładnie krok po kroku (z resetowaniem ustawień) i nic.Testowałem też wariant ze innym kodem zamiast 1111 > 0404 ale bez skutku.W akcie desperacji spróbowałem ostatni raz, ale trochę...
witam a więc moj problem wyglada tak ze nie moge zainstalowac programu do NokiaFREE Unlock Codes Calculator. jakis błąd wyskakuje przy uruchomieniu programu wiec moze pomogl by mi ktos zdjącsimlocka z nokii 3120 ?? IMEI: 355680002634582 w sieci ERA typ RH-19 jezeli jest jeszcze...
#pw+3130267237+1##pw+1234567890+1#Spróbuj wpisać któryś z tych kodów . Po tym powinno być wszystko wporządku.Jeżeli pojawi się napis "SIM was not restricted" - oznacza to, że masz szczęście i Twój telefon nie posiada Simlocka.Jeśli zaś "Code error" - to znaczy, że masz ...
Jestem z Białego/Posiadam telefon Motorola V3r /Vodafone/.Był odblokowany chyba, bo karta Orange działała OK.Ale nie miał jezyka polskiego.Wgrałem i sie pojawił.Potem pomyślałem by dać nowszą wersję, bo strasznie cicho słychać w słuchawce przy maksymalnej głosnosci.Niestety soft jaki wgrałem okazał sie z simlokiem...W żaden sposób nie mogę tego
Witam oto sposób na darmowe zdjęcie sim-locka z Samsunga G600 1 - Włącz telefon bez karty SIM 2 - Ściągnij pokrywę baterii i włóż nie akceptowaną kartę sim (bez wyłączania telefonu) 3 - w pełni zresetuj * 2767 * 3855 # , telefon się przeresetuje i idzie do Menu 4 - Kustomizacja...
Simlocka z KU990 można zdjąc kablem USB od tego telefonu.A oto jak go zdjąc:ściągamy paczke lg.rarInstalujemy LGMDP World Edition,robimy backup Nv,uruchamiamy lg3g,zaznaczamy direct unlock i klikamy na Apply Jobs,po zdjęciu
Simlocka z KU990 można zdjąc kablem USB od tego telefonu.A oto jak go zdjąc:ściągamy paczke lg.rarInstalujemy LGMDP World Edition,robimy backup Nv,uruchamiamy lg3g,zaznaczamy direct unlock i klikamy na Apply Jobs,po zdjęciu
Potrzeba jest zdjąćsimlocka z Sagema myx6-2. Simlock jest na orange. Na żądanie mogę podać IMEI.Pozdrawiamnie jestem pewien ale z innych telefonow oprucz nokii starych i tych troche nowszych simlocka latow sciagnac przez imei a z innych...
Witam, potrzebuje dosyć dokładnej instrukcji, jak zdjąćsim-locka z w/w fona.z góry serdecznie dziękujeMam kody na ściągniecie simlocka z alcatela Ot 801 Podaj swój numer telefonu to wyśle wam ale doładować konto powyżej 10 zł. moj numer...
Nie należy się poddawać !W moim telefonie też za Chiny Ludowe nie mogłem zdjąćsimlocka opisaną metodą.Próbowałem 5 razy dokładnie krok po kroku (z resetowaniem ustawień) i nic.Testowałem też wariant ze innym kodem zamiast 1111 > 0404 ale bez skutku.W akcie desperacji spróbowałem ostatni raz, ale trochę...
Witam! mam następujący problem. sciągnąłem sobie simlocka z k550i ale po flashowaniu mam zamiast polskiego menu angielskie. jak to zmienić? proszę o wyrozumiałość, dopiero zaczynam...wgraj jeszcze raz pełne oprogramowanie z językiem polskim i zdejmij patchem simlocka raz...
Spróbuj ściągnąć sim-locka przez strone www.votel.plWitam. Strona podała mi kod i nadal wyskakuje "ograniczenia funkcji telefonu" . A potem "Podaj kod ograniczeń". jaki kod? czy to może przez to , że za dużo prób? i czy można jeszcze zdjąc tego simlocka, bardzo mi zależy ? :/