Ja mam inną propozycjeProcesor - AMD Sempron 145 BOX 2.8GHz 1MB(Jest to socket am3 najnowszy socket w procesorach amd koszt 166zł)Płyta Główna - MSI 870-C45 AM3 (Jest to płyta msi ram ddr3 koszt 249zł)Ram - GOODRAM DDR3 4GB (Najnowszy rodzaj ram'u koszt 71zł)Grafika - geforce gt220 (Wmiare dobra grafika zagrasz na niej w bf2 nawet lepszą gre miałem tą...
Witam.Radzilem się na tym forum duzo razy (przed wyczyszczeniem) i nigdy sie nie zawiodlem. Przychodze z kolejnym pytaniem. Tym razem to naprawde powazna sprawa. Szykuje PC na Fallouta 3, Wiedzmina i Crysis (czy jakos tak) i inne fajne giery co wyjda. Chcialbym pograc w te gry na max detalach (przy rozdzialce nie wiekszej ok 1024x768 lub troszke wiekszej). A ze rodzice mnie juz nie sponsoruja ...
Hej,Na caly zestaw chcialbym wydac max. ~3000 zl (moze byc ~3100 ale to w ostatecznosci :kwasny: ) Komputer ma sluzyc glownie do grania.Zaczne od plytyglownej:http://www.komputronik.pl/Plyty_glowne/Gig...pelny,id,30079/Procek (tylko i...
Witam mam nastepujący problem. kupiłem nowy komputer na karcie informacyjnej gdzie pisze co mam jest napisaneze karta grafiki ktoa jest wzestawie to, POV GeForce 7200GS 128mb TC 512mb TV/DVI PCI-E (tak pisze na papierku) natomiast system widzi GeForce 7300 SE/7200 GS. Dowiedzialem sie ze moja
ELo elo;] jestem nowy na tym forum;] jezeli atmosfera bedzie mila to tu pozostane i pospamuje;p(z tego co czytalem to jest mila;p);**I mam takie pytanie jakich pelno na forach;/ na jaki sprzęt zmienic i ile bym wziąl za to(co mam do zmiany TYLKO) ja sie na tym niestety zabardzo nie znam... Planuje zmienic plyte główna na początek ;]lecz nie wiem
Witam, duzo myslalem nad zestawem i sie zdecydowalem na procesor Core Duo E2180 2.0 GHz. Ale niewiem jakaplyteglowna wybrac pod niego i dzieki ktorej bede mogl solidnie podkrecic procka i wlozyc w nią karte graficzna PALIT GeForce 8600GT...
ja jestem raczej przeciw ATI, z nimi sa zawsze jakies problemy..mialem juz kiedys karte ATI, i raczej nie chce sie w te firme bawic..ostatino skladalem komputer do gier dla brata, zlozylem go z karta GeForce 9600 GSO 1GB, i naprawde chlopak nie narzeka, zadnych zawiech, zadnego przycinania..wiec chce zestaw Intel+Nvidia.., no i ...
Witam, kilka dni temu siadla mi plytaglowna (INTEL D945GTP), m.i.n jedno gniazdo pci i sieciowka, komputer dziala niestabilnie, dlatego chcialbym ja wymienic. Problem jest taki ze nie znam sie dobrze na sprzecie, wiec potrzebuje opinii specjalistow . Interesuje mnie karta o podobnych parametrach ktore mialem do tej...
WITAM!Na poczatek powiem, ze chcialbym sobie zatrymac nastepujace czesci ( i pod nie zmodernizowac moj komputer ) :procesor: AMD PHENOM X4 955karta dzwiekowa: XONAR DXkarta graficzna: NVIDIA GeForce GTX 460 1GBI teaz tak: chcialbym przede wszystkim wymienic plyteglowna (...
WitamChcialbym sie was poradzic w sprawie zakupu nowego kompa(nie chodzi o sam piec ale o calosc) moge dac troche ponad 4000zl ale nie za duzo, komp bedzie slużyl w szczegulnosci do gier!! Chce kupic optymalny sprzet bo ciezko sie napier******* zeby zarobic ta kase! Mam nadzieje ze mi pomozecie.Karta GraficznaGeForce 8800 GTS Gigabyte 320MB TV...
Specyfikacja:- zasilacz Corsair vs 450w- GTX 650 ti boost od ASUS- AMD Phenom II x4 945- płyta Gigabyte M52L-S3- 3x 2gb ram Windows świeżo zainstalowany, sterowniki ze strony geforca i z plyty dolaczonej z plytaglowna. Witam,moj...