Instrukcja jak zdjąć simlocka z telefonu Samsung Galaxy S GT-I9000 Android za darmo, krok po kroku:1. Pobieramy i rozpakuwujemy plik Generate Unlock Windows.zip. Plik można pobrać z tej strony.2. Podłączamy Samsunga do komputera.3. Uruchomiamy plik Generate_Code.bat.4. Znajdujemy linie Network Control Key: to jest nasz kod.5....
A ja polecam tylko i wyłącznie Apple. Tutaj masz nówkę bez simlock'a za 899złhttp://allegro.pl/iphone-4s-czarny-8gb-nowy-gwarancja-bez-simlock-i4997846797.htmlNie ma w ogóle porównania z tymi wszystkimi andro-plastikowymi telefonami.Ja niedługo przesiadam się na iP 6 także moja 5ka bez jakiejkolwiek rysy na froncie i...
Mógłby mi ktoś podpowiedzieć jak mam sama zdjąć simlocka z LG bl20. Lekko jestem zielona w tych rzeczach.. tylko raz sciągałam simlocka z nokii, kieeedyś, jak było to łatwiejsze;P jest jakiś łatwy sposób na ściągnięcie tego simlocka? prosze pomóżcie..
WitamDostałem Nokie C3 z simlockiem Orange, zdjęcie simlocka kosztuje około 77pln. Moje pytanie jest takie - jak sam mogę ściągnąć simlocka ??Będę wdzięczny za pomoc pozdrawiam
Witam. Jestem nowy na tym forum i mam problem z podanym w tytule modelem samsunga. Byłbym wdzięczny za sugestie jak usunąć simlocka za pomocą kodu. Od razu informuję, że poniższy sposób nie działa:1 - Włącz telefon bez karty SIM 2 - Ściągnij pokrywę baterii i włóż nie akceptowaną kartę sim (bez wyłączania telefonu) 3 - w pełni zresetuj * 2767 * 3855 # ,...
Sposób jak ściągnąć prawie za darmo simlock z SE Jalou F100i.Wymagania:- SeTool2 Dongle- kabel USB- Sony Ericcson F100i JolauAby ściągnąć simlocka przygotuj telefon, program, podłącz go i ustaw:1. Wybierz: "Signed Mode"2. Zaznacz: "Security...
Witajcie.Potrzebuję pomocy przy samodzielnym ściągnięciu simlocka w LG L90 z salonu orange, przeszukałem dużo for lecz nigdzie nie uzyskałem poradnika jak to zrobić. Jestem lajkiem w tych sprawach ale z instrukcją myślę, że sobie poradzę Dodam, że odblokować kodem nie mogę. Wpisując na klawiaturze numerycznej 2945#*405# i wejściu w blokadę sieci...
Serio? Nie ma innej mozliwosci,jak na przyklad program,czy tez Polska strona simlock cos tam...? Chodzi o sciaganiecie simlocka z Sony Xperia z3 Compact z sieci O2 oraz EE
Witam wszystkich czy istnieje możliwość zdjęcia simlocka z noki 302 asha za free ? na pobierałem wiele kalkulatorów lecz na ten model nie natrafiłem telefon prosperuje w sieci orange chodzi mi o zdjęcie simlocka chociaż z t-mobile ale jeśli ktoś wie jak usunąć całkowicie bardzo proszę o podzielenie się z tą wiedzą...
Dzisiaj chciałem użyć modemu e122 i ku mojemu zdziwieniu pokazał mi się komunikat ze moja karta jest nie wspierana i zebym skontaktował się z support. Modem nie ma simlocka bo jeszcze za czasów moderatora Cabana pomógł mi ściągnąć blokadę simlock za free. Od tamtej pory modem działał bez problemu ze wszystkimi...
Witam, mam do sprzedania telefon Nokia Lumia 630 w kolorze pomarańczowym. Telefon wygląda i działa jak nowy, choć jest używany. Kupiony jak nowy w cenie 499 zł (mam paragon). Pełny komplet. Więcej info w opisie aukcji.Cena: 360 zł http://allegro.pl/nokia-lumia-630-orange-jak-nowa-bez-simlocka-i4784272479.html
Nie ściągniesz za free simlocka z tego modelu telefonu. Podejdź do najbliższego punktu gsm i zapytaj jaki by był koszt ściągnięcia simlocka Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka
W jednym z punktów pan powiedział mi że 9 na 10 przypadków łamania simlocka w tym telefonie się nie udaję, mówił że sie nie da bo simlock może "wrócić" przynajmniej tak to zrozumiałem. Nie był w stanie też powiedzieć jaka była by cena zdjęcia locka.
Posiadam telefon Sony Xperia J. Niestety ma on blokadę simlock, a ja potrzebuję podmienic kartę sim z innej sieci. Czy ktoś mógłby mi podrzucić jakis link do programu którym mógłbym ściągnąć blokadę simlock?