Witam nabyłem nowiutką nokie6650 http://www.mgsm.pl/katalog/nokia/6650tmobile/ . Wie ktoś jak można i czy się da zdjąć simlocka z tego telefonu z góry dzięki
Sorki za taki nobowaty post ale mam nokie 5300 (jest w sieci O2),chce aby działała mi na nokia na "SimPlus" i proboje tym programem "bb5" ściągnąć simloka ale jakos nie daje rady:/.I właśnie moje pytanie o co chodzi w tych ptk tak jak to napisała jedna osoba...
Witam wszystkich mam pewien problem z moim telefonem nokia lumia 510 mianowicie potrzebuje zdjąc z niego simloka ale nie mam pojęcia jak to zrobić i skad mogę wziasc kod do sciągania simloka. proszę o odpowiedz
Cześć,Właśnie zakupiłem nowa nokie6650 T-mobile(dostepna byla tylko w erze). I oczywiście chciałbym zdjąć z niej simlock'a. Przeczesałem już net i propozycji jest naprawdę wiele. Czy moglibyśćie poradzić jakim programikiem (link mile widziany) najlepiej/najbezpieczniej...
Poradnik jak pozbyć się komunikatów typu: ważność certyfikatu wygasła, Błąd certyfikatu. Skontaktuj się z dostawcą aplikacji i certyfikat może być jeszcze nieważny, wygasły lub ust. danych telefonu są nieprawidłowe.Lista telefonów, których odblokujemy Symbian:Symbian Nokia 3250Symbian Nokia...
* Jeżeli zrobisz dokładnie tak jak tu pisze uda ci się na pewno zdjąćsimloka bez kabelka i to na stałe !!!* Potrzebna karta sim tylko musi być bez PINu !!!* Podczas zdejmowania simloka tel czyści się do zera !* Kiedy tel ma założonego simloka...
witam a więc moj problem wyglada tak ze nie moge zainstalowac programu do NokiaFREE Unlock Codes Calculator. jakis błąd wyskakuje przy uruchomieniu programu wiec moze pomogl by mi ktos zdjąc simlocka z nokii 3120 ?? IMEI: 355680002634582 w sieci ERA typ RH-19 jezeli jest jeszcze...