Skocz do zawartości

jaka temp procesora phenom 955 podczas grania

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: jaka temp procesora phenom 955 podczas grania

Problem z Phenomem ?

Ostatnimi czasy wymieniłem płytę główną na MSI 970 Gaming od tego czasu zaczęły się moje problemy.Sprawa wygląda tak, że w jakiejkolwiek grze mam ogromne obciążenie procesora ( AMD Phenom II X4 955 QuadCore 3.2GHz Black Edition ). Problem jest na tyle potężny, że gra tnie się...

Nowy Komputer nie przechodzi testów stabilności

Witam o to mój problem :otóż wczoraj jak i dzis zwisł mi komp a raczej przy takiej konfiguracji nie powinno zajśćStało sie to w momencie gdy grałem jakies 30 min w Metro 2033 potem włożyłem płytę z inna gra do napędu i i rzucałem na dysk w czasie zrzucania zwis i rest kompa i tak 2 razy w tej samej sytuacji i w tych...

Acer Aspire ONE D255E MEGA RECENZJA !

Netbook Acer Aspire ONE D255EMINI WPROWADZENIE CZYLI O CO KAMANNetbooki jak wiemy zdominowały już mocno światowy rynek co za tym idzie ciężko jest przekonać klientów tylko poprzez konfigurację sprzętową czy też designem. Producenci starają się za wszelką cenę by wprowadzić na rynek coś innowacyjnego. I tutaj...

Test AMD Phenom II 965 Black Edition C3

AMD Phenom II X4 965 Black Edition to wydajny czterordzeniowy procesor wykonany jest w 45 nm procesie technologicznym.Od swojego poprzednika (Phenom X4 955) różni się mnożnikiem i taktowaniem rdzenia.Wiele osób uważa że lepiej wybrać ...

dobór karty graficznej do zestawu [max 1200zł]

Tak czy owak, gdy za parę lat będziesz czuł nie dosyt, zawsze będziesz mógł zmienić procesor na x6za pare lat to nie wystarczy zmiana procesora.. inny sprzet tez bedzie przestarzaly.- Żadna gra nie wykorzystuje na dzień dzisiejszy aż 6-rdzeni .- X4

Słaba wydajność na mocnym komputerze

Tak jak w temacie moim problemem jest niska wydajność w grach, np GTA IV, nawet na ustawieniach graficznych średnich gra mi bardzo przycina, nie dawno zmieniałem procesor oraz płytę (amd 955 na i5 2500k i msi 870 na asrock p67) i na tamtym procesorze...

Nowy komputer - Proszę o sprawdzienie poprawności temperatur i napięc

Witam, mam nowy komputer którego specyfikacje podaje na samym dole , przeprowadziłem różne testy za pomocą programów HWMonitor czy też HD tune , i teraz proszę o analize osoby bardziej zaawansowane . Mianowicie na zdjęciu nr. 1 mam wszystkie okienka z programu HD tune proszę o sprawdzenie czy wszystko ok.  Zdjęcie nr. 2 przedstawia temperatury , przy...

Komputer się zawiesza,a czasami nie włącza z nową kartą graficzną.

Witam.Niedawno sprawiłem sobie dość starą kartę Ati Radeon 9550 se 256MB.Gdy włączałem komputer to on się zacinał i nic nie dało się zrobić.Miałem zasilacz 300w, więc pomyślałem, że jest za słaby.Kupiłem zasilacz Fortrona 350W i problem dalej występuje. Sądzę, że to za małe napięcie jest i przez to karta graficzna pracuje nie stabilnie.Moja specyfikacja...

Standardowe Temperatury

Witam jestem nowy co widać.Ja mam podobny problem więc nie zakładam nowego tematu.A mianowicie u mnie temperatura płyty w stresie sięga 70st.C a temperatura procka około 57st.CCo do kompa moja konfiguracja to:Procesor AMD Phenom II x2

Komputer się nie uruchamia/zawiesza

AMD Athlon XP, 1813 MHz (13.5 x 134) 2200+ASRock K7S41GX (2 PCI, 1 AGP, 1 AMR, 2 DDR DIMM, Audio, Video, LAN)512 MB (PC3200 DDR SDRAM)ATI Radeon 9550 / X1050 Series (128 MB)Zasilacz ModeCom Feel 230 VTemperatury: Płyta główna 32 °C (90 °F) ...

Problem z kartą graficzną GeForce 7300LE

Witam, jestem tu nowy i potrzebuję pomocy.Problem dotyczy karty graficznej - NVIDIA GeForce 7300LE(rozmiar pamięci 512 MB) z radiatorem - teraz przy włączonej jedynie przeglądarce internetowej i gg everest pokazuje temperaturę 57 stopni (nie wiem czy dobra czy zła).Prawdopodobnie kiedyś ...
  • Karty graficzne
  • napisane 10 01 2010 21:25
  • Odpowiedzi: 5
  • Wyświetlenia: 7763

Zwieszanie się komputera podczas gry, po wymianie karty.

Specyfikacja:- zasilacz Corsair vs 450w- GTX 650 ti boost od ASUS- AMD Phenom II x4 945- płyta Gigabyte M52L-S3- 3x 2gb ram Windows świeżo zainstalowany, sterowniki ze strony geforca i z plyty dolaczonej z plyta glowna. Witam,moj problem polega na tym iz, podczas grania w...

Zdjęcia waszych PC "od środka"

AMD Phenom II X2 550 3,1 GHzGigabyte MA790XT-UD4P2x CORSAIR xms3 1600MHz 2Gb DDR3ASUS EN9600GT 512MB DDR3SEAGATE 200GB + 500GBObudowa - SAGITTA RaidmaxDenerwowała mnie dość głośna i mało wydajna praca radiatora procesora (W lato nie dało się nic robić bo co chwile piszczał że zbyt wysoka ...

AMD Phenom II Black Edition x4 955 3.20 GHz Max Temperatura

Posiadam Procesor ;AMD Phenom II Black Edition x4 955 3.20 GHz z Boxowym chłodzeniemChciałbym wiedzieć jaka jest max temperatura tego procesora pod...
  • Procesory
  • napisane 05 08 2014 15:15
  • Odpowiedzi: 4
  • Wyświetlenia: 6165