Witam.Jestem tu nowy wiec pozdrawiam wszystkich.Mam pytanko odnosnie modemu internetowego na karte SIM Huawei E220 kupilem go we francuskiej sieci SFR czyli tamtejszy Vodafone i chcialbym z niego zdjacsimloka.Jak to zrobic i ewentualnie...
Witam, mam problem taki jak w temacie, laptop nie jest pierwszej świeżości, ma ok 3 lat, mam modem-router w jednym z play'a i nie chce mi się połączyć ten laptop z internetem. Nie jest to raczej wina modemu bo ze smartfonem łączy mi się bez problemu.Dzwoniłem...
Mam małe podejrzenia ze dzisiaj złapałem jakiegoś wirusa na dysku . Nie podobają mi się procesy jakie mam w menedzerze zadań , komputer momentalnie zwolnił , internet zaczął chodzić tak jakby go w ogóle nie było . Więc zwracam się z prośbą o sprawdzenie logów z OTL.OTL logfile created on: 2012-06-13 23:29:59 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.39.2 Folder = H:\64bit- Home Premium...
Dzięki za wskazówki. Mam nadzieję, że już wszystko jest ok, ale miałam jakieś problemy z OTL po wklejeniu i wykonaniu skryptu. Program nie odpowiadal i musiałam ponownie uruchomić komputer.Oto log z AutoRuns"HKLM\System\CurrentControlSet\Control\Terminal Server\Wds\rdpwd\StartupPrograms" "" "" ""+ "rdpclip" "" "" "File...
Proszę o sprawdzenie logow z OTL mam problem bo w koszu powstały mi dziwne pliki tzn : de40 i de42 i nie idzie ich w żaden sposób usunąć. Podaje logi z OTL -> Gmer ->AdwCleaner podejrzewam również że w systemie jest jakiś rookit. Właściciel komputera prosił o pomoc z tej sprawie # AdwCleaner v1.801 - Logfile created 08/16/2012 at 21:56:46# Updated 14/08/2012 by Xplode# Operating system :...
Witam wszystkich.Mam zamiar zakupić nowy modem, jestem klientem iPlusa. W chwili obecnej posiadam modemHuawei E272 gdzie prędkość maksymalna przy download'zie sięga 7,2Mb/s - planuję kupić modemHuawei...
Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Jaki laptop warto kupić? Listopad 2020 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na listopad 2020 r. , które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na...
* Jeżeli zrobisz dokładnie tak jak tu pisze uda ci się na pewno zdjąćsimloka bez kabelka i to na stałe !!!* Potrzebna karta sim tylko musi być bez PINu !!!* Podczas zdejmowania simloka tel czyści się do zera !* Kiedy tel ma założonego simloka...
Witam Forumowiczów. Dzisiaj zwracam się do Was z prośbą o opinie oraz Wasze doświadczenia z modemami pod USB. Moja dziewczyna chce mobilny internet, a że oferty które bierze pod uwagę są bardzo zbliżone więc decyzja będzie uzależniona zapewne od modelu modemu. Oczywiście ani ja, ani ona nie orientujemy się w tym...
1.Toshiba NB250-101 Atom N4551024 MB RAMWindows 7 Starter+Dysk SSD Kingston SSDNOW 100 V+ 96GBStan Dobry wszystko sprawne. Jedynie wizualnie rysy z zewnątrz oraz brak śróbek do dolnej klapki + brak kilku naklejek :) Z powodu zmiany dysku recorvery brak mogę dołączyć płytkę z której wersje starter można zainstalować. Nie wiem czy wymiana dysku kasuje gwarancje ale jeśli nie to ma...
witam tak jak w temacie co najlepiej jest zmienić w moim starym kompie:Komputer System operacyjny Microsoft Windows XP Home EditionDodatek service pack systemu operacyjnego Dodatek Service Pack 2Internet Explorer 7.0.5730.13 Płyta główna Typ procesora Intel Pentium 4E, 3000 MHz (3.75 x 800)Nazwa płyty głównej NieznaneMikroukład płyty głównej Intel Grantsdale-G i915G/GL/GVPamięć fizyczna 503...
Na pewno każdy z nas słyszał o akcji PLAY - testuj smartfona. Jeżeli zarejestrowaliśmy się wcześniej na pewnej stonce, to po ok. dwóch tygodniach mogliśmy odebrać taki oto telefon:Jest to HUAWEI IDEOS U8500. Do testów odebrałem go we wrześniu i teraz chciałem podzielić z wami...
To liczy Ci jak w rozmowie na kartę.Za każde 100kb pobiera Ci 3gr.Pakietów na MB jako takich nie ma.. W przeliczeniu za 1MB danych płacisz ~ 30gr10 MB - 3zł100 MB - 30złDo ściągania to ten bez-abonamentowy Internet się nie nadaje.Możesz kupić Huawei. To są całkiem dobre modemy, które z resztą wszystkie sieci...