Jak moge sciagnac simlocka dla nokii 6020 imei 359748009743411 siec plus pozdrawiam #pw+701 090 421 077 534+1#pomozecie mi tamte kody nie dzialaja moze mak ktos inne do noki 6020 IMEI: TO 356240005048410 orange z góry dzieki#pw+346 436...
Witam mam problem z neostrada mam 1 mega i gdy sciagam jakis plik to raz mi idzie ponad 120kb/s a czasem dochodzi i ciagle idzie z 3kb/s niewiem co jest w grach typu cs lub cod 2 mam ping ponad 150 a jakis czas temu byl w granicach 60. mam tu wykaz z Hijacka moze cos powiecie o tym...:Logfile of Trend Micro...
Witam,Jako, ze postanowilem sobie sciagnac simlocka z mojej nokii E61 mam pytanko. Pogooglowalem troche i nie do konca rozumiem o co chodzi z tym zdalnym zdejmowaniem simlocka poprzez kod. Natrafilem na kilka takich stron, ktore oferuja zdjecie simlocka z tego telefonu. Ceny...
Parowanie starszych urządzeń PDA/HPC z VistąŚcieżka w zmiennejAwaryjne oczyszczanie dysku (Win7)Spolszczenie Windows 7Uaktywniamy aero w Windows 7 Home Basic / Vista Home BasicKomputer nie chce się wyłączyćWindows 7 - Podstawy i rozpoczęcie pracy z komputeremInstalacja konsoli odzyskiwania w Windows XPBIOS - Przywracanie ustawień fabrycznychRecenzja Microsoft Windows SevenWyłączanie komunikatu...
WitamNokia 6020,IMEI:359748001661314,PLUSGSM,Próbowałem wpisać kod #pw+060113101175354+1# przy wyjetej karcie SIM, potem po włożonej, kiedy wyświetlał komunikat ;"wprowadź kod ograniczeń" i nic,Proszę pomóżcie. Z generatora wpisałem juz wszystkie
Witam, otóż dziś włączając pc'ta avast wykrył mi łączenie ze stroną szkodliwego oprogramowania, pamietam że była to końcówka bodajrze .cn/jakisfolder/plilk.zip , miał zakończenie .zip, dlatego wstawiam log z combofixa czemu tak się stało? czy już problem został rozwiązany. ?CODE-BOXComboFix 09-04-22.06 - adminx...
Pobieramy i instalujemy program a następnie uruchamiamy. Pobierz stąd: Simlock UnlockPokaże się nam takie okienko:1. Następnie w pierwszym okienku wybieramy interesujący nas model w którym chcemy ściągnąć blokadę sim np. Nokia2. Poniżej wybieramy nasz model a następnie wpisujemy numer IMEI, który sprawdzimy za pomocą kodu...
Siema, potrzebuje sciagnac sim locka z nokii 3120c, niby wystarczy jakis tam kod do wklepania i simlock zejdzie... patrzalem na innych stronach to jakies lewe te kody...
Witam! Mam problem z nokia 6021 z simlockiem na erę. Nie mogę sciagnac blokady kodem... wpisywałem i z kartą sim i bez niej. Wpisując bez karty otrzymuję komunikat "połączenie tylko z numerem alarmowym", a wpisując z kartą nie wyskakuje żaden komunikat typu błędny...
nadal nie ma mozliwosci sciagnac sima jakismkodem jak w noki ??? pytam bo na allegro i innych internetowych aukcjach ludzie twierdza ze sciagaja. wiec jak to jest ??? moze wyszedl juz jakis kalkulator...
nadal nie ma mozliwosci sciagnac sima jakismkodem jak w noki ??? pytam bo na allegro i innych internetowych aukcjach ludzie twierdza ze sciagaja. wiec jak to jest ??? moze wyszedl juz jakis kalkulator...
teleofn kupilem na allegro.z simlockiem sie uporalem. ale mam inny problem bo wloze karte sim to wlancza mi sie ale niemoge zadnego menu wlaczyc. i jak wybieram jakis nr (z pozycji klawiatóry) i wciskam przycisk dzwonienia. (taki duzy pod ekranikiem) to kasuje mi ostatnia cyfre wstukanom. zamisat laczyc.poradzcie co mam zrobic zeby dzialalo??...
witam a macie moze jakieskody do sciagniecia simlocka z noki n73??bardzo prosze bo posiadam takiego fona ale przydało by sie simlocka sciagnac z gory dziex:D:D