Skocz do zawartości

jak zrobic zdjęcia obrotowe 360

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: jak zrobic zdjęcia obrotowe 360

[html/xhtml] Odtwarzanie zdjęc na własnej stronie www

Witam! Chciałabym zapytac czy ktoś wie jak można zrobic na własnej stronce www takie odtwarzanie zdjec jak np. na tej stroniehttp://www.ciaraworld.com/#naciskmy na jakieś zdjecie i nie musimy wyłanczac tego żeby obejżec kolejne tylko naciskmy po prawej stronie zdjęcia napis...

Monitor BenQ G2220HD i technologia "Senseye" bardzo proszę o pomoc

Cześc!Kilka dni temu sprawiłem sobie monitor BenQ G2220HD, w rozdzielczości fullHD.Monitor ten posiada technologię, która nosi nazwę Senseye+photo.I tu rodzi się duży problem, który nie daje mi spokoju i możliwości cieszenia się z gry.Mianowicie, monitor posiada 5 trybów: standard, dynamika, film, zdjęcie, sRGB.Wszystkie z nich, oprócz standardu,...
  • Kosz
  • napisane 30 06 2010 13:13
  • Odpowiedzi: 0
  • Wyświetlenia: 2688

Obrotowe zdjęcia

WitamMam pytanie, mianowicie czy istnieje program do zrobienia "obrotowego zdjęcia" tzn.: żeby zdjęcie obracało się o 360o tak jak np.: wiatraczek przez określony czas (przy czym ten czas nie jest konieczny)Z góry dzięki za pomoc
  • Oprogramowanie
  • napisane 12 06 2009 22:21
  • Odpowiedzi: 3
  • Wyświetlenia: 6311

Pogaduchy

panowie sorry ze przeszkadzam w dyskusji ale mam pytanko ;pda sie kogos namierzyc przez nk?takie troche glupie pytanie ale "zespół nasza-klasa.pl" nie dopisuje na email;/a zalezy mi na tym bo jakis CHORY CZLOWIEK kopiuje zdjecia dziewczyn w tym mojej i potem pisze do nich na pw ze chce je zobaczyc nago itp.da sie cos w tej sprawie

Asus V9950 Ultra (FX5900Ultra)

Witam,Mam karte ASUS 9950 Ultra czyli GeForce Fx 5900 Ultra.Karta v9950 Ultra ma niby 256mb pamięci ale everast pokazuje 128.Karta jest taka jak w tym artykule http://pclab.pl/art7034-5.html i potwierdzenie na innej stronce http://hothardware.com/Reviews/Asus-V9950-Ultra--GeForce-FX-5900-Ultra/?page=1 Płytka niebieska, w evereście piszę wszędzie że Ultra. Moja płyta główna to Asus...
  • Karty graficzne
  • napisane 17 09 2010 16:27
  • Odpowiedzi: 6
  • Wyświetlenia: 3511

Seagate USB 500GB nie dziala!

Witam szanownych forumowiczow i zwracam sie o pomoc w moim wielkim problemie: moj dysk USB Seagate 500GB ktory kupilem niecaly rok temu przestal dzialac. Pracowalem jak zwykle na Windowsie na laptopie kiedy sytem sie zawiesil, czasm sie tak zdarza wszak to starszym laptop jest (Fujitsu Siemens). Uzywam (uzywalem) programu pocztowego Dream mail ktory mial folder z poczta wlasnie na tym...

Simlock z Nokii 6020 i 6021

Witam!model:6021operator :plusimei:357080009409005prosze o wygenerowanie kodu gdyż te co posiadam nie dzialaja#pw+709 410 120 754 434+1#Witam, proszę o pomoc w zdjęciu simlockaNokia 6020IMEI: 358351002422207Sieć: ERAi prosze od razu powiedzcie mi jak mam wpisac ten kod, jak widze ze sa literki PW to jak mam je zrobic...
  • Simlock Nokia
  • napisane 04 07 2008 21:56
  • Odpowiedzi: 617
  • Wyświetlenia: 315838

FAQ dotyczące częstych problemów ze sprzętem i system WinXP

Dlaczego system się wiesza, komputer sam się resetuje, wyłącza lub o zgrozo nie włącza. Opis częstych problemówPoradnik pisany jest dla osób mających problemy z komputerem lub systemem Windows XP(niestety nie posiadam Visty dlatego poradnik jest na XP, choć wiele z tu opisanych porad można wykorzystać w Viscie. Nie kiedy są tylko minimalne różnice), najpopularniejszym systemem operacyjnym jak...
  • Porady Windows
  • napisane 25 02 2008 19:17
  • Odpowiedzi: 0
  • Wyświetlenia: 41728

Zmiana napiecia za pomoca zworek

Witam serdecznie.Otoz mam nastepujacy problem:Zawiesza mi sie komputer i znam juz przyczyne ale nie wiem jak to zrobic, bo chodzi tu o moje napiecie ktore jest za niskie a nie moge go zmienic w biosie gdyz poprostu nie ma on takiej mozliwosci i radzili mi by zrobil to za pomoca zworek na plycie glownej bo to ostatnia rzecz ktora moge
  • Archiwum
  • napisane 26 11 2007 15:06
  • Odpowiedzi: 6
  • Wyświetlenia: 2132

BSOD - przyczyna w soft- czy hardware?

Witam wszystkich,Na poczatku grudnia zakupilem komputer z konfiguracja:Procesor:AMD Athlon II X4 620 /2.6GHz, 2MB, 95W, BOX, AM3/Płyta główna:AsRock M3A785GXH/128M /AMD 785G, DDR3-1600/Pamięć RAM:G.Skill 4GB (2x2GB) 1600MHz CL9 NQDysk twardy:Samsung 1 TB 7200rpm 32MB cache SATA-II F3 (HD103SJ)Nagrywarka DVD:LG GH22LS50 SATA SecurDisc LightScribe (black)Zasilacz:Fortron FSP400-60GHN 400W...
  • Windows Vista
  • napisane 08 02 2010 16:00
  • Odpowiedzi: 5
  • Wyświetlenia: 5072

Odzyskiwanie danych z dysku bez systemu op.

WitamChciałbym odzyskać pewne pliki z dysku (dość ważne zdjęcia). Od kilku miesięcy miałem z nim problemu, zaczął się psuć itd, pojawiały się błędy odczytu i komputer się nie uruchamiał. Wtedy robiłem format dysku C i reinstalowałem system (oczywiście te pliki są na partycjach innych niż systemowa). DZisiaj chciałem w końcu skopiować te

przegladarka i wolne wlaczanie systemu

no juz nie moge wytrzymac ciagle wlaczaja mi sie jakies reklamy . itd probowalem wszystkiego one na nowo wracaja skanuje avastem ale on nic nie wykrywa a przegladarka chrome zamula nawet nie moge dodac ad blocka poniewaz wyskakuje mi http://screenshooter.net/100059281/puanpch tak jak na zdjeciu .  Wystąpił błądSERVER_CERT_PROBLEMi nie wiem co...

Strona, zabezpieczenie, uploading reklamy.

Witam wszytskich Proszę o odpowiedź kogoś, kto się na tym zna lepiej niż ja ... ( bo czytać to i ja czytałem rożne rzeczy, ale nie ma to jak uzyskać konkretną odpowiedz od kogos, kto się tym zajmował i ma jakieś doświadczenie ).Także jak ktoś chce mi podesłać jakiś link do poradnika, to dziękuje ...Do odpowiedzi nikogo nie zmuszam, jak ktoś chce mi pomoc, odpowie z czystej checi na moje...
  • Poradniki
  • napisane 12 03 2012 20:36
  • Odpowiedzi: 1
  • Wyświetlenia: 22934

Odzyskanie danych

Witam wszystkich fachowców.Mam dość skomplikowany problem z dyskiem. Otóż pewnego pięknego dnia cos sie stalo z zainstalowanym Windows mx7 i system nie chcial sie odpalac. Wyskakiwal niebieski ekran i takie tam.Wiedzialem co jest grane gdyz juz mialem podobny problem i wystarczylo zrobic Scan Disca gdyz brakowalo jakiegos pliku do uruchomienia Windowsa....