Witam, jestem wymagającym graczem oraz początkującym grafikiem. Potrzebuję pomocy z doborem nowszego sprzętu, aktualnie posiadam: Płyta główna: ASUS Sabertooth 990FX R2.0Zasilacz: Fortron Aurum Pro 850WProcesor: AMD X8 FX-8350 4,0GHzChłodzenie CPU: Be Quiet! Shadow Rock 2 coolerChłodzenie obudowy: 2x Shadow Wings i 1x Pure Wings 2 "Be Quiet!" (120...
Hej!Ze względu na to, że jestem zadowolony z komputera, który pomogliście mi złożyć,zwracam się do was z prośbom. Dobrałem już elementy, ale prosiłbym was o radę. Komputer miałby być przeznaczony do nowszych gier, tak żeby chodziły na średnich/ minimalnych wymaganiach.Karta graf. Radeon XFX HD 7750 Core EditionPłyta główna ASRock 990FX Extreme3 (...
Witajcie, jestem nowym użytkownikiem tego forum. Zajrzałem tutaj przypadkowo podczas przeglądania for internetowych. A więc zaczynajmy !1. Czym są pamięci RAM ? Jest to tzw. pamięć operacyjna w której programy typu: (Windows/Linux , przeglądarki, gry, komunikatory, dokumenty i inne) przechowują pliki, do których...
Oferujemy bezpieczne usługi seo przede wszystkim ręczne linkowanie. Poniżej przedstawiam zakres naszej oferty z linkami do aukcji gdzie można zakupić ich wykonanie. 50 ręcznych profili – Page Rank 7-10 W tej ofercie proponujemy dodanie Twojej strony do najmocniejszych lokalizacji z bazy którą opisaliśmy wyżej. 50 linków Page Rank 7-10 świetnie wzmocni profil linkowania i wpłynie...
aktualizacja oferty: Piramida seo – III poziomy Jak wygląda nasza piramida na kolejnych poziomach:I poziom: 50 linków z profili PR 1+, 20 profili PR 7-9, 20 linków z Web 2.0, 20 linków z social bookmarking, 5 linków z WIKI z domen .eduII poziom: 500 linków z WIKI.III poziom: 3000 linków z komentarzy na...
Witam otóż mój sprzęt to: Płyta asus p7h55m pro 2x2GB10 1033Mhz ( nie wiedzieć czemu cpu-z pokazuje 667Mhz) dysk 500GB SATA-2 Seagate karta geforce gts 450 intel i3 540 Zasilacz Thermaltake Smart SE Modular 530W OVP Otóż wcześniej kupiłem sobie 1x8GB od kingstona ale okazało się że płytą ich nie obsługuje(pojawiał się blue screen Driver_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL...
A może IT Brain od TeamViwer?Ew. napisanie jakiegoś swojego małego skryptu pod SpeedFan czy HWMonitor... Ze strony TeamViwer, IT Brain: Skonfiguruj testy takie, jak status online, kondycja dysku czy użycie pamięci i otrzymuj powiadomienia po osiągnięciu określonej wartości progowej. Zdalny monitoring za pomocą ITbrain umożliwia przeglądanie...
Witam wszystkich,Komputer ma mi służyć do:- przeglądania internetu (obecnie mam FF z dużą ilością dodatków, adblockerów itp. - nie wykluczam zmiany na inną po zmianie systemu)- czasami mam nawet do 10/15 otwartych kart z różnymi stronami w tym z YouTube oraz jakimiś flashami, gifami i bajerami, google Mapa, Targeo...
Witam :) Posiadam laptopa HP Compaq nx6310 i chciałbym dowiedzieć się od was - ekspertów, co warto by jeszcze w nim nieco upgrade'ować, aby móc w miarę komfortowo na nim pracować. Dokładna specyfikacja: Procesor: Intel Centrino Duo T2050 @ 1,6GHzPamięć: DDR2 SODIMM 1,5GB (512MB Hynix + 1024MB - marki nie pamiętam)GPU: Intel GMA 945/950 (+ Sherry 1.3 Driver)CD/DVD: DVD-
Witam.Mam pewiem problem z oglądaniem zmaksymalizowanych filmów na youtube.Prawie zawsze jak oglądam jakikolwiek filmik na youtube i chce włączyć na pełny ekran to cała przeglądarka się zawiesza. Czasami od razu, czasem po kilku sekuncach zcina ekran i musze klikac esc poczekać 5-10sek by wróciło do normy. Czasami mi przy zacięciu wywala blue screena,...
Mam parę pytań: 1. Jaka przeglądarka internetowa ? Moje wymagania to żeby miał małe zużycie Ramu i bez problemu odczytywał strony. 2. Jaki odtwarzacz filmów ? Moje wymagania to żeby miał małe zużycie Ramu i posiadał swoje kodeki żeby mógł otworzyć wszystkie formaty. Do...
Witam, w marcu 2020 roku postanowiłem wrócić do gry właśnie w GTA RP wtedy też FPS mi jakoś nie przeszkadzały z tego co pamiętam miałem 30-40 FPS czyli dość mało, ale jakoś mi to nie przeszkadzało grałem tak z miesiąc wtedy już czułem te lekkie przycinki postanowiłem, że musze dokupić troszkę więcej RAMU kupiłem wtedy HyperX Fury 2x4Gb...
Witam, Chciałbym dokupić nową pamięć RAM. Ostatnio nieco o tym czytałem i doszedłem do wniosku że jest to trudniejsze niż myślałem. Zatem zwracam się z prośbą do kolegów w wyborze pamięci RAM. Mój sprzęt :1. dysk twardy -> Seagate 500 GB, 16 MB, 7200 obr., 3.5 '', SATA3 2. płyta główna -> ASUS M2N...
Witam, kupiłem jakiś czas temu nowego laptopa i niestety często zamula. Głównie problemem może być dysk twardy. Jak odpalam jakiś program, to często jest tak, że muszę czekać kilka sekund żeby w ogóle zareagował. Zauważyłem, że praca dysku dość często skacze przez