1. Zanim założysz wątek zapoznaj się z regulaminem forum.2. Zanim zadasz pytanie skorzystaj z forumowej szukajki.3. Jeśli zapisałeś posta, a chcesz coś zmienić/dodać - użyj opcji edytuj. Nie pisz kolejnego sam pod sobą! 4. W myśl zasady jak na forum to na forum nie podajemy nr gg, maila itp.5. Pytania dotyczące simloka z telefonów SE K700i, K750i (i...
Telefony SE podstawowe pojęcia i terminy przygotowanie platformy db2020 do patchowania i zdjęcie simlock-a.SEUS ( Sony Ericsson Update Service) ang. Centrum aktualizacji Sony Ericsson)CID = Ten numer oznacza wersje zabezpieczenia telefonu obecną w Sony Ericsson. Nowe systemy...
* Jeżeli zrobisz dokładnie tak jak tu pisze uda ci się na pewno zdjąćsimloka bez kabelka i to na stałe !!!* Potrzebna karta sim tylko musi być bez PINu !!!* Podczas zdejmowania simloka tel czyści się do zera !* Kiedy tel ma założonego simloka...
WitamZanim znalazłem to forum i owy temat i tutaj napisałem posta grzebałem po necie znalazłem te same instrukcje jak zdjąć kody z telefonu J700Mój telefon to dokładnie J700V z niemieckiego vodafone. Telefon miał dwie blokady Network lock i Subset lock. Po wykonaniu owych instrukcji udało mi sie zdjąć tylko...
Witam wszystkich mam pewien problem z moim telefonem nokia lumia 510 mianowicie potrzebuje zdjąc z niego simloka ale nie mam pojęcia jak to zrobić i skad mogę wziasc kod do sciągania simloka. proszę o odpowiedz
Niestety nie czeka cie wizyta w komisie ,ale nie martw sie cena powinna byc max 30zł za polaka i simloka.Jesli jestes z białego to sie dogadamy ,pomoge ci zrobic fona.Jestem z Białego/Posiadam telefon Motorola V3r /Vodafone/.Był odblokowany chyba, bo karta Orange działała OK.Ale nie miał jezyka polskiego.Wgrałem i sie pojawił.Potem pomyślałem by dać...
PROSZĘ PAŃSTWA!! NIE MA ŻADNYCH KALKULATORÓW DO SIEMENSÓW CZY SONY-ERICSSONÓW!! Nie pytajcie jak wygenerować kod dla SonyEricssona czy Siemensa, bo nikt nie ma takiej możliwości. Są kalkulatory jedynie dla straszych Nokii i kilku Siemensów (notabene w tych modelach przeważnie jest elektronika...
PROSZĘ PAŃSTWA!! NIE MA ŻADNYCH KALKULATORÓW DO SIEMENSÓW CZY SONY-ERICSSONÓW!! Nie pytajcie jak wygenerować kod dla SonyEricssona czy Siemensa, bo nikt nie ma takiej możliwości. Są kalkulatory jedynie dla straszych Nokii i kilku Siemensów (notabene w tych modelach przeważnie jest elektronika...
Witam i prosze odrazu o pomoc! Potrzebuje zdjacsimloka z samsunga m300 to bardzo wazne kto wie jak to zrobic i zna kody do zdejmowania simlokow z tego modelu bardzo prosze o pomoc pozdrawiam milena2302
Witam wszystkich!! Chciałbym zdjąćsimloka z sony ericssona w810 i wgrać polskie menu. Bardzo bym prosił was o pomoc... najlepiej zdjąćsimloka za pomocą kodu. To mój numer gadu 12463453....
jest też link z opcja szukaj. K510 to już w sumie stary telefon . co do softu jak nie zaproponował program podniesienia CID , zawsze można poszukać kompletu softu i go prze flashować softem z CID 52 . jak nie znajdziesz napisz do mnie na PW. a ze swojej strony to odżałował bym to 20-30 pln i poszedł do serwisu (CID49 , db2010 ), zdjął simlocka na stałe...
czesc, mam problem ze sciagnieciem simlocka z samsung e250 , mam kabel do tego telefonu i mam pytanie czy da rade zdjac go za pomoca kabla , prosze o pomoc w jaki sposob moge zdjacsimloka z tego telefonu
To, że wyskakują ---- to prawidłowe. Co chcesz tym kodem włączyć/wyłączyć ?cześć mam pytanko jak zdjąćsimloka z telefonu samsung x 510? zależy mi na kodzie bo niestety niemam kabla