Argumenty ? może źle się wyraziłem;] oczywiście nic nie mam przeciwko antywirusowi,i zainstaluje go ale tylko po formacie i świeżej instalacji windowsa... bo już kiedyś próbowałem zainstalować,i poźniej połowa programów,które wcześniej instaluje i plików jest usunięta i nie działa... dzieją się niestworzone rzeczy dlatego od tej pory antywirusa mam zamiar instalowac tylko i wylacznie po...
Witam. Mam SonyEricssona J220i. 2 lata temu był ściągany Simlock. Włączam wczoraj telefon i wyskoczył mi komunikat o złej karcie SIM. Teraz telefon działa tylko z siecią Era (od nowości miał SIMLOCK Ery), korzystałem przez te 2 lata z...
Posiadam tel. SonyEricsson K750i i mam w nim simlock'a jak go można ściągnąć bez wizyty w punkcie GSM?.Wyczytałem tu na forum w jakimś temacie ze można to zrobić poprzez nr. IMEI no ale czy takim sposobem się nie zeruje ten nr. na...
Witam.Mogłby mi ktoś dokładnie napisac jak mam ściągnąćsimlocka z SonyEricsson K800i. Czytałem wcześniej, że bardzo łatwo można uszkodzić telefon i to na dobre, ja jestem zielony jezeli chodzi o ściaganie ...
Hej.Niech mi tez ktos pomoze Kupilam sobie przez allegro tel. sonyericsson Z310i i mam ten sam problem Bylam juz w 3 salonach. Jedni mowia, ze nie da sie sciagnac na razie blokady, bo jeszcze nie ma jakiegos tam boksu, inni, ze ja usuna, ale za 150 zl a za ta cene to ja juz...
czy moze mi ktoś powiedzieć jak można ściągnąsimlocka z sonyericssona z520i.bo nie moge znaleśc programu do ścigania blokady do tego właśnie modelu. prosze o pomoc!!
proszę pomóżcie mi szukam w necie jakiegoś programu aby ściągnąćsimlocka z Motoroli V235 a nie można znaleźć szukam po każdym forum i tylko widzę do nokii, samsunga, sonyericsson a nigdzie motorola pomocy z góry dzięki i pozdrowionka
Sciągnołem sterownik USB FLASH do SE K800i i jest tam tylko jeden plik, nie mam pojecia co zrobic aby go zainstalowac.Potrzebny mi on jest aby zmienic soft oraz ściągnąc blokade simlock z mojego SonyEricssona K800i, prosze o pomoc jakiego znawce tego tematu
Witam!mam taka prosbe czy ktos moglby napisac jak sciagnacsimlocka z sonyericsson v640i ? Jezeli mozna to prosilbym o dosc szczegolowy opis czynnosci. z gory dzieki